אז ככה...

nir2b

New member
אז ככה...

סוף סוף סיימתי את ההתנהלות מול הלשכת גיוס בטבריה בנוגע להתנדבות. הוסבר לי שכעת התיק שלי מועבר לתא המתנדבים בתל השומר. אחרי כמה זמן אמורים לזמן אותי לפגישה בתל השומר? התפקיד שאני רוצה בכל ליבי הוא מש"קית נפגעים. איך אני יכולה לקדם את הנושא?

hillator

New member
שתי תשובות

1. כמה חודשים, לדעתי עד ה23 לאוקטובר כולם שם בחופש. 2. הדבר תלוי בשני גורמים: * האם מבחינה רפואית תהיי קשירה לעמוד בתפקיד ובקורס( ואת זה רופא תא מתנדבים יקבע) *האם מבחינת נתונים אישים תתאימי לקורס. בגדול אחרי שתאושר לך ההתנדבות אצל רופא תא מתנדבים תוכלי לבקש תפקיד ואם תתאימי אליו מבחינת שתי הסוגיות תזומני למיונים. בברכה

nir2b

New member
.....

לא עברתי את המבחנים הפסיכוטכנים...אז אהיה חייבת לעבור אותם?

hillator

New member
חיובי

יזמנו אותך אליהם ברגע שיתחילו הליך התנדבות בברכה

noboya

New member
אגב, גם אני דרך לשכת גיוס טבריה

אפשר לצפות מהם להרבה, בזכותם אני אפילו לא הייתי צריך להגיע לתל השומר... בהצלחה בתהליך!!

זה לא קשור ...

לי לקח שנתיים כל אחד בהתאם לבעיה שלו אז את לא ממש צריכה להתייחס לכמה זמן שלקח לאנשים שיהיה לך בהצלחה!

MICHELSGIL

New member
זה קשור להרבה דברים

כמה קשרים אתה מפעיל כמה נודניק אתה(כן אין מה לעשות חייבים לנדנד להם) אם התיק הרפואי מושלם מבחינת בדיוק ומה המצב ואם הוא יכול להשתנות הרבה או לא. יש לזה כל מיני שטויות אבל בעיקר לשבת להם על הראש אני ישבתי להם על הראש ואני כבר מאושר וקבלתי את הועדה הזאת 7 חודשים אחרי הבקשה שלי. אבל אני מקרה די חריג אבל בכל זאת צריך לשבת להם על הראש

hillator

New member
היה פה מישהו

שכתב פעם שאבא שלו הכיר מישהו ממש בכיר בבקו"ם ותוך יומים אישרו לו את ההתנדבות..

למעלה