אז ככה...:(

Team Xtream

New member
אז ככה...:(

אחריי מלא זמן שלא ביקרתי פה.. אני בספק אם זוכרים אותי.. נגמר פרק בחיים שלי :( המחלה הצליחה להכניע את אמא שלי לפניי כשבועיים.. זה כזה לא הוגן.. היא רק בת 41!!!!!!!! (עוד חודשיים..) אני בן 19.. זה פשוט לא...אני לא יודע איך להתמודד עם זה.. לא מצליח.. כל דבר קטן מזכיר לי .. וזה כזה עצוב כולם מצפים ממך שתמשיך הלאה וזה פשוט לא אפשרי!!..

מצטערת לשמוע ../images/Emo16.gif

שלא תדע עוד צער

NiR AbR

New member
מצטער לשמוע... ../images/Emo16.gif

תהיה חזק...! ואם תצטרך אני בטוח שכל אחד ואחד מכאן ישמח לעזור בכל צורה שהיא.

ha4

New member
מצטערת לשמוע!../images/Emo16.gif

שלא תדעו עוד צער... וטיפ ממני אל תחשוב על כמה שזה לא הוגן, תחשוב על מה שאמא שלך הספיקה לעשות במעט זמן שחיה ותחשוב שעכשיו טוב לה יותר כי היא לא סובלת מכאבים! מקווה שיהיה לך ולמשפחתך תקופה יותר טובה ומאושרת כי אתם זקוקים לזה!

../images/Emo182.gifשלא תדע עוד צער ../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך תהייה חזק כמה שאפשר ותנסה להמשיך בחייך כי זה מה שהיא בטח הייתה רוצה שתהיה מאושר היא רואה אותך שם מלמעלה ושומרת עלייך שיהיה לך רק טוב ושלא תדע עוד צער

סינדי24

New member
עצוב לי לשמוע... תנחומיי../images/Emo16.gif

דודה שלי נפטרה מסרטן לפני 6 שנים, גם כן היתה בת ארבעים וקצת, הותירה ילדות קטנות.. הקטנה מבינהן היום חוגגת יומולדת 18 ללא אמא לצידה.. אבל סובבת אנשים שאוהבים אותה כל הזמן! מאחלת לך שלא תדע עוד צער!!!! ושתתחזק מכל יום שעובר!!! תחזיק מעמד!

שלא תדע עוד צער../images/Emo16.gif

גם אני איבדתי את אבי לפני כחודש וחצי, למחלה אחרת, לא פחות אכזרית... אני כל כך מבינה את הלכי ליבך, את הגעגוע, את הכאב שלא יודע מרגוע ואת הציפיה של הסביבה לעומת העומס הרגשי בו אתה נמצא... אני שולחת לך חיבוק גדול, של שיתוף, שאולי יגרום לך למעט תחושה שאתה לא לבד, למעט נחמה... אילת.

rona39

New member
שלא תדע יותר צער../images/Emo7.gif

היי מצטערת לשמוע,כל דבר שנאמר לא יעזור, הכאב באמת גדול. אבל אפשר להתנחם מזה שעכשו היא לא סובלת ושם מלמעלה היא משגיחה עליך. רונית

למעלה