אז ככה...

NoNameNick

New member
אז ככה...

לחזור לעבודה ולחיים אחרי תקופה ארוכה של ניתוק מעבודה ומסגרות בעקבות מחלה ממושכת זה לא דבר רע...ממש לא. אבל זה בהחלט עשוי להרגיש בודד. אני אשמח לחלוק איתכם את חוויית הריסטרט הזאת, שהיא כרגע חיי.

coffe to go1

New member
ברוך הבא

NoNameNick

New member
תודה רבה!

משום אני לא מקבל למייל את התגובות שלכם ולכן לא ראיתי קודם, ברוכה הנמצאת

NoNameNick

New member
וגם לך עוזי

ושוב אני אומר...לא קיבלתי למייל את התגובות (חשבתי שזו ברירת מחדל)
ועם זאת, מוטב מאוחר מבכלל לא

NoNameNick

New member
יש לי שם

אני פשוט לא מפרסם אותו כרגע...
וברוך הנמצא, יש דרך לוודא שברירת המחדל תהיה לקבל מייל כשעונים להודעה שלך?

משה רון

New member
קבלת התראה למייל על תגובה להודעה

בקר טוב שבת שלום.
כשאתה כותב הודעה יש בתחתית ההודעה הכי למטה
אופציות לקבלת התראה,בחר את הרצויה וסמן.
שמח שהצטרפת

NoNameNick

New member
תודה רבה

והמשך סופ"ש מעולה לך

הספקתי להבין את זה ואני מניח שבהמשך זה יהפוך לברירת מחדל
כמו עכשיו

שמחתי להצטרף

פריאל12

New member
כנ"ל

אינשם, ראשית, ברוך הבא

אני מנסה להתאפק ולא לחטט...... לא הצלחתי
- היית בסכנת חיים?!

NoNameNick

New member
אם הייתי בסכנת חיים...

את יודעת, כשהייתי בצבא
; כשלקחתי מונית בסיני
(כשעוד אפשר היה לבקר שם).

וברצינות, לא הייתי בסכנת חיים אבל להרבה זמן הפכתי מאדם הפעיל והיצרני שאני,למישהו שלא כל כך יכל אז להיות כזה, באופן שגם לי וגם לסובבים אותי היה מאד לא פשוט, וכפה עלי נתק מהמון דברים ליותר מדי זמן.

ברוכה הנמצאת

פריאל12

New member
אינשם, בוקר טוב

אתה יודע, הצורך וההכרח מאלצים אותנו לעתים לעשות דברים, שבמצב אחר בחיים לא היינו חושבים שאנו מסוגלים לעשות.
חזרת לפעילות באופן מלא, או שאתה עדיין בתהליך?
בהצלחה

NoNameNick

New member
וואו, את קמה מוקדם בסופ"שים

כן ולא, ז'תומרת...
אני בהחלט עובד, ואני משתדל לעשות דברים גם מחוץ לעבודה. יחד עם זאת אחרי הפסקה ארוכה מכל מיני דברים כאלה החזרה היא לא עניין שקורה באחת. למשל, הרבה מאד קשרים חברתיים שהיו לי אז התנתקו. יש כל מיני לבטים, האם לחדש חלק מהם או לא. זה במובן מסוים דומה קצת ללהתחיל הכל מחדש או אפילו ללהגר לארץ חדשה, כשאתה לא מכיר אף אחד. מצד אחד צריך פתאום למצוא מחדש כל מיני דברים או אנשים שלכאורה צריכים בשלב זה של חיי צריכים פשוט להיות שם, והרבה דברים שנפתחים מחדש כשאלה:

למשל, העבודה שלי שהיא מצד אחד מעניינת ומתגמלת מקצועית, ומצד שני יש בה דברים שאני חושב שהם לא נכונים לי. אני גם בדיוק סיימתי לימודים כשחליתי, ואת האופציות שהם אמורים היו לפתוח לי אני בעצם יכול לבחון רק עכשיו. בנוסף כאמור אני בעצם צריך לבנות מחדש את מערך הקשרים החברתיים שלי שהתפוגג אז. זה עדיין קורה אבל פחות במישור הרפואי.

