אז ככה ערב טוב

marlboro man

New member
אז ככה ערב טוב

נמנעתי מלהיכנס לפורומים בעיקר בגלל ניסיון העבר שלי ו....נתן.ל. יודע בדיוק על מה אני מדבר אבל היות ש נתן פה אז.......אני מניח שזה מספיק בטוח בכל אופן הבאתי ציוד הגנה ! נעים להכיר אני marlboro או למי שמכיר אותי מרלו בן 28 מאיזור המרכז לגבי מראה חיצוני נו תשאלו את נתן הוא מליץ היושר שלי עבודה??....כן כן מחפשים כמו כולם רגיש ספונטאני גזר איך אפשר להגדיר לעזעזל?...אי אפשר ולכן ניתן לכם להחליט ברבות הימים לבד כמובן סינגל כאמור לעיל ו........הא כמעט שכחתי את אוצר חיי הילדה שלי החמודה שלי בוקסרית מנומרת העונה לשם סקובה ואם תשאלו אותי אז......איתה אני מתחתן בסוף! ואם אתם רוצים לדעת למה תבדקו את הקובץ המצורף אם לא הבנתם לפחות תצחקו חחחחחחחחחחחחחחח זהו על רגל אחת ( כן כן נשלחו העתקים לועד העובדים וההנהלה בשלושה העתקים כנדרש ..אני בחור מסודר) יאללה לכרגע זה מספיק אני מניח אחלה יום שיהיה לכולם

נתן.ל

New member
אז פתאם אני מליץ יושר ../images/Emo3.gif

טוב לראות אותך שוב מר סיגריה
ליאן, כדאי ללחוץ על האיש הזה להכנס לתחרות, יש לו סיכויים לא רעים (לא שמעת את זה ממני
) (ככה, לאט לאט, הפליטים משתלטים על העולם
)

נתן.ל

New member
בשביל מה ?

מי שרוצה להכיר אותי יכולה, בלי בעיות. אני לא צריך לפרסם עצמי ככה בפורום, יש כאן מספיק גברים אחרים שעושים את זה. אם אצטרף, אהיה רק עוד אחד מיני רבים.

ליאן.

New member
להכיר ?? לפרסם ???

התחרות אינה מיועדת לסינגלס בלבד. זוהי תחרות שנועדה בעיקר לשם השעשוע והקלילות שבעניין.. מעין משחק חברתי שמשתפים בו פעולה אנשים שאוהבים לכייף. (מקווה
) אם כתוצאה מכך מישהי בוחרת לפנות אליהם, מה טוב. אך זוהי איננה המטרה המרכזית. להיכרות לשם ההיכרות יש את מאגר מאמרי הפורום האישיים.

Vintage

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק הטענה שלי , זאת תחרות כיפית , והבחור ההוא שלקח את הכל כ"כ קשה פשוט קרע אותי מצחוק , לאן הוא נעלם בכלל ?

voguemaster

New member
הוא פשוט נרדף ע"י ליאן

כבר תקופה די ממושכת ונדמה לי שנמאס לו. כשאני אומר נרדף זה לא כמו חתול ועכבר, זה יותר כמו התעללות

Vintage

New member
גם אחרי הוא רודף !

ניסה לשלוח לי ידיים במפגש כבר יותר מפעם אחת... סוטה הנתי הזה !

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif מי בכלל דיבר עלי ../images/Emo35.gif

חוץ מזה : אני לא מגיע למפגשים בהם אני רצוי

למעלה