אז ככה.....

אז ככה.....

אתמול היתחרתי בנצר סירני.. אני ההיתי ועכשיו אני עוד יותר חולה.. באתי עיף מהתחלה ... ההורים שלי לא רצו שאני יצה אבל היתעקשתי... ניכנסתי ל70 ולמטר..... ב70 הוא הלך פיקס..... עשיתי מסלול נקי ועליתי לזאמפוף נגד מור שושני... וניצחתי אותה בצאמפ אוף (אני לא מיתגאה בזה ואני יודע ש70 זה לא חוכמה זה היה ליראות איך הסוס מגיב בחוץ... ואז עשיתי חימום למטר הוא הלך מדהים..... אבל אני והוא ההינו עיפים כבר.. הפלתי פעם אחת ואז הגעתי לקומבינציה...... ודחפתי קדימה (כמו שלאון אמר) ואז כשהגעתי ל7 B היהלי או להכניס 2 צעדים קטנים או אחד גדול..אז דחפתי לאחד גדול... אבל הוא החליט שהוא מכניס עוד צעד אז הוא עשה צגד גדול ועוד אחד פיצפון אבל כבר אחרי הצעד ה1 אני כבר היתרוממתי לקפיצה ופתי לו על הצואר וכשהוא קפץ נפלתי... אחר כך עליתי וקפצתי את 8 ואת 9... לא נורא..... אבל לפחות אני יודע שהוא סוס פצצה... ולכול מי שאמר שהוא בילתי אפשרי ושהוא ממש קשה וכול זה... (דורון הונה לא אליך..) שילך לילמוד לירכב!!! ולא על סוסים לא אטומטים......!!!

כל כך קשה ללמוד לשרשר?

חלאס כבר לפתוח הודעה חדשה כל פעם שאתה רוצה לכתוב משהו... ההודעה הזאת הייתה יכולה להכתב בשרשור של התחרות לא?! ההודעות שלך סתם מציפות!

פפפפ...

אליעד... הנה מה שקרה לך בקומבינציה זה לפני המכושל ה-2... ממש שנייה לפני ההתרוממות ויש לי עוד 2 תמונות של איך אתה מעל הקפיצה עליו ותמונה של הנפילה יש לי עוד מלא תמונות שהוצאתי אם אתה רוצה שאני ישים אז תגיד

רררררר

תסתכל על הרגליים שלך בישיבה אליעד.. ויש לי עוד תמונה שאני מעדיפה לא לשים כי אתה תקבל תגובות לא יפות אז אני ישלח לך שתתחבר או שאתה רוצה בכל זאת..

למעלה