אז ככה

אז ככה

בן זוגי הנוכחי, מזה חודשיים וחצי, עדיין בקשר עם אקסיתו. לא היה אכפת לי במיוחד אם היא לא היתה מפציצה אותו בטלפונים (גם בשלוש בבוקר) ונתלית עליו רגשית - כל דבר חייבת לספר לו, כל הזמן בוא ניפגש וכאלה. הוא מצידו, מנסה להתחמק, אך עדיין מודה שיש בו צד שנכנע וצד שמרחם עליה. לעניות דעתי היא הגבירה את מאמצי ההתקרבות אליו לאחרונה כששמעה שאני קיימת. לי זה מאוד מפריע. האם אני צודקת?? האם זה לא סיוטה של כל "חברה חדשה" ולא חדשה - אקסית שנמצאת עדיין בחייו של הבן זוג ולא מתפקדת כדמות ערטילאית מהעבר שכל שנותר ממנה הן רק תמונות וזכרונות??? הם היו ביחד כמה שנים, רק לרקע, והם בקשר מפני שנשארו ידידים והיא חלק מהחבר'ה. כשאני מנסה לרטון בעניין התשובה שלו היא - "נו באמת, מה - את לא סומכת עלי"? אבל זה בכלל לא העניין!!! אני לא רוצה אותה שם. הצילו!!

k e r e n m

New member
אלוהים..

זה אכן סיוטה של כל חברה חדשה,רק מלקרוא את הודעתך,גופי רועד מעצבים,אני לא יודעת, אם זה היה קורה לי הייתי מעמידה אותו במקום, או שהוא ממשיך איתי את הקשר ומתעלם ממנה סופית, ע"י כך שיגיד לה זאת במילים בוטות ש"תרד" מעליו(ולא מעניין אותי בכלל שהם יצאו כמה שנים), או שלא הייתי ממשיכה "להתענות" מ"הקשר" הזה.קרי: ממשיכה בדרכי.תעשי חושבים ותחליטי,כי אם הוא לא התנתק ממנה באופן סופי זאת ממש בעיה בשבילך."ועתיד לקשר" במצב הנוכחי יהיה משימה קשה.בהצלחה יקירתי באשר תחליטי.

מוזר...

אבל באותה השעה שכתבתי את ההודעה, הוא היה איתה בשיחה של - מה את בעצם רוצה ממני - והבהיר לה את העניינים, מבלי שאני אמרתי משהו. נקווה שזה יעזור יצא גבר גבר.....

open space

New member
סליחה, לא מאמין ברחמים

מצוין שיש לו כזה לב טוב. אבל שישמור את הרחמנות שלו לדברים אחרים. כי בכך שהוא לא מתנער ממנה, הוא נותן לה להבין שיש סיכוי שיחזרו, וזה לא פייר לא כלפיה ולא כלפייך

ליאון ב

New member
מסכים מאוד

להישאר ידיד של האקסית אחרי הפרידה = חוסר יכולת להמשיך הלאה ו/או לאפשר לה להמשיך הלאה בחייה ==> נובע מאינטליגנציה רגשית טעונת שיפור דחוף! בהמשך, לדבר עם האקסית שלך בטלפון כאשר החברה שלך נוכחת = סדר עדיפויות מעוות ==> נובע מאינטליגנציה רגשית טעונת שיפור דחוף! להיכנע לבן זוג שלא מבין את עצמו, ומצטדק כדי לשמר סדר עדיפויות לקוי שכזה ==> רחמים על מי שמרחם על האקסית שלו חברה חדשה זה דף חדש נקי וכיפי, בלי כל מיני משקעים ובעיות של קשר שנגמר. מי שמתעקש ללכלך את הדף הזה בכוח, צריך להבין שיש במערכות יחסים סדר עדיפויות ברור שבו העתיד חשוב יותר מהעבר! תראי... אולי גבר מאמין לשטויות האלה. אבל את אישה. היא במשבר (מזוייף אמיתי לא משנה)? יש חברה טובה. יש אמא ואבא. יש אחים. יש פסיכולוג. יש קן חם לנוער מתוסכל. יש פורומים באינטרנט. יש פרוזק. היא "ידידה טובה" שלו? איך בדיוק? בכך שהיא מחבלת לו ביודעין אם לא במזיד בקשר חדש שלו, שזו ההזדמנות שלו לפתוח דף חלק ולהיות מאושר? אחלה "ידידה" מה אני אגיד לך. עם ידידות כאלה, מי צריך אויבות? יש כאן משוואה מאוד פשוטה: או חברה חדשה או תמיכה נפשית באקסית. שניהם לא יכולים להתקיים ביחד. הוא מתעקש לקיים אותם יחד? שיחפש בחורה אחרת שמוכנה להתעללות הנפשית הזו! לפני כמה חודשים האקסית שלי התקשרה אליי ב-2 בלילה. לא עניתי (כי ישנתי, דהההה). היא עשתה זאת שוב, גם לא עניתי (כי היא לא מבינה את עצמה, דהההה). בפעם השלישית ישנתי עם החברה שלי בדיוק. החברה שלי אמרה לי (ובצדק) שלא מעניין אותה כלום. אף בחורה לא תתקשר אליי ב-2 בלילה, בטח שלא האקסית שלי, והאחריות שלי לענות לאותה אקסית ולהבהיר לה באופן חד-משמעי שלא תתקשר יותר אף פעם. אני הבנתי את עצמי מהר מאוד. כשאקסית מתקשרת באמצע בלילה, במיוחד אם היא יודעת שיש לך חברה, זו חוצפה שאין כדוגמתה, ואין שום סיבה לרחם עליה או להתנחמד אליה.

ליאון , יש לי שאלה אלייך

למה אתה כזה אנטי כלפי כולם? משתמע מההודעות שלך שאתה מנסה להכחיש משהו מחייך בכוח ! נראה שכל מה שאתה כותב אתה די מנסה לשכנע את עצמך בזה? תקן אותי אם אני טועה!

k e r e n m

New member
../images/Emo45.gif ליאון..

מוכרחה להודות שכל מילה שכתבת בתגובתך "חקוקה בסלע".

למעלה