אז ככה...

cloudy girl

New member
אז ככה...

קראתי כמה ספרים בנושא, ואני עושה עם חברות הרבה יוגה, בעיקר לפני מבחנים זה יכול להוציא אותי מלחץ, וזאת שיטת הרגעה מצוינת אבל בכל זאת אני רוצה ללכת לחוג רציני עם מדריך/ה מוסמך/ת אם מישהו יכול להביא לי מקומות שבהם מתקיים חוג יוגה לנוער (אני בת 14 וחצי) או חוג של נוער משולב עם מבוגרים באזור המרכז- רחובות, ראשון... אני אשמח מאוד תודה בכל מקרה, ואני רק רוצה להוסיף שהפורום ממש מעניין,אני נהנת לקרוא פה מידי פעםוהמאמרים שמצורפים טובים מאוד.. עדי

יוגי בר

New member
חוג יוגה

היי עדי. וברוך בואך לפורום. אני ממש שמח שאת עושה יוגה בסבבה וגם לפני מבחנים. (הלוואי וכל בני הנוער כמותך היו מאמצים את גישתך.) אני חוזר על עצתי הקבועה: יוגה צריך ללמוד במרכז יוגה לעניין ועם מורה מצויין. מרכז כזה יכול להעביר לך קורס יוגה למתחילים מסודר ומובנה הבנוי על נסיון של עשרות שנים. אז רכשת בסיס. הבנת עקרונות חשובים בתרגול וזה הבסיס להכל. אחר כך.. כמו שאומרים. אלוהים גדול! שווה לחפש מרכז כזה. ולא להגיע לעוד חוג. הבעייה הגאוגרפית: ברחובות וראשון אין מרכז כזה. בת-א לעומת זאת יש כמה וכמה. תוכלי להגיע לת-א אשמח להמליץ לך על מרכז כזה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה