אז ככה...

• פותח הנושא onda
  • פורסם בתאריך

onda

New member
אז ככה...

השאלה הראשונה שלי היא עד מתי תקף הפרוייקט? הבנתי שהוא התחיל לפני חודשיים. כרגע אין זמן להקדיש לסיפור (בגרויות ושיט...) אז רציתי לדעת עם יש הגבלת זמן? דבר שני, אמממ יש לי בקשה/הצעה. אני רואה שהבאתם קבוצה יפה מאוד של יועצים ושופטים, ניקרא לזה, שגם מביאים ביקורות. זה ממש חשוב, ויכול לעזור לכתיבה. הבעיה שהגבלתם את זה לסיפורים קצרים :\ יש אפשרות שתשקלו בעתיד להרחיב את העניין לשירים? או למן כתבות אקטואליה או בגלל לא על פוליטיקה אלא על נושאים מעניינים? בבקשה תחשבו על זה תודה שלכם אני

TheWhiteTigris

New member
ניתן לשלוח

סיפורים/מחזות זמר/פרולוגים (מה שזה אומר) וכו' עד ה 1.7, שזה בעצם עוד שבוע ומשהו.

onda

New member
אני לא מצליחה להבין

מזה פרולוג בהקשר של הבלוגים. זאת אומרת אני יודעת מזה פרולוג אבל לך תסווג את זה פה בבלוגים למה שאנשיפ כותבים... אם תוכל לפרט, אז בבקשה נ.ב מחזות זמר?!?!!? w.t.f חחחחחחחחחחח

המקלדת

New member
שלום ל- onda,

את הסיפורים ניתן לשלוח עד לתאריך 1.7. הפרוייקט מיועד אך ורק לסיפורים קצרים. כדאי להכנס לעמוד פרוייקט המקלדת ולקרוא את "מידע חיוני לכותבים".

onda

New member
הבנתי למה הוא מיועד

מה שאני ביקשתי זה שתשקלו בעתיד או עכשיו או לא יודעת מתי להרחיב טיפה את הפרוייקט לתחומים נוספים. תקראו שוב את ההודעה למעלה..היא הסבירה את הבקשה שלי טוב. תודה onda

למעלה