אז ככה.

m14590

New member
אז ככה.

אז ככה אני בת 18.5...הולכת ללמוד באוניברסיטה(עתודה) עוד חודש(מה עשיתי?!?! מה עשיתי?!?!?!)(קצת מרמור לא נורא..חח) אז לפני קצת יותר מחצי שנה הכרתי איזה מישו ג'..חבר של חבר של חברה שלי. בקיצור מפה לשם..יצא מצב שאנחנו שוכבים בערך כל פעם שאנחנו נפגשים. אנחנו מדברים כמעטט כל יום בטלפון. אבל הוא לא רוצה להגדיר את זה. ליד כל החבר'ה אנחנו משחקים אותה שאנחנו סתם ידידים..ורק חברה שלי וחבר שלה-שלו יודעים על זה. לפני יומיים הייתי אצלו וסתם לא יכולתי לומר לו את זה בפנים..מה שרציתי. נסעתי הביתה באמצע הלילה..מעשנת סיגריה ,נוהגת ושומעת מוזיקה. חשבתי..והחלטתי שנמאס לי מזה. הגעתי הביתה הכנתי קפה יצאתי החוצה עם עצמי,הקפה הסיגריות והפלאפון.. ורשמתי הודעה"תקשיב נראה לי שכדאי שנפסיק את הפגישות האלה כי זה לא מוביל לשום מקום ואני רוצה משו רציני יותר.." הוא לא ענה..הכי התבאסתי מזה שהוא פאקינג יצא אפס ולא ענה..לפחות היה עונה"אחחלה.." משו..לא יודעת אבל רק אם הוא היה עונה..זה כ"כ מעצבן. אז בכיתי ובכיתי אבל החלטתי שהוא לא שווה את זה ונמאסס לי...ועדיף שזה נגמר. אני פשוט אהי נחמדה אליו כשאני אראה אותוט פעם הבאה וזהו. אני ממש מקווה שהוא יתחרט על זה..מממש אבל

גם אם הוא לא יתחרט

את לא צריכה להתחרט,לבכות או לסבול. את עשית את ההחלטה שלך ואני מקווה שאת שלמה איתה. בחיים כל מה שקורה הוא לא לחינם. היה לכם טוב ונחמד עכשיו -את- זאת שסיימה את זה אז תתמודדי עם התוצאות בלי לסבול סתם.

neta 89

New member
כנסי..

קודם כל.. אני חושבת שאת אמורה להיות גאה בעצמך מאוד לא לכל אחת יש את האומץ ככה לסיים סוג של קשר כזה.. עכשיו את נשמעת לי בחורה מאוד הגיונית מאוד חכמה את תכף הולכת ללמוד עתודה.. אני בטוחה שהעובדה שאת לא תקועה עם איזה קשר לא רציני שסתם מעיק עלייך צריכה לשמח אותך.. תחיי את החיים שלך כי בתכלס לא חסר לך כלום בנים הולכים בנים באים מנסיון עוד כמה חודשים את כבר צוחקת על זה אז כל הכבוד על ההחלטה ואל תישברי ותשלחי לו משהו תמשיכי ככה בהצלחה :)

אהמ..

א.בשביל להגיע לנסיך האמיתי צריך לנשק הרבה צפרדעים..ב. זה לימד אותך שאם תופסים גבר זה למטרת קשר רציני וברורים הלא כן? כי זה סתם מעצבן שאת חיית באשליה שהוא אהב אותך ולבסוף נדהה!

neta 89

New member
...

אני בטוחה שהיא לא חיה באשליה שהוא אוהב אותה.. העיקרון הוא שאחרי קשר (לאו דווקא רציני) הוא אפילו לא טרח להחזיר לה אס אמ אס וזה ללא ספק פוגע ויכול ממש לדכא.. בכל אופן לקשר הזה אין תכלית ועדיף לה יותר ככה..

היי...

טוב אני אישית חושבת שאת ממש לא צריכה להתייחס אליו וגם לא להיות הכי נחמדה איתו כשאר את רואה אותו שלום שלום וזהו. תאמיני לי שהוא יתחרט על התשובה הטיפשית הזאת בכל מקרה אל תחכי לו ואל תחפשי אחריו תחשבי במובן החיובי שלפחות למדת לקח מן העניין לפני שאת עושה דברים שנוא נורא גורמים לך להנאה - תחשבי גם מעט על העתיד אני לא אומרת שכל הזמן כי לי אישית הכי חשוב להנות מהרגע , אבל שזה לא יהפך לשגרה שבסופו של דבר תפגעי ממנה. מקווה שהבנת ... בכל מקרה זו דעתי , ואת מוזמנת לשתף בכל פעם :). הכל פיקס.

למעלה