אז ככה.. קראו ותפנימו גזענים

ברררר

New member
אז ככה.. קראו ותפנימו גזענים

הגמר אליסיה- איזה בושה.... היא וכריסיטין יחד קיבלו רק 12% מקולות הצופים. הגיע לה יותר... היא היתה מיוחדת והיתה הכי מקצועית כריסטין- הצופים החזירו אותה (?!) אבל משום מה היא לא הגיעה אפילו לשלישיה.. אולי זאת הבעית חניכיים שבלטה למרחקים? מימי- כמה משפטים גזעניים יצאו לה מהפה... ועוד היא אתיופית שגם אותם מפלים לרעה.. לא הייתי מאמינה... וגם מזה עשו ממנה קורבן כל התוכנית והיא ממש לא היתה כזאת. היה לה פול בטחון עצמי וראו את זה ובגמר בכלל זה בלט עד הבית שלי שהיא היתה מזה מאוכזבת שלא בחרו אותה מקום ראשון, ולמה- הרי היא אמרה שהיא בכלל לא האמינה אפילו שהיא עלתה לתוכנית..... לא הגיע לה אפילו מקום אחרון לדעתי, ובואו נתעלם שהיא גם ממש לא יפה לדעתי. נטלי- חזרה בגדול, נהייתה הרבה יותר יפה... ואני מבינה את הבנות שלא עלו לגמר... היא עשתה לעצמה מזה תעמולה... אבל בעקרון- זאת זכותה... היא היתה טובה בכל המשימות והיא הולכת להופיע בשיר שלנו ככה שכבר יש לה משו בכיס. והיא גם היתה מפרגנת ולא ממורמרת כמו מימי. יפה לה. ניראל- וזה לכל הגזענים! דאיי לקנא! שום אפלייה מתקנת שום כלום. עם יד על הלב, כל השופטים וגם הרבה צופים בבית חשבו שהיא הכי יפה. כן כןף ולא היא לא דומה לקוף ולא ריחמו עליה ולא כלום. היא מדהימה ודאייי. היה מגיע לה לנצח, היא אכלה מלא חרא כל התוכנית וכן הן היו נגדה כל הזמן אם לא שמתם לב....,. שיהיה יום נפלא.

למעלה