אז ככה

אז ככה

לאחר שרות סדיר והתחלה של שמ"פ הבנתי סוף סוף עם מי יש לי עסק עם מערכת אטומה שמנוהלת על ידי ממשלה אכזרית שדומה לה עד שלא יהיה שיוון ושכולם יתייגיסו וכשאני אומר כולם אין כל סיבה שהמדינה הזאת לא תבוא בטענות למסכנים שעושים מילואים בכל אופן אני השתחררתי (תודה לאל) מהצבא והמילואים אחרי הגהנום שעברתי במהלך המילואים ואני מציע לכם לשקול את שהותכם גם כל אחד והסבלנות שלו לפי דעתי אל תהרסו לכם את הבריאות

dabou

New member
בחור גרוע 1

נו באמת ...בגלל אנשים כמוך מצב המילואימניקים רק מחמיר במילה אחת זבל

דניאל החמוד

אז ככה לפני שאתה חורץ דינים ועושה הכללות עצור שנייה וחשוב האם כל אלו שיוצאים ממילואים משתמטים האם אתה כאשר תתיקל באותו היחס והזילזול מהמערכת תמשיך לדבר כמו עכשיו אז רגע לפני שאתה מטיף מוסר לאחרים עצור חשוב שמע עד הסוף את הבעיה כי לא כולם מושלמים כמוך ולפני שאתה קורא לי זבל אז הזבל הזה בזמן שגירדת בביצים שמר עליך מהאויבים וכנראה שההורים שלך לא חינכו אותך מספיק נו טוב לא כולם מושלמים

דניאל החמוד

אז ככה לפני שאתה חורץ דינים ועושה הכללות עצור שנייה וחשוב האם כל אלו שיוצאים ממילואים משתמטים האם אתה כאשר תתיקל באותו היחס והזילזול מהמערכת תמשיך לדבר כמו עכשיו אז רגע לפני שאתה מטיף מוסר לאחרים עצור חשוב שמע עד הסוף את הבעיה כי לא כולם מושלמים כמוך ולפני שאתה קורא לי זבל אז הזבל הזה בזמן שגירדת בביצים שמר עליך מהאויבים וכנראה שההורים שלך לא חינכו אותך מספיק נו טוב לא כולם מושלמים

למעלה