אז ככה

אזירפאל

New member
אז ככה ../images/Emo124.gif

החל מהיום, אנו מבקשים, בכל לשון של בקשה, לא לשרשר תגובות להודעות של "תפוז אנשים מודיע" ו"הנהלת הפורומים". ההודעות האלה, כל עוד לא נוגעים בהן (כלומר, לא מגיבים), נמחקות בצורה אוטומטית לאחר כמה שעות. כאשר מגיבים להן, מה שקורה באופן קבוע בפורום, למרות שביקשתי לפני כמה שבועות לא לעשות זאת, נוצר מצב שבו קיימים יותר מדי שרשורי אוף טופיק, מה שמיותר לגמרי, כל עוד יש שרשור אוף אחר שעדיין קופץ. לכן, שוב- החל מעכשיו, נא לא להגיב להודעות של תפוז. הודעות שמקומן בשרשור אוף טופיק הן כאלה ש: - לא מתקשרות באופן ישיר לנושא הפורום (כלומר ללהקה). - אין סיכוי שיגררו אחריהן דיונים (כמו שאלות עם תשובות קצרות וחד-משמעיות, כגון "כמה אלבומים יש ללהקה?" וכו'). אם בכל זאת ברצונכם לפתוח שרשור חברתי (כמו שרשור היכרות, שאלונים וכדו', כל דבר שיסייע לגיבוש הפורום יתקבל בברכה), עשו זאת, אבל כל עוד, כאמור, נראה שהוא יגרור הרבה תגובות. בשורה התחתונה, זה למען הפורום, שכתוצאה מכך יהיה מסודר יותר ופחות מבולגן. שרשרו
אם קראתם את ההודעה. אם יש לכם שאלות בנושא, שרשרו אותן לכאן. הודעה זו תהיה נעוצה בזמן הקרוב כדי שכולם יוכלו לראותה. בתקווה לשיתוף פעולה והמשך גלישה נעימה בפורום.

חחח תתחדש, אבל זה רק אני או

שהחתימה שלך נשארה בדיוק אותו דבר?
אני פשוט זוכר שהייתה לך כבר חתימה כזאת..

Amir Noy

New member
כה!../images/Emo9.gif

לא יודע היה בא לי שיר מהאלבום החדש... ומאחר וחרשתי כל Frozen הכי הרבה...והכל...לקחתי אותו
פרוזן לא כל כך גרוע

למעלה