אז ככה....

yael0303

New member
אז ככה....

אחרי בירורים ראשונים

במנורה יש לי כיסוי לניתוח שרוול ללא השתתפות אך הם מבקשים אישור כי ניתוח זה הוא צורך רפואי , מימי אני מבקשת אישור כזה? אין לי מחלות נילוות מי יהיה מוכן לחתום לי על אישור כזה?

דרך הפלטינום מישהו יודע מה הפרוצדורה?

קוביd1

New member
יעלי

כל ניתוח קיצור /הגבלת קיבה מעל BMI 40 או 35 עם מחלות נלוות נחשב מה שנקרא השמנה חולנית ,זכאי לניתוח גם בחברות הביטוח הפרטיות רק דעי לך שהם מאוד מקפידים ,ברגע שתקבעי מי את רוצה שינתח אותך הרופא מכיר את כל הפרוצדורות כלפי חברות הביטוח ,באם חסר לך כמה ק"ג לBMI הרצוי תדברי עם הרופא אולי יש מצב לעגל פינות ,
לי היה BMI 39 לא אישרו לי בפניקס ,אחרי שהורידו לי כמה ס"מ בגובה הכל הסתדר ,אני בגובה 192 אז יש ממה להוריד
בהצלחה מול חברת הביטוח

קובי

yael0303

New member
תודה על התשובה

לא דיברתי על כך עם המנתח אך מהמזכירה הבנתי שכן ניתן לעגל פינות והרופא כן עושה זאת

אני 1.55 עם (כרגע) 88 קילו

אופירA

New member
מנהל
המנתח צריך לנמק את הצורך הרפואי

אם מדובר בניתוח ב-BMI נמוך בגלל שהיתה לך טבעת וזה ניתוח חוזר שמתקן מצב שהתקלקל - אז יש צורך רפואי גם ב-BMI נמוך. כי כבר היית זכאית לניתוח, ולא מחכים כל פעם שתהיי שמנה חולנית כדי לתקן את הניתוח שנכשל.

אם מדובר בניתוח ראשון - אז אני לא מבינה למה עושים לך ניתוח ב-BMI 36.7 בלי מחלות. איזה צורך רפואי יש כאן?

yael0303

New member
הביטוח מתנה את אישור הניתוח

במידה ויש צורך רפואי !

בפלטינום אין התניה רק שהBMI יני מעל 40 , אך יש השתתפות עצמית של כ3500 ש"ח

דרך הביטוח זה ללא עלות ולכן הייתי רוצה לעבור את הניתוח דרכם.

אני החלטתי שאני רוצה לעבור את הניתוח בגלל שיש לי בעיה עם התמדה, אני במשך השנה האחרונה ירדתי25 קילו ועליתי 40 !!!
אני לא מחכה להגיע ל100 ק"ג (אם אני לא יעצור עכשיו תוך חודש אני יהיה שם)
אני רוצה לעבור שינוי כבר עכשיו ואני יודעת שרק בדרך קיצונית כמו ניתוח אצליח!!!

(זה אחרי הרבה שיחות נפש והתלבטויות עצמיות שהגעתי להחלטה הזו)

קוביd1

New member
ליעל

יש לך גם ביטוח פרטי ,גם פלטינום מכוסה מכל הצדדים
צורך רפואי זה BMI של 40 מה שנקרא השמנה חולנית ,
תשוחחי על המנתח בנוסף לצד הרפואי גם לצד הבירוקרטי של הפלטינום והביטוח הפרטי והוא כבר ינחה אותך לדרך הטובה יותר
את כותבת שהתלבטת האם לעבור את הניתוח והחלטת שכן ,את שלמה עם עצמך לכי על זה

קובי

קובי

yael0303

New member
תודה על התגובה

אכן קבעתי תור לשבוע הבא עם המנתח באסותא.

אופירA

New member
מנהל
בקשי מכתב מהמנתח, שמעיד על צורך רפואי

מה שהוא יכול לכתוב - שיכתוב. הסבירי לו שזה בשביל הביטוח.

לגבי הניתוח, יש כמה דברים שאולי את לא יודעת.
השרוול נותן בערך שנתיים נחמדות מאוד, ואח"כ גדלה יכולת האכילה, והדרך היחידה שלך לשמור על התוצאה היא לאכול נכון ולעשות פעילות גופנית.
אם לא תעשי זאת, הניתוח יהיה עוד דיאטה, ששומרים עליה שנתיים ואח"כ מפסיקים ומשמינים לא מעט... בד"כ לא הכל בחזרה, כי עדיין יש יכולת אכילה מוקטנת, אבל בהחלט הרבה.

נשאלת השאלה למה עלית 40 קילו בפחות משנה? למה כרגע את עולה 10 קילו בחודש?
אם זה בגלל שהחלטת לעבור לקיצוניות של הפקרות אכילה, בגלל שהתאכזבת שלא הצלחת להתמיד בדיאטה - אז יש לך בעיה גדולה של גישה, שתכשיל לאורך השנים גם את תוצאות ניתוח השרוול.
אם זה בגלל שאת רעבה וחייבת כמויות אוכל מטורפות, ולמרות שאת מקפידה על אוכל בריא ודל קלורי, שתייה מרובה ואכילה לעיתים קרובות, את משמינה (קצת קשה לי להאמין) - אז הניתוח חיוני.

אני נוטה להאמין שהבעיה היא הגישה של "הכל או לא כלום". אם אני לא מצליחה לשמור דיאטה ולהחזיק במשקל 48 ק"ג, אז אזרוק הכל לעזאזל, ואוכל קצפת, הרבה סוכר בשתייה, ג'חנון, פיצה, בורקס - ובכמויות אדירות. וזה לא בגלל רעב. זה בגלל תסכול.
ניתוח מיועד להקל על בעיה של רעב שמפריעה לסגל הרגלי אכילה בריאים. ניתוח אינו מטפל לאורך שנים בבעיה של אכילה בולמוסית מתסכול.
אם את רוצה להצליח לאורך שנים, את צריכה להבין מה הסיבה שאת עולה כרגע במשקל כל כך הרבה, ולשנות את הגישה לגישה שתעזור לך להצליח עם שרוול.

את מוזמנת להתייעץ בטלפון. 03-5781855, אופירה (לא בשבת), להשאיר הודעה קולית.

למעלה