אז ככה,

אז ככה,

העוגת גבינה יצאה יפהייפיה.... עדין לא הורדתי את השקף -בעזרת השם אוריד אותו רק ביום שבת כשיאכלו אותה אבל נראית כבר יציבה לחלוטין ונורא שימח אותי שלא הייתי צריכה ג'לטין בכלל במתכון הזה... בנוגע למרנג...אז זה התחיל ממרנג ואז היה לי די הרבה אז הכנתי גם תחתית לעוגה ממרנג והחלטתי שאם כבר- אז כבר- הלכתי על עוגת עוקץ הדבורה בשינוי המתכון... השארתי רק תחתית אחת, מרחתי קרם, עליו את קומת המרנג,עוד קרם, ציפוי גנאש שוקולד, ומעל קישטתי בנשיקות... יצא טעים נורא- למרות שנראה לי שהייתי צריכה לשים פחות קרם...העוגה קרמית מאוד ודי "בלעה" את המרנג... אולי זו הסיבה שיש לה שתי קומות של עוגה ולא מרנג... אבל יצאה יפה ולא התאפקתי וכבר גנבתי חתיכה:))) אני מנסה עכשיו בכל כוחי להעלות תמונות של הכל ובעזרת השם אצליח בשורות טובות :)
 
המלצה מניסיון

שימי את העוגה במקפיא עד להגשה, כי אחרת ממש כמו ששכתבת הקרם "יאכל" את המרנג. כלומר המרנג יימס בתוך הקרם. שימי את העוגה במקפיא וחמש דקות לפני הגשה תוציאי את העוגה.
 

ddh1

New member
מצטרפת להמלצה, להשאיר במקפיא.

אני לא מאמינה שאת כבר בשישי. איזה כיף!!! מקוה שאת מרגישה טוב. ותדעי לך שאני מאוד מעריכה את זה שאת הולכת למשפחה גם כשלא הכל כשר ועושה מאמצים כדי להינות ויחד עם זאת לפנק את כולם. שתהיה לכם אחלה של שבת ומחכה לתמונות.... דינה
 
למעלה