אז ככה

אז ככה

אני רואה שאין פה אף אחד, אבל תשמעוווווווו אתמול בלילה הלכתי לישון ככה ב12 ... טוב, אני ישנה לי לתומי ופתאום אני שומעת צפצוף של הפלאפון שאומר לי שיש לי הודעת טקסט ... שפשפתי את עיני בעייפות מרובה, מי העז להעיר אותי ? [מבוא- חברה שלי ממלצרת במקום שקוראים לו ´כיופים סנטר´ בצומת ירקונים שזאת חנות כזאת ממש ממ שנחמדה שיש בה גם בית קפה] אז היא כותבת לי ככה- רוצה שאני אספר לך מי ביקר בכיופים היום ??? ואני עם עין אחד ישנה ועין אחת ערה כותבת לה שבוודאי שאני רוצה לדעת היא שואלת - אם אני אעמוד בזה ? באותו רגע העין השנייה גם כן התעוררה ... ואני כותבת לה שאני מקווה שכן ובסוגריים מוסיפה (שלמה?!) בחצי צחוק ... כי מי היה מאמין. והיא כותבת לי- כןןןןןןןןן שלמה היה ב´כיופים´!!! .... באותו שלב כבר כל הגוף שלי התעורר לשמע הצעקות הדוממת שיצאו מפי כשכל הבית ישן. אז פצחתי בהודעה מטורפת שכפי הזכור לי כללה- לא נכון, אין סיכוי, את רצינית..?? רוצה, רוצה, שלמה אהובי ... לא יכול להיות וכד´. ואח"כ היא עוד רצתה שאני אחזור לישון ?????????. אהההההההההההההה לילה שכזה :) שלמה היה בכיופים.......... אההההההההההה, אני חושבת שאני אלך להשתקע שם עד הפעם הבאה שהוא יחליט לבוא לשם. יום מקסים לכם יקרים ....

אהבתיה

New member
רוני,את בדרך להקים שם התנחלות?

קיבלתי את הקלטות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה!! אין לי מושג איך המעטפה נכנסה לתיבת הדואר שלי אבל העיקר הן הגיעו!!!! אחרת הייתי הולכת לדואר ומישהו היה יוצא שם ככה :

אהבתיה

New member
ברור!

נקים אוהלים,יהיה ממש מגניב! לא נזוז עד ששלמה יגיע ונאיים בשביתת רעב!!!!
דרך אגב,מה שלום מנחם?
(הקמתי לו משפחה)

למעלה