אז ככה..פדיחות שאקירה!

rode2

New member
אז ככה..פדיחות שאקירה!

באתר שאקירה איזבל יש שם עמוד עם COVERS של מגאזינים של שאק באחד הCOVER שבערבית כתוב דבר רע ..מאוד רע על שאקי ..נגד שאקירה הכתוורת היא ( הסוד אחרי הפדיחה של שאקי והביקור בלבנון)=> שאקירה באה ללבנון רק כדי לחפש את הירושה.(האדמות) של סבא שלה ומה מגיע למשפחה שלה..שאקירה שחייכה למצלמות כמו מלאך ונתנה לכולם לחשוב שבאה לביקור מולדת היא בעצם תחמנה משהו רע ורוצה לגרש איש זקן שגר בבית ההוא ושמר על האחוזה ועל הגן והשטח של הבית יענו היה איש תחזוקה שגר שם מזמן..קיצר..כתבה שכולה אנטי שאקירה..חחח פדיחות http://www.shakiraisabel.com/nsc354.JPG <===זה אחד הדפים ..כתוב שאקירה מחפשת אחרי הירושה שלה בלבנון חחחחח

rode2

New member
באמת לא עולה,?

את יכולה להתחבר למסנג'ר אני אעתיק לך את התמונות יענו הדפים ואת תביאי קישור לפורום אני לא יודע לעשות את זה!...בכל זאת ערבי..חדש עלי הקטע חחחחחחח

pringles1

New member
אם זה ערבית אני אוכל לתרגם חחחח....

סתם... אבל היום עשינו עוד 2 יח' בנוסף ליחידה של שנה שעברה... שנה הבאה עוד 2 יח'... ביחד...... 5 חחחח.... האתר גם לי לא עולה... גמלי נראה שזה שמועות.. אבל אי אפשר לדעת... =\

12ShakirA12

New member
וואי שיהיה בהצלחה... ../images/Emo57.gif..

כל השמועות יעלמו כששאקירה תבוא לארץ.. אני לא מוצאת שום פתרון הגיוני אחר..

Moor 87

New member
ם אני עשיתי היוםםםם

בגרות את הבגרות כמוך אין לי טעויות בכלל אני גאון

pringles1

New member
לי יש רק בבינינים... איזה מפגרת אני

חחחחח רשמתי 7 וזה בכלל ירד במיקודדדד.... איזה כיתה אתה???

rode2

New member
מה הקשר לארץ?

נראה לי את מבולבלת עם שמועה אחרת חחח

12ShakirA12

New member
זה לא משנה איזה שמועה..

השמועה הראשונה הייתה פה.. ויש עוד הרבה שמאמינים לשמועה הדבילית הזאת.. השמועות ממשיכות.. אמנם לא פה.. אבל זה עדיין שמועות.. וממשיכים להאמין.. זה מה שמעצבן.. שאף אחד לא מברר כלום וישר קובעים..
(ואני כבר איתך במסנג'ר.. פשוט הוא קצת נדפק..
)

rode2

New member
שמועה?! אולי..

בכתבה כתוב שסבא שלה מכר בזמנו 75% מהאדמה שלו שם..ומה שנשאר שם זה חלק מאוד קטן ומאוד סמלי והשווי הכספי שלו שאקירה מרוויחה יותר ממנו ב שעה מהרבית של החסכנות שלה בבנק..אבל יש מצב שהיא מאוד מעונית במקום הזה בגלל הערך של זה שזה היסטוריה של משפחה שלה..לא בגלל הכסף..אז יש מצב גם כתוב..שהיא באה עם הרבה שומרי ראש לשם והאנשים שלה שברו לכמה צלמים את המצלמות היה אסור לצלם והרבה אנשים הסתירו אותה...והיא לא התיחסה למדיה בכלל ולא הסכימה להתראיין שם מה שבטוח..מי שכתב את זה..שנא מאוד את שאקי (גם כתוב שהיא לא הסכימה להתארח לשיר שם בפסטיבל לאומי..והיו הסברים שהיא לא הסכימה כי זה יזיק לאימיג' שלה...אבל אני חושב שכל הסירוב וההתרחקות מהמדיה זה היה לשקט נפשי שלה כי היא סך הכל באה לביקור שורשיים והיתה זקוקה לשקט ונוסתלגיה יחד עם ההורים שלה..ושם בלבנון מגזימים בתקשורת..הצהבונים שם והפפראצי יותר גרוע מ L.A

rode2

New member
תרגומנישן*

מה זאת אומרת? זה אחרי שבוע אולי מהביקור לפני שנה נראה ל

swewa

New member
לי זה נשמע

יותר כמו תסריט של טלנובלה מילא שהיא באה לחפש אדמות שבעצם למה לא?! אבל לגרש איש זקן נשמע לי הזוי ביותר

rode2

New member
הבדיחה פה..

שהעמוד ראשי הזה של המגזיןן בערבית נמצא באתר של מעריצים של שאקי..שהם גאים בכמה מגזינים היא כיכבה..חחחחח אז הם לא הבינו מה כתוב בערבית...ושמו את זה .

pringles1

New member
לדעתי הכללל שטויות....

אם היא באה לשם בשביל לקבל את האדמות האלה או מה שזה לא יהיה זה רק בגלל קטע היסטורי שעברו דורות שלה אחורה ובלה בלה זה לא בגלל כסף... כסף יש לה דיי והותר ושתמיד יהיה לה אבל זה לא בגלל הכסף...

perrinat

New member
ברור שזה שטויות

יש לה יותר מדי כסף... למה היא צריכה אדמות בלבנון? :-* עיתונים תמיד רוצים לעשות כותרות... לא צריך להתיחס.

למעלה