בוא נתחיל מהסוף..כי בלי צל של ספק לא קראת
את דבריי. אני האחרונה, שעליה יעשו פרק של 'חיים שכאלה'
ולא מתוך סנוביזם, פשוט טיפוס כזה, ששומר על פרטיותו עד שמחליטה אחרת (אם בכלל), אז זה לא אתה - זו אני
אני אוהבת כשקר, סגרירי וגשום - כל זאת לזמן קצוב. מבחינתי, הבנתי את עניין החורף, ואפשר לכבות את האורות ולסגור את הדלת עד לשנה הבאה
גם אני מתענגת למראה השלג - מרחוק! זה תענוג צרוף לצפות בשלג - בטלויזיה. קר לי מכדי להיות חשופה אליו מקרוב, אז יש ביננו הסכמה על יחסים של: שלום, שלום ונחמד שבאת אבל נחמד יותר כשתלך
רשמת "צילומים שווים"?! נו נו נו! העלה אותם כבר לכאן, שנתענג עליהם כולנו (צפית בצילומיו המרהיבים של 'אופטימי'? למה אתה מחכה???).
אני קמה מוקדם בסופ"שים?! טוב נו....אני כבר מזמן לא בגיל של מועדוני ריקודים. חוץ מזה, אם התעוררת כעת, מי ביננו הלא שפוי?!
כן...אני מבינה את עניין ההתחלות, זה קשה. אך עם זאת מאתגר ומוסיף עניין.
לגבי עבודתך - לימדו אותי פעם, שבעת התלבטות כדאי לערוך טבלה של יתרונות וחסרונות ולפעול לפי התוצאות. לומר לך שזה עובד תמיד? - לא ממש, רק לפעמים, כי מה לעשות שהחיים הינם סכום של הרבה יותר ממאזני חשבונות....אבל זה בהחלט נותן איזשהו כיוון.
הבט על הצד החיובי - עבודתך מעניינת ומתגמלת - זה כבר דבר אחד (או שניים) יותר מרוב האנשים בעולם
אפשר לשאול מדוע התנתקו הקשרים החברתיים שהיו קיימים בעבר?
בכל מקרה, עצם העובדה שהיו לך כאלה, מעידה על כך שקיימים בך הכישורים החברתיים, כך שתוכל לתרגלם ולהתחיל מערכות יחסים חדשות כשתחליט שזה מתאים לך ושהגיע הזמן לכך.
יש לי תחושה שלא תתקשה בכך