אז ככה

argorn

New member
אז ככה

אני יושב לי בניחותה באזור אכזיו , הקרס כבר במים והכרס השניה נהנית מבירה קרה , הטרנזסטור מנגן ששירי לילה שקטים , מדי פעם עולה איזה דג נחמד בחכה . באיזה שהוא שלב מגיעים לחוף גבר ואישה עם ציוד דייג , די חובבני והבחנתי שהם לא דגים הרבה בזמנם הפנוי , מפה לשם , מתנהל ביניהם ויכוח ואז שקט , פתאום שוב ויכוח ואז ... פשוט ... מכות , מכות רצח מצד שניהם , אני ניגש להרגיע את הרוחות ואז נגלה לעיני מחזה מדהים ... שניהם עירומים כביום היוולדם ... אני ישר חשבתי שמדובר באונס או משהו כזה - התקשרתי למשטרה , תוך כדי כך שהם ... ברוב בושתם מתלבשים ומסבירים לי שזה איזה שהוא משחק מין שהם עושים - טוב אני לא מאמין אבל אחרי שהמשטרה מגיעה ואני כבר לא מענין אותי דייג בכלל ... מסתבר שאכן זה היה משחק מין כלשהוא ואפילו הם צילמו את זה ... אישתי צחקה עליי כשאמרתי לה שאני כוכב פורנו - הרי הישתתפתי בסרט על זה . תאמינו או לא ... זה מה שהיה ! שהיה לכולנו דייג מוצלח !!!

חץ הכסף

New member
איך ככה?

"הטרנזיסטור מנגן שירי לילה" (לילה) ואיך הם מצלמים בחושך בלי פרוזקטורים? עם מצלמת אינפרא אדום! איך הבחנת שיש להם ציוד דיג חובבני בחשכה? ואיך לא ראית בחושך שהם עירומים לגמרי אלא רק כשניגשת אליהם קרוב, אבל ראית בחושך שציוד הדיג שלהם היה ציוד חובבני? חיפשתי במילון הדגים ולא מצאתי כלום אודות דג מסוג שנקרא "דג נחמד", איזה סוג דג זה ? או שיכול להיות שבהתחלה הדג היה "לא נחמד" ורק אחרי כשהזוג התחילו "במשחקי ה"סאדו" שלהם" הוא התקרב כדי לראות יותר טוב איך זוג אנשים רבים מכות ביניהם ורק כשראה שהם רבים ביניהם עירומים ושעל הפתיון יש פילוטה, רק אז הוא התחיל לחייך והפך ל"דג נחמד"! בכלל, בפורום הדיג כולם מבקשים לדעת פרטי פרטים על מהלך הדיג, תנאי סביבה אטמוספריים, לחצים ברומטריים, סוגי ציוד ופתיון, ואם בפתיון עסקינן האם ה"ברבון" שלו היה מתאים לפתיון או שלא היו לך קרסים קטנות כל כך?

argorn

New member
למה אתה עצבני

הם ניגשו אליי לפני כל הבלאגן כדי לקבל עזרה בקשירות , את המצלמה הם הוציאו רק מל השטרה .... אל תיהיה עצבני ! תזרום !

חץ הכסף

New member
לא עצבני, רגוע אבל שם לב לפרטים

הסיפור נשמע נחמד ומתאים לספר אותו בפורום הדיג אבל הוא נשמע כ- להד"ם אבל אם זה אכן מה שראית אז אחלה תזרום עם זה. ושיהיה לך דיג מוצלח גם בפעם הבאה.

אוריא

New member
אתם רואים.

אתם רואים - לדוג לא הולכים בשביל הדגים. תזהר שלא יפיצו את הסרט ברבים ותהיה באמת כוכב, פעם קודמת זה נגמר רע מאוד. אגב איך יקראו לסרט? "חכות לוהטות" או ה"הדייג המוכה באכזיב 9"?

zoharfi

New member
אולי קצת יותר פרטים על הכוכב!

ואיך מגיעים למקום...
ובאיזה פיתיון השתמשת...

אני כאן וגם הייתי כאן, כנס רגע -

לא מבין למה יצאת מהצ´אט כדי להסתכל בפורום, למרות שאמרת שתמזער כמו שאתה יודע, וככה תוכל להיות בשניהם... חבל. בכל מקרה, אני עדיין בצ´אט, כנס אם אתה עוד פה.

למעלה