אני לא יודע לא יודע איפה את גרה או איך הייתה לך הסופה האחרונה, אני התענגתי על שלג וגם יצאתי עם צילומים שווים. את מוזמנת לספר

פריאל12

New member
בוא נתחיל מהסוף..כי בלי צל של ספק לא קראת

את דבריי. אני האחרונה, שעליה יעשו פרק של 'חיים שכאלה'

ולא מתוך סנוביזם, פשוט טיפוס כזה, ששומר על פרטיותו עד שמחליטה אחרת (אם בכלל), אז זה לא אתה - זו אני

אני אוהבת כשקר, סגרירי וגשום - כל זאת לזמן קצוב. מבחינתי, הבנתי את עניין החורף, ואפשר לכבות את האורות ולסגור את הדלת עד לשנה הבאה

גם אני מתענגת למראה השלג - מרחוק! זה תענוג צרוף לצפות בשלג - בטלויזיה. קר לי מכדי להיות חשופה אליו מקרוב, אז יש ביננו הסכמה על יחסים של: שלום, שלום ונחמד שבאת אבל נחמד יותר כשתלך

רשמת "צילומים שווים"?! נו נו נו! העלה אותם כבר לכאן, שנתענג עליהם כולנו (צפית בצילומיו המרהיבים של 'אופטימי'? למה אתה מחכה???).
אני קמה מוקדם בסופ"שים?! טוב נו....אני כבר מזמן לא בגיל של מועדוני ריקודים. חוץ מזה, אם התעוררת כעת, מי ביננו הלא שפוי?!

כן...אני מבינה את עניין ההתחלות, זה קשה. אך עם זאת מאתגר ומוסיף עניין.
לגבי עבודתך - לימדו אותי פעם, שבעת התלבטות כדאי לערוך טבלה של יתרונות וחסרונות ולפעול לפי התוצאות. לומר לך שזה עובד תמיד? - לא ממש, רק לפעמים, כי מה לעשות שהחיים הינם סכום של הרבה יותר ממאזני חשבונות....אבל זה בהחלט נותן איזשהו כיוון.
הבט על הצד החיובי - עבודתך מעניינת ומתגמלת - זה כבר דבר אחד (או שניים) יותר מרוב האנשים בעולם

אפשר לשאול מדוע התנתקו הקשרים החברתיים שהיו קיימים בעבר?
בכל מקרה, עצם העובדה שהיו לך כאלה, מעידה על כך שקיימים בך הכישורים החברתיים, כך שתוכל לתרגלם ולהתחיל מערכות יחסים חדשות כשתחליט שזה מתאים לך ושהגיע הזמן לכך.
יש לי תחושה שלא תתקשה בכך

NoNameNick

New member
אז ככה

התעורר בי הרושם שאולי פגעתי, או הצטיירתי בעינייך כמי שמנסה לפלוש לפרטיותך:

אז קודם כל ההתייחסות לקימה בבוקר הייתה ביחס אלי, האפשרות לקום מאוחר בסופ"שים היא אחד הדברים שאני מחבב בהם, אם נראה היה שאני מייחס לך אקסצנטריות זו לא הייתה כוונתי, התכוונתי בחיווי הזה לכל היותר לסוג של הומור עצמי אם בכלל.

השאלה לגבי הסופה הייתה דווקא בגלל שחשבתי שמדובר במין נושא סמול טוק, היא לא נשאלה בשום מובן כדי לדלות פרטים מחייך.

חוץ מזה הכניסה לפורום הזה היא בהחלט אחד מכל מיני דברים (לאו דווקא וירטואליים) שאני מנסה כרגע כדי להכניס עוד אנשים לחיי.

המשך סופ"ש מעולה

,

פריאל12

New member
כמעט נחנקתי מהנס

לא לא לא לא! - זה ממש לא הכיוון ולא הכוונה

פעם אמרו לי שבמקרה הגרוע הציניות שלי לא תהיה מובנת/מקובלת, ובמקרה הגרוע הציניות תהרוג אותי (כן, במקרה הגרוע!). זה נאמר ע"י חברים, בעצם כבר אקס-חברים כי פיטרתי אותם

אתה צודק, הייתי תוקפנית מדי כשחשתי בניסיון של פלישה לטריטוריה שלי (מה שלחלוטין היה כנראה בראשי), אבל מעבר לפתיחה התוקפנית של תשובתי, כל מה שרשמתי היה מתוך כנות מוחלטת, ובהחלט תגובה לשיחת-חולין.
שומע את הזמזום הזה? זה הרעש של מחיקת מה שהיה - זהו!
נעים מאוד
(שכחתי גם לציין שאני סנילית בנוסף לשאר מגבלותיי).
אגב, אני חייבת להחמיא לך על כתיבתך היפה, הנעימה והמושכת לקרוא.
יש כאן חבר'ה מקסימים (לא כולל אותי, כמובן) וסמוך על כך שלא סתם הגעת לכאן....
אוף
לו יכולתי הייתי משליכה אתכם אחד על השני/ה כדי שתתחילו כבר לתקשר.
בעצם, ראו בכך אזהרה.....

סורי אינשם יקר, זו היתה קבלת פנים גרועה מצידי.
בפעם הבאה שניפגש (כאן), קפה ועוגה עליי, או בעצם: קפה עליך ועוגה עליי

פריאל12

New member
תיקון קטן*

הציניות במקרה הגרוע לא תהיה מובנת/מקובלת ובמקרה ה ט ו ב * תהרוג אותי

למעלה