אז ככה...

רונית-1

New member
אז ככה...

מחר הוא היום הגדול שלי, יום הניתוח לשבר ולהסרת עודפי העור מהירידה המאסיבית במשקל. משיחה שהייתה לי עם פרופסור חרוזי ועם ד"ר סוסמיליאן המדהימים, הניתוח קשה מאד ויש סיכון גדול לזיהום עקב התת תזונה בו הגוף שרוי. מכיוון שהחלטתי שאני הולכת לעבור את הניתוח הזה בכל מקרה לא משנה לי הסיכון הבריאותי, צצו בי כל מיני פחדים ומחשבות האם אני נוהגת נכון. אני לא ממש יודעת , רק דבר אחד אני בטוחה בו מאד וזה שאני רוצה בטן חלקה כמו כל הרזים באמת ויעלה מה שיעלה... ההחלמה מהניתוח היא קשה מאד וצפוי אישפוז של שבוע לפחות בתקווה שהכל תקין ואם לא מי יודע כמה זמן אשכב שם. לפני שנה וחודש בו עברתי את הניתוח הראשון קיבלתי תמיכה עצומה מרועי ריקי ורוני. ללא תמיכתם לא הייתי מחזיקה מעמד באשפוז הארוך והמיגע. היו כמובן כאלה שיתקשרו ושמרו על קשר, אם כי בימי הדיכאון הראשונים לא הייתה לי סבלנות לאף אחד ויעיד על כך רועי... מצפה לביקורים שלכם זה חשוב לי מאד , אהיה בכירורגית ב´ בבית חולים וולפסון קומה 3. שלכם, רונית

רוייקו

New member
רונית, אנ ימקווה שהכל יעבור בשלום

בלי בעיות. אין ספק שסיכנת את עצמך בזה שהלכת על כל הקופה. אם לא היינו עוצרים אותך אז, חרוזי ואני ---> היית ממשיכה גם למעקף בליופנקריאטי. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. גם שבוע עבור הילדים זה המון זמן והם מצפים לך בריאה ומתפקדת. אבוא לבקר.

למעלה