אז ככה.......

LuNaL

New member
אז ככה.......

מחר אני מתחילה שנה א' בסיעוד באסה"ר (שלוחה של העברית) הצעות לקראת תחילת הלימודים ייתקבלו בברכה
ובכל מקרה שיהיה לכולם
שבת שלום

../images/Emo47.gif יווו הוווו ../images/Emo50.gif LuNal

אז לפני הכל - הרבה הצלחה. סבלנות זו מילת מפתח. ומכיוון שעברו שנים רבות מאז סיימתי את לימודי - אפנה את הבמה ל"צעירות" ממני... (בגיל, רק בגיל...)

bimba 1

New member
לברבורה

הגעתי במקרה לפורום הזה ואני מאוד שמחה שגיליתי אותו
רציתי להגיד לך שיש לכם פה אחלה פורום. מצאתי כאן הרבה מידע שימושי בתור סטודנטית לסיעוד בעוד 12 שעות ובטוחה שאמצה גם בהמשך

LuNaL

New member
המון |תוודה| לכל המאחלים

ועל כל העצות. אני תמיד אשמח לשמוע עוד עצות מאחרים. לילה טוב לכולנו.

bimba 1

New member
ל-lunal

מניסיוני אני לא יכולה ליעץ לך כי אני בעצמי מתחילה שנה ראשונה מחר, אך משיחות עם סטודנטים לסיעוד הבנתי שהלימודים הם עמוסים מאוד אך רוב הקורסים אינם קשים (חוץ מפרמקולוגיה ועוד כמה כאלו שהם די מעצבנים) אך צריך להשקיע ולא מעט. חוץ מיזה בשנה הראשונה הלימודים הם יותר עיוניים ורק בשנה השניה מתחילים להכנס למחלקות. מקווה שאני לא טועה בכל מקרה שהיה לך ולכל הסטודנטים המוןבהמלחה!!!

LuNaL

New member
ל BIMBA l

אני ממש מקווה שאת ליד מחשב במשך השבוע, אני אשמח לחלוק חוויות. באיזה אוניברסיטה את לומדת ולאיזו שלוחה את שייכת, אני לומדת באסה"ר וזה שייך לאוניברסיטה העברית. בכל מקרה שיהיה לך המון
וראיתי את המערכת שעות שלי וזה באמת לא הולך להיות קל אבל אנחנו נעבור את זה
אז המון המון
לילה טוב

bimba 1

New member
היי lunal

אני לומדת בב"ש (שלוחה של בן גוריון) היום כבר התחלנו ללמוד למרות השביתה והיה ממש נחמד המורים הדגישו בפעם ה-100 שהלימודים בשלושת השנים הראשונות מאוד קשות
אבל אני בטוחה שנעבור את זה כמו גדולות!!!
מה היה אצלכם למדתם היום? איך התרשמת מהיום הראשון? בכל מקרה שוב פעם שהיה לך

../images/Emo6.gif באמת - נוווווווו... ../images/Emo58.gif

מה למדתן היום? יאללה ספרו... תנו לנו להיזכר קצת... רק אל תגידי מבוא לסטטיסטיקה כי אני עוזבת הפורום.....

LuNaL

New member
ברבורה אני לא יודעת איך להגיד את זה

אבל.. למדנו היום מבוא לפסיכולוגה, פיזיולוגיה ואחרון חביב כימיה כללית
התרשמויות...
המרצה שלי למבוא לפסיכווגיה הוא בחור ארגנטינאי מצחיק ומשעשע שקלט שהוא נכנס לכיתה שהפיסוכלוגיה מעניינת אותה בערך כמו השלג דאשתקד ולכן הוא מעביר את הנושא הזה בצורה קלילה ומשעשת שלא
באמצע השיעור וזה ייאמר לזכותו. (אני בדיוק עכשיו מנסה לשבת על מאמר שהוא נתן לנו....)
המרצה שלי לפיזיולוגיה היא אישה משעממת ומונוטונית שאלו שתי תכונות הכי גרועות שיכולות להיות למרצה
את הנושא שהיא לימדה היום (קרום התא ומבנהו) אני כבר יודעת אז השיעור עבר די בסדר הבעיה תתעורר כשהיא תלמד משהו שאני לא יודעת ועם הדרך שבה היא מסבירה אני גם בטח לא אבין(
) אבל נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו
המרצה שלי לכימיה ממש נחמדה ומשעשעת ובינתיים היא לא לימדה משהו קשה, נראה מה יהיה מאוחר יותר. בסה"כ היום היה ממש נחמד עדיין קשה לעכל את העובדה שאנחנו מתהלכים בפקולטה לרפואה של עברית (עם כל הצניעות
) וזהו... מצטערת שיצא (קצת
) ארוך
לילה טוב

../images/Emo140.gif העיקר שלא התחלתם עם ../images/Emo5.gif

מבוא לסטטיסטיקה... את כל היתר עוד אפשר לבלוע ביום הראשון... פיסיולוגיה - נושא מאוד חשוב להמשך - נסי להיות אוטודידקטית אם המרצה נראית ומתנהגת כנומבון או בונדורמין - ... באשר ל"הילוכך בפקולטה לרפואה.." ובכן יקירתי - תני לסטודנטים לרפואה להרגיש שהם מתהלכים בגן העדן שלכם ולא להפך... הגיע הזמן להפוך את היוצרות - לא עוד אחות = עוזרת רופא... אלא להיפך.. לסיום: אין ארוך או קצר - באנטומיה תלמדי ש"האורך לא קובע"
שיהיה לך יום מקסים ולכל אלה שהולכים לשחוק את ספסלי הפקולטות... אנחנו מבטיחים מסג' בסיום הלימודים... רק לקחת תור בבקשה...

LuNaL

New member
את בטוחה שהאורך לא קובע ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

micnir101

New member
לימודי סיעוד בב"ש

או למען האמת "סיוט" כמו שאומרים התלמידים שכבר יודעים לאן הם נכנסו... אני מציעה לך להזהר מהמדריכות שנמצאות איתכן (כמו עלוקות) במחלקות. הן ממש מכשפות ויש להן עיינים בגב. הן יעשו הכל כדי למרר לכן את החיים ואני מציעה שמעכשיו תתפסי מרחק ותעשי רושם טוב. תנצלי את השנה הראשונה למנוחה ואין צורך להגיע לכל השיעורים שאפשר להשלים את החומר לבד. הרבה אנשים מצטערים על כל הלחץ שהם היו בו בשנה א'... זו השנה היחידה שבה כמעט ולא תראו מחלקות אז תנצלו את זה כי עוד תתגעגעו לתקופה הזו!! בהצלחה ואל תשברי , הכל עובר...

חן (*_*)

New member
איחולי הצלחה לאחיות/ים לעתיד../images/Emo13.gif

הלימודים לא קלים, אך רובם מעניינים, מלבד זאת, המטרה מקדשת את האמצעים

למעלה