אז ככה

אז ככה../images/Emo88.gif

האוכל כבר נמצא במקרר
וזה כולל
:
מרק קובה
אורז עם בצל פטריות גמבה ושקדים
פסטה ברוטב בולונז
כיפתה (קציצות ירק תוניססאיות) שבת שלום
 

מיקי*

New member
יפה יפה

למזלינו אנו נמצאים השבת בשבת של המכון הגבוה לתורה באוניברסיטת בר אילן בגבעת וושינגטון, אז לא צריך לבשל
 
התכוונתי בהארד-קופי

בתפוצה ארצית, כמו בשבת האחרונה :) והואל ברוב טובך לענות לי בסלולארי /tapuzforum/images/emo88.gif
 

מיקי*

New member
מה ז"א לענות לך בסלולארי?

זה שאת גולשת בסלולרי צריך להעניש אותי?!
 
מאיפה אתה מבין ככה ../images/Emo2.gif

כתבתי את ההודעה הקודמת אחרי שהופיעה על צג פלאפונך "שיחה שלא נענתה"- מכיר את המושג?
 

מיקי*

New member
הבעיה שלא הופיעה לי על השיחה הודעה שכזו

הטלפון שלי לא צלצל כלל.
 
ואצלנו השבת:

אם אני מבינה נכון פתחת שרשור שבת אז הנה אני מצטרפת. שבת אחרונה לפני הטיסה אז מכינים מאכלים שאני אוהבת: לערב סלט גזר עם שמיר ואגוזי מלך. טחינה ביתית. מרק עדשים שמתבשל עכשיו ומריח נפלאאאאאאא. רצועות חזה עוף ברוטב פטריות (מתכון משודרג במקום עם חתיכות שמוכנות לשניצל עם רצועות שלמעשה מיועדות למוקפצים). אורז לבן. פירות. לצהריים סלטים ומרק מהערב. עריסה. פירות. שבת שלום
 
תזהרי אני עוד אבוא לטעום

אני כרגע ברחוב שלך, כותבת עבודה עם חברה שגרה פה, ואגב מבקשת את המתכונים של המרק, האורז והכיפתה בבקשה.
 
בשעה כזו כותבת עבודה?

כיפתה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=110608232 אורז: מטגנים בצל,גמבה,קופסת פטריות,מוסיפים לזה מעט מלח ופ.שחור. בסיר אחר מטגנים כוס אורז ( בשביל הצבע ניתן להוסיף כף כורכום\פפריקה) שמים 2 כוסות מים מוסיפים לזה 3/4 כוס שקדים+הבצל וכו' מבשלים רבע שעה מרק: מטגנים 5 בצלים עד להזהבה מוסיפים חצי כוס יין לבן ומערבבים כ5 דקות, מוסיפים 5 גבעולי סלרי, 10 כוסות מים 2 כפות אבקת מרק, פלפל ומלח לפ הטעם.
 
אם זה עקרוני הייתי אצלה עד 2:45 לפנות בוקר

אבל עכשיו אני מבולבלת לגמרי
אופני הרים= באהבה ואמונה
 
למעלה