אז ככה

itaishiff

New member
אז ככה

קודם כל אהלן לכולם, הרבה זמן לא הייתי כאן... עברתי דירה ועד שהגיע האינטרנט... לגבי ההופעה ב-12/11... המיקום הוא אכן אזור קיבוץ המעפיל והשעה היא באמת שבע בערב. זו מסיבה יחד עם הופעה מלאה... תמיד אפשר להתעדכן בבארבי על כל הפרטים... גם פרטים שלא מופיעים באתר. אין מקור מהימן מהבארבי בכל הנוגע לבית הבובות ( שם הניהול שלנו ומשם גם אנחנו מתעדכנים ). בארבי - 035188123. כן, זה נכון, איריס פרחי לא מחממת אותנו יותר. הרעיון היה חימום הופעות הקיץ והקיץ נגמר... שיהיה לכולנו רק אור... איתי

talba3

New member
תודה על העידכון איתי

אני יהיה שם, אבל יש הגבלת גיל???

eladi88

New member
עדיין...אין הגבלת גיל

אם יש בעיה ולא נותנים להיכנס אז תתקשרי למשרדים של הבארבי והם יסדרו ת'עניינים

eladi88

New member
מזל טוב לך

על זה שעברת דירה וזה... לגבי ההופעה...לא כתוב באתר של הבארבי...אבל לא משנה... תודה על העידכון.... שיהיה לנו רק אור אפילו שחורף ויש עננים שמכסים את השמש ויש פחות אור אלעד

mory89

New member
איפה זה המעפיל??

ומזל טוב על הדירה החדשה..

talba3

New member
המעפיל- קיבוץ בעמק חפר

כבר סיכמנו שהאיזור הזה הוא אחד הטובים!!!

אחח... כל כך אחד הטובים!

האיזור השולט!! :] אגב.. על השלט כתוב 20+ לא 18+ אבל לא נהייה קטנוניים.. :] ואיתי מזל"ט על הדירה החדשה
הייתי באה להופעה אבל זה באותו יום של העצרת של רבין.. או פסטירבין או איך שלא תקראו לזה.. ודיי מכריחים אותי לסוע.. אוף! עד שיש הופעה באיזור
לא נורא, נגיע לבארבי פעמיים :] סופ"ש קסום..

לאאאאא פתח תקווה הכי טוב!!

או ראש העין או מאיפה את??? את המלכה!! :] חחחח תבינו, זה האיזור ה-איכותי שיש. :] סתם, אוהבתותך :]
סופ"ש קסום וזה...

mory89

New member
ראש העין, חח מה מלכה על הבוקר?

אה.. אנשים פה מעריצים אותי או שאני טועה?

pipi17

New member
וואי זה קרוב לי

אני גר בחדרה כמה עולה כניסה?? ולמה כ"ך מוקדם? שבת יוצאת ככה ב6 =\ אני מקווה שאני יוכל לבא זה מסתדר לי יופי ומקווה שלא יהיה בעיות גיל וד"א איפה זה במדויק?

למעלה