אז ככה

מירית 101

New member
אז ככה../images/Emo13.gif

חיכיתי וחיכיתי, אספתי מידע בכדיי לשאול שאלות קונקרטיות יותר והנה זה מתחיל. קצת רקע- אנחנו מתכננים לטוס לתקופה של משהו כמו 4 חודשים בין אוקטובר לנובמבר. השאלות כרגע מתמקדות בכרטיס הטיסה. חזרנו היום מסקר שוק שערכנו בכמה סוכנויות. באיסתא הציעו לנו ב 1288 דולר טיסה בחברה שנקראת alitalia. טיסה שיוצאת בתחילת נובמבר, כרטיס פתוח לשנה, קונקשיין ברומא של כמעט 16 שעות ונחיתה בבואנוס. הקטש כאן הוא שלא ניתן בשום מצב לשנות את יעד החזרה. מה שמחליטים בארץ זה מה שיהיה. טיסה נוספת שכרגע הוצעה לנו (במידה ובתקווה שהויזה שלנו תאושר) היא טיסה דרך ניו יורק. אנחנו רוצים להשאר בחזור בניו יורק לתקופה של כמעט חודש. הטיסה דרך ניו יורק עולה 1550 דולר. (לא זוכרת איזו חברה- עמכם הסליחה:) כרגע מחכים לעוד הצעת מחיר שאמורה להיות בעוד מספר ימים של חברה צרפתית בשם לה פרנס או משהו כזה עם קונקשיין בפריז. מניסיונכם האישי (והרב יש לציין) אשמח לכל חוות דעת לגביי כל מה שקשור לטיסה, ליעדים, לקונקשנים, החברה בה טסים ומה צריך לשאול ולברר שלא שאלנו. תודה רבה לכם מראש, אתם עושים עבודה נפלאה, שיהיה אחלה המשך שבוע, מירית (והחברים- שסומכים עליה שתעשה את העבודה השחורה, נו מילא:)

אין לך מה לדאוג לגבי ויזה

אם לא הייתם פושעים בעבר ובכלא וכאלה דברים.. ותכיני את הרגליים ל-3 שעות של עמידה בתורים בקונסוליה בערך... אליטליה אנשים המליצו לי שלא לקחת כי הם לא הכי מאורגנים ולפעמים מאבדים מטען הטיסה דרך ניו-יורק בטח עם קונטיננטל מחיר ממוצע לתקפה שאמרת.. תבדקי שהקונקשנים מתאימים לך ועלויות לגבי שינוי יעד\ביטול כרטיס... ואם מצאת סוכנות שמציעה מחירים זולים יחסית לאחרים אשמח לקבל טלפון ופרטים..

מירית 101

New member
כן, שמעתי על זוועות הוצאת הויזה:)

רק שיאשרו לנו אותה אחר כך ואני מבסוטית. מבטיחה שברגע שיבררו לי מחירים נוחים אני אעדכן. בכל אופן, תודה על תגובתך:)

natyh

New member
אל איטליה

החברה הלאומית של איטליה , חברה מצוינת. אין שום דבר להוסיף בקשר לחברות כולן טובות . אני הייתי טס ישירות לבואינוס ולא מבזבז זמן בניו יורק אך אם החלטתם שניו יורק הוא חלק מהטיול אז לכו על זה רק שלמיטב הבנתי הכרטיס בניו יורק לא יאפשר לכם שהיה שם. אפשרות אחרת לטוס לניו יורק להגיע למיאמי פורט לודרדייל ולטוס עם ספיריט איירליינס ללימה פירו למיטב זכרוני הכרטיס הלוך חזור פתוח לחצי שנה עולה 250 דולר. ראי באתר החברה :

natyh

New member
תיקון

בין 280-300 דולר לכיוון ללימה פירו. הכרטיס של קונטיננטל למיטב ידיעתי לא מאפשר שהיה בארה"ב במחיר הזה בדקי עם הסוכן . למיטב ידיעתי כרטיס שמפשר שהיה בארה"ב יקר יותר .

מירית 101

New member
התכנון הוא לחזור דרך ניו יורק

ולהשאר שם. אחרי הטיול בדרום אמריקה, מה שמצריך כמובן גם את הטיסה באותה הדרך רק שהפעם ניו יורק יהיה יעד לקונקשיין בלבד. הבנתי שזה מהותי העניין של החלפת יעד לחזרה ושכדאי לטוס עם חברות שנותנות מרחב בעניין הזה. האם 1550 דולר זהו סכום יקר לטיסה מכאן דרך ארה"ב באופן כללי? אין לי ממש אינדיקציה לגביי זה חוץ מחברה שלי טסה דרך ספרד בנובמבר שעבר ושילמה 1700 דולר.

natyh

New member
אני מחדד את השאלה

האם הכרטיס במחיר 1550 דולר מאפשר לך שהייה בארה"ב אם כן אז לכמה זמן ?

מירית 101

New member
כן

כרטיס במחיר 1550 דולרים מאפשר לנו לחזור דרך ניו יורק ולחזור שם כמה זמן שאנחנו רוצים. (בגבול השנה כמובן).

natyh

New member
אז הכרטיס בהחלט לא יקר

שוה בהחלט העיסקה הזו. מכאן אפשר להתקדם הלאה .

מירית 101

New member
זאת חברת הניסעות איסתא

במהלך השבוע אני אדבר איתם שוב בכדיי לברר מחירים נוספים.

yaelgro

New member
המחיר מצויין

ולא אמרה להיות בעיה של עצירה באחד הכיוונים בארה"ב. לי יש כרטיס דומה רק עם AA

natyh

New member
דרגת הכרטיס

לכל כרטיס יש סוג מסוים וכל סוג מאפשר דברים אחרים ברגע שקימת עצירה הכירטוס עולה מדרגה לפי המדרגות הנקבעות על ידי יאטא , כי הכרטיס הופך להיות כרטיס קופונים ! אני לא זוכר את כל הסוגים , עשיתי קורס סוכני נסיעות די מזמן ..... אך במחיר הזה לקבל עצירה ושהיה בניו יורק זו בוננזה .

yaelgro

New member
זה המחיר שאני קיבלתי

לכרטיס האחרון שקניתי, אבל בהחלט מסכימה שהמחיר מעולה לאור עליית מחירי הדלק.

natyh

New member
מבחינת החברות

אין כאן הפסד בעבר זו היתה דרך להעלות מחירים כדי להרויח אך היום כנאה שפתחו את האפשרות הזו במחיר הנמוך מחוסר ברירה . את הבידוק הנוסף + עוד הוצאות מינוריות שוליות הם החליטו כנראה לספוג.

למעלה