אז ככה......

t w i x i t

New member
אז ככה......

מה נשמע
התגעגעתי לכולכם ! סיימתי השבוע את ההקרנות (היו לי 11), ועבר די בקלות חוץ מקצת כאבי גרון. (זה היה לכיוון הצוואר). חודש הבא יש לי סי טי
התחיל לצמוח לי שיער
ומי שמכיר אותי, יודע כמה הנושא הזה חשוב לי. אפילו יצאתי למסיבה לא מזמן (אחרי הפסקה של הרבה זמן) וגיליתי שזה לא הכי נוח לרקוד עם פאה.... עשיתי היום הליכה - חצי שעה בסה"כ, והשרירים ממש כואבים לי. בד"כ זה כואב לי קצת ורק יום אחרי... זה קשור לכימו בטח, לא ? זהו, יאללה אני הולכת לקרוא מה הלך פה בזמן האחרון... ביי

דגנילי

New member
היי גמאני ת'געגעתי - הרגשתי בחסרונך

שמחה שסיימת.. יאללה כמו שיוני אמר, מתחילים החיים הטובים. את גדולה מהחיים בחורונת..

ihovav

New member
כמה כיף לשמוע שאת אחרי!

גם הכאבים בשרירים יעברו לאט לאט... בהצלחה בסיטי...

elylan

New member
את ענקיתתתתתת!

כל הכבוד לך! עברת את זה בגדול! כל הכבוד לך על ההליכה,( כבר מלא זמן שאני מנסה לשכנע את אחותי לצאת להליכה ואין לה כוח). איזה יופי שהשיער צומח
מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילך.

מיליתו

New member
טוויקסי

איזה יופי לך... נראה שאת כבר במצב טוב ובמצב רוח טוב. אין מה להתרגש מזה שנתפסים השרירים - הם פשוט לא רגילים למאמץ... תרגילי אותם לאט לאט. כיף ששהשיער מתחיל לצמוח (הבנתי שלא היתה לך נשירה מלאה, נכון?), וטוב שאת הולכת למסיבות ומתחילה לחזור לעצמך. איך את עכשיו מבחינה חברתית? יש התעוררות? בהצלחה ב CT!!!!

t w i x i t

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo13.gif

המממ אכן לא כל השיער נשר... נשאר מעט :) ומבחינה חברתית, הבהרתי לכמה אנשים שאם הם לא הולכים להיות איתי בתקופה הכי קשה שהייתה לי עד עכשיו אז שלא יהיו איתי בכלל. היו כאלה שהשתדלו ועשו מאמץ והיו כאלה שלמרבה ההפתעה זה לא ממש שינה בהם משהו אז פשוט שמתי עליהם איקס. אין לי ממש כוח נפשי להתמודד עכשיו עם כל האנשים והחברים שלא יודעים, ולענות להם על שאלות וכו'. זה בטח יקח זמן עד שאני אחזור לבלות עם כולם... אבל זה בסדר מבחינתי, אני מעדיפה לעשות כרגע מה שהכי נוח לי, בלי לחץ מיותר.

yiska11

New member
ואללה צודקת...

אגב ,תמיד גם בריא אמנם להישאר עם האנשים שקרובים לך אבל גם לנסות להכיר ולהתיידד עם אנשים אחרים. מעין התחלה חדשה ! בהצלחה !!!!!ומזל טוב על הסיום הטוב

למעלה