Let's C
זה היה הולך ככה פחות או יותר... פנים - הסלון של איב - יום איב עומדת לבדה בסלון, בוכה. איב (לעצמה): אוי מה עשיתי - אייבי סוחטת אותי על כך שקיימתי רומן עם ג'וליאן, אליסטייר לא רצה לקבל אותי כי צבע עורי שחור, יש רומן בין אייבי לסם (?), הקיצר...(מוחה דמעה)...הכל...(מסניפה). מחוץ לבית של אייבי, באוו-וואו, זה שמחלק את החלב לבתי הרמוני כל בוקר, מציץ פנימה, הוא שמע הכל! באוו-וואו(לעצמו): אני יודע מה איב מסתירה... עכשיו הכל ברור לי... כל העבר שלה הולך לההרס... אבל מה אני יעשה עכשיו? להגיד לה ששמעתי? לרוץ ולספר את זה בכל הרמוני? לבקש טובות הנאה מיניות מאייבי כדי שלא אחשוף את סחיטתה? באוו-וואו מתקרב אל הדלת, עוד שנייה דופק שלפתע אור בוהק מופיע משום מקום... זאת האנג'ל-ברט... אנג'ל-ברט: באוו-וואו עצור! באוו-וואו: אנג'ל, שנים שלא נפגשנו. מה קרה, התסריטאים נזכרו בך סוף סוף? אנג'ל-ברט: תראה באוו, אני יודעת שאתה שונא אותי והכל אבל רציתי שתחשוב על זה קודם, תחשוב לפני שאתה הורס חיים של כל כך הרבה אנשים. באוו-וואו: (עושה את עצמו חושב) ממממ....לא! אנג'ל-ברט: אבל באוו-וואו, בבקשה. אני יעשה הכל כדי שלא תספר... הכל! באוו-וואו: (בחיוך ערמומי) הכל? אוקי, תבטיחי שלא תחזרי להרמוני יותר לעולם! אנג'ל-ברט: אבל... באוו-וואו: (קוטע) אייייייייבבבב!!!! אנג'ל-ברט: טוב טוב טוב... רק תסתום, אל תגלה! באוו-וואו: בסדר... לפתע באוו וואו מופתע לראות את טי.סי עומד שם. טי.סי: באוו-וואו, עם מי דיברת עכשיו? באוו-וואו: אמ... התפללתי בשביל איב... טי.סי: בשביל איב?! למה לך להתפלל בשביל איב!? רגע אחד, אתה לא צריך להגיד לי... עכשיו הכל ברור לי. זה קשור לעבר! (באוו-וואו חושש...) טי.סי (ממשיך): אתה פוחד שהחלב שהבאת לנו, עבר התאריך שלו ואתה חושש שאיב ואני נתנפל עלייך. אין לך מה לדאוג באוו-וואו, זה לעולם לא יקרה. טי.סי ובאוו-וואו לוחצים ידיים, טי.סי נכנס הבייתה. באוו-וואו (לעצמו): לא, אני בחיים לא יבגוד באנשים החביבים האלה... בחיים! באוו-וואו הולך לדרכו... עונה לך על השאלה בקסטריט?