אז ככה..

אז ככה.. ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מחר מגיע היום שצה"ל לוקח גם אותי (כן, כן..) אני בשוק שהוא הגיע כזה מהר.. אבל מתמודדים, אין ברירה אחרת, לא? אני לא עוזבת אז זו ממש ממש לא הודעת פרידה (אני כולה לא היה פה בתקופה של הטירונות והקורס) ואני גם אציץ לפה מהפלאפון כשאני אוכל :) בתכל'ס שבועיים אני לא אהיה פה (סוגרת שבת ראשונה חחח עצוב לאללה) אבל קטןןןןןןן עלינו!!! אני אוהבת אתכם המון ואתגעגע מאוד!!! שיר

Lee Roni

New member
שיר!

שנים שאני מנסה לתפוס אותך במסנג'ר... אבל את משומה לא עונה. בכל אופן, אאחל לך גיוס קל ושפשוך נעים...
אם זה היה תלוי בי, הייתי מתגייסת מחר, יחד איתך...(מורעלת שכמותי..:)) תכנסי לצבא כמו גדולה!!! בלי פחדים... בהצלחה בקורס! (איזה שלא יהיה...) ו....חיל האויר, כן? חחח ביסנ"מ שליטה! :p אתגעגע...:)
לירון.

צעירונת../images/Emo13.gif

המווווון בהצלחה
היום הראשון הוא הכי קשה קחי הכל באיזי ועם חיוך
שובי אלינו במהרה! אהה וכן יש לך 10 שניות לפתוח פה ח עם עצמך ולתת הקשב רועם

pishkashit

New member
../images/Emo24.gif

את כל מה שרציתי להגיד ולכתוב לך, אמרתי לך באופן אישי.. ובכל זאת יפה שלי, שיהיה לך גיוס קל וכמה שפחות קר.. ואני יודעת ובטוחה שתעברי את הטירונות הזו בקלות ותחזרי אלינו בשבת הראשונה שאת יוצאת לספר את כל החוויות השוקיסטיות שהיו לך :p בהצלחה!!! אוהבת המון

אין חוויות שוקיסטיות ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

פשוט ממש ממש רע שם.. וזה לא מהשוקיסטיות, מהשוק יצאתי ביום הראשון אני חושבת.. זה צבא, אין מה לעשות את זה.. אבל נפלתי על קורס כזה רע מבחינת הכל.. ואני ממש חייבת לצאת משם ואני לא יודעת איך..

eladi88

New member
תני לזה טיפה זמן..../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אי אפשר לצפות שהכל יהיה מושלם על ההתחלה....ואני גם יודע שזה לא מה שציפית.... אבל תמיד דברים מסתדרים...בדרך זו או אחרת.. אל תגידי נואש!

eladi88

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

המון המון המון בהצלחה...

Purple Mushroom

New member
בהצלחה בצבא ../images/Emo195.gif

זאת פשוט חוויה . בהצלחה . ותחזרי אלינו עוד שבועיים ? (פחות?)

למעלה