אז ככה...

ReuT C

New member
אז ככה...

אני לא יודעת אם עשו או לא... ואף פעם לא עשיתי (אז אני מתרגשת) בא לי לעשות החוליה החלשה לאלבום Breakaway אז השירים הם: 1 Breakaway 2 Since U Been Gone 3 Behind These Hazel Eyes 4 Because Of You 5 Gone 6 Addicted 7 Where Is Your Heart 8 Walk Away 9 You Found Me 10 I Hate Myself for Losing You 11 Hear Me 12 (Beautiful Disaster (Live) את השיר שאתם רוצים להעיף תסמנו ב-
רציתי להגיש שוב .. אני לא יודעת אם עשו כבר לאלבום. וזה הפעם הראשונה שאני עושה אז רחמים... ותשתתפו

Blue Aura

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif חצי תרגום כזה...../images/Emo122.gif

אז למי שאין כוח לקרוא,אז בקצר,היא מדברת שמה על המשפחה שלה,ועל זה שהזיכרון היחיד מאבא שלה הוא הגב שלו הולך ושהיא לא ידעה מה ממש הולך אבל שאמא שלך בוכה בחדר השני אי אפשר שלא לישם לב שמשהו לא בסדר,ואחרי זה היא דיברה על זה שאמא שלה לא ממש עבדה,היא נשארה בבית לגדל את הילדים ואחרי הגרושים היו לה 3-4 עבודות והיא לא ממש הייתה בבית אז קלי הייתה מכינה לעצמה ארוכת ערב,איזה סנגווץ' או משהו. היא לא ידעה אם אבא שלה עוזר להם כלכלית...והוא התקשר איזה פעם או פעמיים בשנה. אחרי המעבר מקליפורניה לטקסס היא לא ממש זכרה את אבא שלה ואז הגיע האבא החורג שלה,והיא אומרת שהנה הגיע הבחור הזה שמנסה להיות אבא ושהיא והוא הפכו להיות קרובים אבל היא לא ממש עשתה מאמץ להכיר אותו והוא התעקש שהיא והאבא האמיתי שלה יפגשו אז באותו שנה(
),בקיץ הגדול שלהם היא נסעה לקליפורניה ואבא שלה התחתן שנית והיה לו ילד קטן,קוראים לו אריק. ובסוף היא אומרת שהיא לא שונאת את אבא שלה היא פשוט לא מכירה אותו.

למעלה