בקשי מכתב מהמנתח, שמעיד על צורך רפואי
מה שהוא יכול לכתוב - שיכתוב. הסבירי לו שזה בשביל הביטוח.
לגבי הניתוח, יש כמה דברים שאולי את לא יודעת.
השרוול נותן בערך שנתיים נחמדות מאוד, ואח"כ גדלה יכולת האכילה, והדרך היחידה שלך לשמור על התוצאה היא לאכול נכון ולעשות פעילות גופנית.
אם לא תעשי זאת, הניתוח יהיה עוד דיאטה, ששומרים עליה שנתיים ואח"כ מפסיקים ומשמינים לא מעט... בד"כ לא הכל בחזרה, כי עדיין יש יכולת אכילה מוקטנת, אבל בהחלט הרבה.
נשאלת השאלה למה עלית 40 קילו בפחות משנה? למה כרגע את עולה 10 קילו בחודש?
אם זה בגלל שהחלטת לעבור לקיצוניות של הפקרות אכילה, בגלל שהתאכזבת שלא הצלחת להתמיד בדיאטה - אז יש לך בעיה גדולה של גישה, שתכשיל לאורך השנים גם את תוצאות ניתוח השרוול.
אם זה בגלל שאת רעבה וחייבת כמויות אוכל מטורפות, ולמרות שאת מקפידה על אוכל בריא ודל קלורי, שתייה מרובה ואכילה לעיתים קרובות, את משמינה (קצת קשה לי להאמין) - אז הניתוח חיוני.
אני נוטה להאמין שהבעיה היא הגישה של "הכל או לא כלום". אם אני לא מצליחה לשמור דיאטה ולהחזיק במשקל 48 ק"ג, אז אזרוק הכל לעזאזל, ואוכל קצפת, הרבה סוכר בשתייה, ג'חנון, פיצה, בורקס - ובכמויות אדירות. וזה לא בגלל רעב. זה בגלל תסכול.
ניתוח מיועד להקל על בעיה של רעב שמפריעה לסגל הרגלי אכילה בריאים. ניתוח אינו מטפל לאורך שנים בבעיה של אכילה בולמוסית מתסכול.
אם את רוצה להצליח לאורך שנים, את צריכה להבין מה הסיבה שאת עולה כרגע במשקל כל כך הרבה, ולשנות את הגישה לגישה שתעזור לך להצליח עם שרוול.
את מוזמנת להתייעץ בטלפון. 03-5781855, אופירה (לא בשבת), להשאיר הודעה קולית.