אז ככה.

Rincewind

New member
אז ככה.

עכשיו חזרתי משבועיים בצבא ואין לי כוח לקרוא את כל השרשורים שנפתחו כאן, בייחוד כשאף אחד לא דיבר עלי! לכן, עכשיו תסכמו לי את כל מה שאמרתם השבוע, וגם תאחלו לי מזל טוב על החלפת הכינוי (סיכמנו על חודש חודש, נכון?)!

ויימס

New member
חתיכת עצלן! אפשר לחשוב כמה

שירשורים כבר נפתחו בשבועיים האחרונים שצריך לסכם לך אותם! מזל טוב!

ויימס

New member
טוב, הנה:

אבל אני לא שמה קישורים, הכל בעמוד הזה, אתה יכול לחפש אם זה כל כך מעניין אותך. דברים שקרו השבוע (תדמיינו ת'מוזיקה המפחידה ששמים בערוץ 2 כשעושים ת'יומן של יום שישי) - הגיעו כמה אנשים חדשים ועשו טקס קבלה. - שמתי את הפרק האחרון של
- אנשים שמו תמונות של עצמם בתור גמלים וכאלה. - שמנו הרבה ציטוטים (במיוחד מאור מופלא). - דיברנו על ניל גיימן. - מישהו שאל אם כדאי לקרוא את משמר הלילה לפני שקוראים את כל שאר ספרי המשמר.

כן, ו -

ומישהי גם הציעה "סיכות תג עגולות לבגד של טרי פראצ'ט", אבל לא ממש הבנתי איך אנחנו אמורים לשים את סיכות התג העגולות, על הבגד של טרי פראצ'ט.

Rincewind

New member
תמונות של עצמם בתור גמלים?

שאווה! גם אני רוצה לשים תמונה שלי בתור גמל!!! (אמממם... איך עושים את זה?)

smadarbi

New member
בתור חדשה

בפורום, הספקתי לשמוע די הרבה על הסיפור שלך,ווימס, אפשר לקבל אותו? גם אני רוצה לקרוא מפאר יצירתך...

ויימס

New member
הוא רק אתמול היה בעמוד הזה.

את רוצה להגיד לי שאת לא קוראת הודעות מלפני שהגעת? כשאני הגעתי קראתי את כל הפורום מהתחלה (כל הפורום. כל ה-2 וחצי עמודים). בכל אופן, הנה קישור.

smadarbi

New member
אני מוחה

על הרמז על כך שאני לא משקיעה בפורום, קראתי הודעות אבל לא את כל הפורום!!! יש כאן הודעות מ2003 !!! וגם אותן קראתי אבל נו באמת לא את כולן!!! וחיפשתי את הסיפור שלך אבל לא מצאתי ולא ידעתי תמיד לאיפה קשור כל דבר!!!

keynant

New member
כן דביר, גמלים...אבל אני ולימור...

שמנו תמונות של עצמנו...יש היטענו תמונות מפחידות, אבל בכ"ז...

Rincewind

New member
המממם

אני תמונות שלי כבר שמתי, אבל בתור גמל? את זה עדיין לא ניסיתי. איך מצטלמים בתור גמל?

keynant

New member
אהה...מאוד פשוט...

שלב א. הולכים לסיני. שלב ב. מוצאים גמל. שלב ג. שמים מצלמה על חצובה. שלב ד. מכוונים על הגמל, ושמים על טיימר. שלב ה. איך שהגמל ממצמץ, דוחפים אותו ומצתלמים במקומו. שלב ה. איך שהגמל ממצמץ, דוחפים אותו ומצתלמים במקומו. שלב ה. איך שהגמל ממצמץ, דוחפים אותו ומצתלמים במקומו. שלב ה. איך שהגמל ממצמץ, דוחפים אותו ומצתלמים במקומו. שלב ה. איך שהגמל ממצמץ, דוחפים אותו ומצתלמים במקומו. שלב ה....ו. קוראים לו בן זונה ובורחים. שלב ז. דוחפים לפורום פראצ'ט בתפוז תמונה אקראית של גמל.

לאור בקשות המעריצים

להלן תמונתי שוב. שטפו את העיניים (אני לא צריך לעשות את זה, יש לי ריסים ארוכים בצורה יוצאת דופן)

Greebo

New member
../images/Emo45.gif

>.> יש לי תמונה שלי איפה שהוא... אני חושב... אולי אני יפרסם...אני רק צריך להוציא אותה מהאיזורים הנידחים של המחשב שלי P: אני יעשה את זה כשאני יחזור.. *הולך לראות אזור הדימדומים\פארסקייפ\פיירפליי* הוט-ספייס שולט אגב... ^_^

ויימס

New member
אבל תמונה שלך בתור עצמך או בתור

מישהו אחר (או משהו אחר, אגרטל, צנצנת וכו')?

למעלה