מישהו מתנדב להביא גיטרה למפגש ? לצערי אין לי גיטרה מתניידת (רק חשמלית) ויש כבר הקדשה מיוחדת לנקודת מוצא ועוד הקדשות יתקבלו לפי בקשה (שם של שיר ומבצע) רק להודיע לי קצת מראש בשביל שאני אלמד לנגן את זה לפני. מיצי אולי אתה מביא את שלך ?
אני יודע לנגן טוב מאוד , ובכלל בתור אחד שיש לו כבר שנים גיטרה בבית ולא יודע לעשות אקורד אחד אין לך זכות דיבור. תביא את הגיטרה , ברכיות ומתאם לממצצה ותשתוק !
א. מה הקשר לארז FOR GOD SAKE... ?? ב. אני יודע 3 אקורדים !!! AM PM FM (או משהו דומה בכל מקרה...) ג. אל לך להשתמש במונחים צה"לים מכיוון שלא טרחת לבקר שם יותר מדי ! ד. תרגע ! ה. מה דעתך על ד´ ?
כן העוינות שלי זה בילט אין בזמן האחרון. ולא קוראים לי vinteg אלא Vintage , כ"כ קשה לכתוב כמו שצריך ? וכלפי מיצי מותר לי להיות עויין, יש לי אישור מאבא שלו.
אני מר גמל ב. גם עליי התנפלת לפני כמה הודעות כזכור לי ותיקנת את עצמך מהר כי ששמתי לב אז עזוב אותך אחי תתרגע תתרווח ולא כולם זה מיצי !! יש אנשים שיכולים להגיב וזה לא תמיד נעים לראות
העוינות שלך הייתה שם הרבה לפני שלי ! אני קיבלתי את שלי ממך ! ומר גמל , אתה פשוט דורש עויינות. יש לך פרצוף שצועק תיהיה עוין אלי. אתה שוטר או שב"כניק או משהו אחר בסגנון המנייייקי הזה ?