אז ככה..

אז ככה..

טוב.. אז ככה.. מכיון שזה מפריע לרבים מאיתנו - ההשוואה לשואה.. החליטו להתחשב - והנה אני מצטטת.. בעקבות הוראות "הספר הלבן" של מזוז והמשטרה לעצירת ההעפלה לעזרת אחינו החלוצים הנצורים בגוש והעומדים לפני פקודת גירוש וחורבן, אנו קוראים לצאת למאבק בכוחות מתוגברים. שלוש חזיתות יפעלו במקביל - כל אחד לפי כוחו, אף אחד לא נשאר בבית ! א.ירידה המונית לגוש קטיף - לאור מדיניותה הנוקשה של ממשלת הספר הלבן בנושא נתינת הסרטיפיקטים ליהודים, תנועת הבית הלאומי בשיתוף עם תנועת "העליה ב'" - העליה הבלתי לגלית - קוראים לכל עם ישראל לעלות לגוש קטיף ולהעפיל למחסום כיסופים בכל הדרכים האפשריות... לי אישית, זה העלה חיוך.. על אף ולמרות.. לילה טוב לכולם!

בעד

New member
אולי תנוחו

מצידי תשחזרו גם את המחנות בקפריסין ואת ספינת אקסודוס. באמת, אוגוסט חודש חם- חם מדי לכל השטויות האלו- למה שפשוט לא תתפנו וזהו?

מניעים אידאולוגים

אתה באמת רוצה פירוט למה לא נתפנה וזהו? טוב - תחסוך לי בבקשה חיפוש.. לך לשרשורים קודמים.. ותבין בדיוק למה. לילה טוב!

בעד

New member
קיויתי

קיויתי שנרגעתם קצת. לא נורא -עוד שבועיים.. לילה טוב- קרוקו'

אני כבר מזמן עשיתי זאת.....

כבר לפני כמה שירשורים פה השוויתי את מה שקורה לתקופת המנדט הבריטי. אבל באופן קצת שונה...... הישוותי את הפיגועים שהערבים מבצעים היום לפיגועים שביצעו אז לוחמי הפלמ"ח והלח"י. המניעים היו אותם מניעים: קבלת עצמאות וגירוש המדינה הכובשת. וכולנו יודעים איך זה הסתיים אז. ודרך אגב אנקדוטה קטנה (שכבר פירסמתי אז) אז הרעיון של מכונית התופת אנחנו המצאנו! כן, כן היהודים. בתקופת המנדט הבריטי. אנחנו היינו הראשונים שהפעלנו את מכונית התופת הראשונה.

אז זהו שלא... אבל את מי זה מעניין

להתפאר במעשי טרור זה לא מה שאנחנו רוצים.... הרעיון הוא שבוע שבועיים ההתנתקות תחל, במלוא עוצמתה כפי שאמר אתמול אריק: "אל תתפתו לחשוב שההתנתקות לא תצא לפועל"... חבר'ה צאו מזה.... עדיף להתפנות ברגיעה, בניחותא, בקבלת פיצויים מאשר בכח, בסרבנות ובמאסרים....

אני לא מתפאר במעשי טרור!

רק רציתי להראות שניתן להבין את הערבים. וניתן להבין את המניעים שלהם לפיגועים,(אני לא מצדיק את הפיגועים!!! אני פשוט יודע שתיכף יהיו כאלה שיגיבו לי שאני לא יהודי או נאצי או כל קריאה אחרת, אז אני שב ומדגיש - אני לא מצדיק את הפיגועים ולא רוצה שימותו יהודים!) וכשזה הפוך (מהצד שלנו) אנחנו רואים בהם כגיבורים (את מנהיגי הפלמ"ח והלח"י).

אבל הרי זה ברור שהערבים

ינהגו בטרור כלפינו, הם רואים בנו עם כובש, אין להם צבא ויש להם שלטון מושחת- בכל מקום בעולם זה היה ככה... אני מבין ללבם, ואפילו יכול להזכיר לכם משפט שאמר אהוד ברק בזמן כהונתו כרוה"מ: "אני בטוח שאם הייתי נולד בצד הערבי הייתי פעיל בארגון טרור"...

גם ניתן להבין אותנו ....או שלא

לא ניתן להבין איך אנחנו כל הזמן מוותרים להם... וממש אי אפשר להבין למה נתנו להם נשק כדי שירו עליינו. אותם אפשר להבין אותנו לא. יש לנו ממשלה מושחטת ודפוקה.

אתה משווה

אתה משווה את הנוכחות שלנו בארץ לנוכחות הבריטים? אז עכשיו אני יכול לומר לך - לך תלמד.

והבדל נוסף..

אנו התנהגנו בטרור כדי להשיג מטרה מסוימת. לא היה לנו רעיון של סתם לפגוע. מחבלים פוגעים בנו מתוך שנאה - הם רוצים לרצוח אותנו. הם רוצים להרוג יהודים בכל העולם, לא רק בארץ = הם שונאים אותנו, ולא רק על זה שאנחנו יושבים פה.

nooshP

New member
את זאת שעשית את ההשוואה

אז תחיי עם ההשלכות שלה....

לא..

אני לא עשיתי את ההשוואה - אני ציטטתי אותה, ולא הבעתי את דעתי אם אני מסכימה איתה או לא. חוץ מזה שהשוואה שהבאתי היא שונה מהשוואה של soldier of fortune1.

nooshP

New member
את ציטטת אותה למטרה מסוימת

לא סתם ציטטת את ההשוואה הזאת ולא השוואה אחרת.....

שכחת לומר דמגוגיה

נכון - כי לא מצאתי אחרת, אם הייתי מוצאת ייתכן והייתי מצטטת אותה. זה הצחיק אותי, וחשבתי שאחרים יכולים גם הם להנות. חוקי?

בוקר טוב

הערבים גם משתמשים בטרור להשגת מטרה מסוימת. הם רוצים שנעזוב את השטח שלהם, נפסיק להיות עם כובש, ושהם יקבלו עצמאות.

silverhawk

New member
אתה מתכוון לחמור התופת?

הוא לא היה הפיגוע הראשון בעולם אשר נקט באופן הזה. ואיך שלא יהיה, בתגובה להמשך הדיון, ישנו הבדל עצום בין הפיגועים שביצעו המחתרות לבין הפיגועים הממתבצעים היום. אני לא מצדיק את כל הפעולות שבוצעו (ובכלל, משפט ההיסטוריה הוא לא בדיוק אובייקטיבי), אבל הם לא נועדו להרג אזרחים חפים מפשע.

יוֹאב

New member
מה זה אומר בעצם?

שאתם חושבים שאת גזירות ה"ספר הלבן" תוכלו לבטל על ידי סילוק הממשלה מן הארץ?

kobik15

New member
מכיר את המושג "דינא דמלכותא דינא"?

חלק מהם בכלל לא מכירים בשלטון הדמוקרטי הנבחר.

יוֹאב

New member
דינא דמלכותא דינא

למיטב ידיעתי הביטוי הזה בכלל נוגע למָרוּת השלטון על העם. הוא אומר שעל הציבור לקבל את גזירות השלטון, ואפילו אם המדובר בשלטון זר על הידוים, שלא לדבר על שלטון יהודי...

למעלה