אז ככה...

Vintage

New member
אז ככה...

מישהו מתנדב להביא גיטרה למפגש ? לצערי אין לי גיטרה מתניידת (רק חשמלית) ויש כבר הקדשה מיוחדת לנקודת מוצא ועוד הקדשות יתקבלו לפי בקשה (שם של שיר ומבצע) רק להודיע לי קצת מראש בשביל שאני אלמד לנגן את זה לפני. מיצי אולי אתה מביא את שלך ?

Vintage

New member
תנסי להזכר...

שיר שעלה בראשך לפני יום או יומיים...

היו שניים...

נשל הנחש וענבל... אבל אני לא אגיע למפגש אז לא אזכה לשמוע אותך מנגן...

Vintage

New member
וואלה...

ניתוח, רוצה הופעה פרטית בבית חולים ? נעשה כבר בעבר עבור האופנוברית כשהיא ישבה עצובה במיטת חוליה...

Vintage

New member
אז יש לי זיכרון של נעל...

זה כבר ידוע מזמן... מזה משנה , העיקר הכוונה הטובה

MiTZi Shpitzi

New member
תן לי לחשוב על זה, המממ....

לא ! קודם תלמד לנגן אח"כ אולי אביא ת´גיטרה שלי !

Vintage

New member
אתה מנסה להיות כמו ארז ?

אני יודע לנגן טוב מאוד , ובכלל בתור אחד שיש לו כבר שנים גיטרה בבית ולא יודע לעשות אקורד אחד אין לך זכות דיבור. תביא את הגיטרה , ברכיות ומתאם לממצצה ותשתוק !

MiTZi Shpitzi

New member
טינופת...

א. מה הקשר לארז FOR GOD SAKE... ?? ב. אני יודע 3 אקורדים !!! AM PM FM (או משהו דומה בכל מקרה...) ג. אל לך להשתמש במונחים צה"לים מכיוון שלא טרחת לבקר שם יותר מדי ! ד. תרגע ! ה. מה דעתך על ד´ ?

joecamel

New member
vinteg

תגיד העויינות זה בילד אין או שאתה עובד על זה? ואם זה הסיפור שלכם אז אני אביא גיטרה!!

Vintage

New member
שמע מר בחור...

כן העוינות שלי זה בילט אין בזמן האחרון. ולא קוראים לי vinteg אלא Vintage , כ"כ קשה לכתוב כמו שצריך ? וכלפי מיצי מותר לי להיות עויין, יש לי אישור מאבא שלו.

joecamel

New member
אז נתחיל מזה ש אני לא מר בחור

אני מר גמל ב. גם עליי התנפלת לפני כמה הודעות כזכור לי ותיקנת את עצמך מהר כי ששמתי לב אז עזוב אותך אחי תתרגע תתרווח ולא כולם זה מיצי !! יש אנשים שיכולים להגיב וזה לא תמיד נעים לראות

MiTZi Shpitzi

New member
תשמע, תראה...

העוינות הינה כישור שנרכש לי עם שנים של היכרות איתך ושכמותך.

Vintage

New member
חצוף !

העוינות שלך הייתה שם הרבה לפני שלי ! אני קיבלתי את שלי ממך ! ומר גמל , אתה פשוט דורש עויינות. יש לך פרצוף שצועק תיהיה עוין אלי. אתה שוטר או שב"כניק או משהו אחר בסגנון המנייייקי הזה ?

MiTZi Shpitzi

New member
אתה כנראה לא מבין עברית...

אתה ושכמותך- זה לאו דווקא בהכרח אתה ! דיביל.

Vintage

New member
ושוב אני אנסה להסביר לך...

אתה לא יכול לומר אני ושכמותי היות ואני תוצר של העוינות שלך.

למעלה