אז ככה:

לקשמי

New member
אז ככה:

בהמשך למה שכתבתי כאן על המצב הכספי שלי וכו', הלכתי היום לבנק ו... לא הצלחתי להוציא הלוואה! כפי ששיערתי לא אישרו לי את זה כי זה חשבון חדש. ברוך רציני. עכשיו נשאר לי רק לחשוב מה אני הולכת לעשות עם החובות שהולכים ומצטברים. היום המתווך של הדירה התקשר ולא עניתי לא כי לא ידעתי מה להגיד לו. הוא בטח התקשר בגלל הארנונה שעוד לא שולמה, אבל מה לעשות שאין לי מאיפה לשלם??? עוד לא החלטתי מה אני הולכת לעשות. בינתיים אני עובדת רק במשרה חלקית מאוד ואני לא יודעת מתי תתחיל העבודה שהבטיחו לי שתהיה במשרה מלאה. קיבלתי היום מסר בתפוז ממישהי שקראה את ההודעה שלי אבל אני לא יודעת אם היא מתכוונת להודעה שכתבתי כאן או להודעה שכתבתי בפורום אחר. אז אם את קוראת את זה אז א. שיווק זה מ-מ-ש לא בשבילי. ואני אומרת את זה אחרי שניסיתי ורק הפסד יצא לי מזה, מה עוד שבהצעה שלך צריך גם להשקיע, ולמרות שאת אומרת שזה סכום נמוך של השקעה, אני במצב שאני לא יכולה להשקיע שקל. אז עומדות בפניי שתי אפשרויות: למצוא עבודה נוספת או לעבור להיות צוות במרכז ליוגה. לגבי עבודה נוספת זה קצת בעיה כל עוד אני לא יודעת מה קורה עם העבודה הנוכחית. אני לא יודעת באיזה שעות אני אעבוד אחרי שזה יעבור למשרה מלאה וגם עכשיו המשמרות שלי לא קבועות, אז אני ממש לא יודעת איך לסדר את העבודה הנוספת עם העבודה הזאת. הרעיון של להיות צוות במרכז ליוגה מאוד קוסם לי אבל יש בזה חסרון אחד, שאי אפשר לחסוך כסף כל עוד אני שם. אני רק צריכה להגיע להחלטה לפני שמעיפים אותי מהדירה...

sh53

New member
או לחפש עבודה במשרה מלאה

יכול להיות שאת אוהבת מאוד את העבודה שיש לך, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאת לא יודעת בדיוק איפה את עומדת ולאן פנייך מועדות - ואם בכלל יש סיכוי שמהעבודה הזאת ישתפר המצב, לכן אולי כדאי להתחיל לחפש עבודה במשרה מלאה (כדי להיות כמה שיותר בטוחה מבחינה כלכלית). לגבי מגורים במקום שהציעו לך - אולי שווה לשקול את זה בחיוב, אולי לא תוכלי לחסוך כסף כשאת שם (לא הבנתי משהו בקשר לכך, האם כשאת שם לא תוכלי לעבוד חצי משרה במקום אחר?), אבל לפחות חוב השכירות והארונה יוסרו מעל כתפייך ואי אפשר להתעלם מכך.

לקשמי

New member
כן, חשבתי גם על זה

אני לא בטוחה שגם משרה מלאה תוציא אותי מהבעיה הזאת אבל כמובן שזה יהיה יותר טוב מלעבוד 3 משמרות בשבוע, כמו שקורה עכשיו. אולי באמת בתור התחלה כדאי לחפש עבודה במשרה מלאה ואם יהיה לי מזל אז אולי גם עבודה שיש בה אפשרות לשעות נוספות. וואלה, איך לא חשבתי על זה. ככה, בעבודה שבה אני עובדת עכשיו, מהסיבות שפירטתי זה יהיה קצת בעיה למצוא עבודה נוספת. אני אנצל את ימי החופש שלי השבוע כדי להתחיל לחפש עבודה.

ממש צר לי לשמוע

אבל אולי באמת לא מכירים אותך מספיק. בכל מקרה ממה שאני מבינה, לא יעזור לך להיות מדריכה ביוגה כי כך לא תוכלי לשלם את חובותייך. אמנם תהיה לך קורת גג אבל תישארי ללא אמצעי תשלום לצ'קים שכבר פיזרת, לא?

לקשמי

New member
כן..

קודם אני צריכה כמובן למצוא איך לשלם את החובות שלי. עוד לא החלטתי מה לעשות לגבי זה. ואני גם לא יודעת עוד מה קורה עם העבודה. השמועות אומרות שכבר בקרוב מאוד היא תעבור למשרה מלאה, אבל אפילו אז, עד שאקבל את המשכורת ימשיכו להצטבר חובות.

לקשמי

New member
עכשיו חזרתי מהסופר...

מסתבר שעכשיו גם קניות בסופר שעד עכשיו היו כל כך שגרתיות, כבר לא כאלה. מן הסתם לא יכולתי להשתמש בשום אמצעי תשלום שהוא לא מזומן. במזומן היה לי 10 ש"ח שמתוכם הוצאתי 7 ש"ח על מרגרינה. אני חושבת שזאת ההודעה האחרונה שאני כותבת כאן, מהמחשב הזה. מחר אתקשר לבזק כדי לנתק את הקו. צריכה לחסוך מכל כוון אפשרי. אפשר עוד להגיב לי, כי יש לי עדיין אפשרות לגלוש מהעבודה.

ה מוזה

New member
אם את זקוקה למשרה מלאה

פני אלי במסר באיזור המרכז וגם בירושלים יכולה לנסות להפעיל קצת קשרים יודעת שזקוקים לאנשים טובים וזו בהחלט יכולה להיות משרה מלאה שתעזור לך לעבור את הימים הקשים וגם להעניק לך סיפוק גם , תפני לנטע בתפוז הם מחפשים עובדים קראתי בדרושים שמחפשים אנשים , שתברר לך [ קצת פרוטקציה לא תזיק
] שלחי לי מסר אם את רוצה ,אשמח להעביר לך מספרי טלפונים ומידע

למעלה