אז ככה...

אז ככה...

איך אני מתחיל מכתב כזה....טעון יש לומר... חצי מהקיץ בילינו ביחד. טיפלתי בך. היית הילדה שלי. לאן לא לקחתי אותך? לונה פארק...ספארי...גן החיות התנכ"י...פינת החי בג´ו אריש... למכולת של אברם בעיר לאכול ארטיק לימון... לאכול ערווה וורודה בצמר גפן.. ואת? התייחסת אליי כאל אובייקט... כאל טוסיק. חפנת אבריי כאילו כלום. את כל האחריות על מעשייך הנבזיים לקחתי אליי. כשביקשו ממך לא להאכיל חיות בספארי ונתת להם בוטנים וביסלי גריל למרות שזה עושה להם צרבת... כשמשכת לחמור בזנב בדיוק כשהוא בא לחרבן והשמור של הגן חי התלכלך בגללך.. כשזרקת על האנשים פחיות של תירס מקולקל מהגלגל ענק... כשחשפת ישבן בעמידה לכל האנשים שישבו מאחור ברכבת הרים... כשהכנסת אופוסם לתחתוניו של המאבטח בבית קולנוע... כשאמרתי לך שזה נגמר סינדלת אותי... הצמדת אותי לעמוד חשמל ולא נתת לי ללכת... עשרות דוחות בעיריית ת"א יש לי בגללך... והיום.... אמרת לי שאני אובייקט. רק טוסיק הא מוזה??? רק טוסיק??? את יכולה ללכת קיבינימאטה. את לבד. לא לוקח אותך יותר לשומקום נביילה ארחית פרחית תעלולנית פשוקת איברים ורחבת נחיריים. ס´אמק. מוזה... טוב אין לי מה להגיד יותר. מת עלייך יא מהובלת. סנופקין.

ה מוזה

New member
תגיד ...... לא יכולת לשים בול ??

קמצן ..... לא מספיק שילמתי עלייך כניסה לגן חיות הצ´יטואלי? טוב, נו ... הנה הבול - אבל אתה מלקק אותו!
ולי לא היתה יד בדבר.. ידי לא נגעה בבונים - לא אשמתי שברחו ומסתובבים להם ברחבי ת"א ! אה, ובנוגע ל... איבר במדובר ,נו ..מה לעשות אני אוהבת צבע ירוק! טוב אין לי מה להגיד יותר. מחר תיקח אותי לרכבת ההפתעות ?

מוזה יא ג´וחא... אמרת שהבול עלייך

או שאמרת בולבול....זה כבר משהו אחר. לונה פארק? היית מתה מותק.
(יצור מסכן בגן החיות, שעתיים אחרי ביקור המוזה)

למעלה