אז ככה....

Drorrrrrr

New member
אז ככה.... ../images/Emo43.gif

אמנם צחקתי איתכם הבוקר ואתמול בלילה, וסגירת הפורום לא עמדה בעינה, עכשיו היא כן עומדת בעינה. קיבלנו הודעה מאפרת (אני ואיתמר) שהפורום ייסגר, פרטים אני אקבל מחר בפגישה איתם, לצערי. חחחחחח סתם
מתתי לראות את הפרצופים שלכם שוב. היום סך הכל הראשון לאפריל, יום מתיחות בינלאומי, היום מותר לשקר, אז אל תכעסו, ותשארו איתנו, כי מה הלהקה בלעדיכם? המעריצים! ב-ה' הידיעה!!! שבת שלום אוהב מאוד מאוד דרור

Adrienne

New member
and 4 the record

לא היה לי שום קשר לזה! אני לא רציתי למתוח אתכם! זה היה רעיון דבילי ואינפנטילי של דרור! תאשימו אותו Kill The Bitch

Drorrrrrr

New member
דווקא אני חושב שחברינו

קיבלו את זה בסבבה
רק אתה משעמם!!

ט ל i i ש

New member
אז אתה טועה!!!!!

כמו שאמרתי לך באיייסיקיו אתה איש רשע!!!! לא אומריים כאלו דברים ובמיוחד לא על דה קולינג.... כשראיתי את ההודעה לא נשמתיי..!!! זה לא יפה!!!! ואיתמר ככה אתה נותן דרור להתעלל בנו!?1?1.1

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחח

אני לא האמנתי!!!! מי ירצה לסגור פורום דה קולינג?!?! הרי מדובר פה על... דה קולינג!!!!! למרות שבשניה שקראתי את ההודעה קפץ לי הלב ועלו לי דמעות לעיניים אבל אז נזכרתי שהיום האחד באפריל!

Charmed 4ever.

New member
אני פשוט פניתי לאייסי ו... ../images/Emo54.gif

שאלתי את מנהל פורום מכושפות... כמובן שניסיתי לשמור על שיתוף פעולה עם המתיחה כי אני קלילה וחמודה |מיוחדת| אבל טל הצחיקה אותי כלכך עם הכעס שלה ובסוף הייתי חייבת להגיד לה.

למעלה