אז ככה...

צפרדעית

New member
אז ככה...

לפני שאני בכלל פותחת את הפה ורצה לספר לכם על עלילותי באסף הרופא אני חייבת לכם (כן לכל אחד ואחת מכם) חיבוק ענקי ואלפי תודות אין לכם מושג (ולי אין את היכולת המילולית להסביר) עד כמה עזרתם לי בזכותכם אני שלמה עם ההחלטות שלי בזכותכם קיבלתי המון מידע שעזר לי להבין לקראת מה אני ניגשת בזכותכם אולי החלום שלי עומד להתגשם...(מה אולי, בטוח!) עכשיו אחרי הפתיחה הדרמטית... אפשר להתחיל לרקוד (טרילילי טרללה טרילי) אישרו לי ניתוח!!!!!!!! הגעתי לי היום לבית החולים... מצויידת בכל הידע שהענקתם לי פגשתי את ד"ר הלפרן (המקסים) ופשוט התרגשתי הוא הבין שאני יודעת (כמעט) הכל... ועבר איתי על כמה פרטים טכניים (אויי הסיבוכים הסיבוכים איך אפשר בילעדהם) הוא נתן לי רשימה ארוכה כאורך הגלות של בדיקות ומילא לי טופס לניתוח (ביקשתי ממנו שידאג לי לזירוז וייכתוב הערת פרסונל, אבל הוא טען ש"הקשרים" שלי מספיק מסועפים גם ככה...) אח"כ רצתי לי לרופא המשפחה והתחלתי להזיז עניינים (אפילו כבר הגשתי בקשה לרופא המחוזי לקבלת הטבעת) הרופא הבטיח לי שאם הכל יתנהל כשורה ייתכן ובעוד שבועיים יהיה לי תור לניתוח! (איננשאללה) אבל כמובן עליה וקוץ בה.... יש לי בעיה קטנה שבה אני שוב צריכה את עזרתכם קופ"ח כללית לא הכניסה לתוך סל הבריאות שלה את נושא הפסיכיאטר הרופא שלי אמר שלזה אני צריכה לדאוג לבד ולמען האמת אין לי מושג למי לפנות ומה עליי לעשות התקשרתי למושלם והם אמרו שאני יכולה ללכת לרופא מומחה (שעומד בקריטריונים כגון מנהל/סגן מחלקה וכדומה) והם יממנו 80% מהעלות אבל אני לא מכירה פסיכיאטרים... למישהו יש פה מושג למי אני יכולה לפנות??? (הצילווווו) כבר אמרתי לכם שאתם נהדרים???? אוהבת אתכם (ואת כל העולם גם... ואולי אפילו קצת את עצמי) צפרדעית נ.ב החיוך לא יורד לי מהבוקר מהפרצוף

צפרדעית יקרה שיהיה בהצלחה

יש לי מספר טלפון של מישהו כזה ואשמח לעזור לך אני מקווה שהוא עדיין מקבל בת א אשמח שתצרי איתי קשר כדי לעדכן אותך אני הייתי אצלו לפני 7 שנים לפני הניתוח הראשון שלי אם יש לך I C Q העביר לך באמצעותו את מספר הטלפון שלי 137564140 זה מספרי ואת מוזמנת אם יש לך לצור קשר

צפרדעית

New member
אין לי אי סי....

אבל אני שולחת לך במייל את מספר הטלפון שלי (שיווו תודה תודה תודה) צפרדעית

בת עדן

New member
צפרדעית מזל טוב

איפה את גרה. ובאיזה קופ"ח את שייכת. אני שייכת לקופ"ח כללית, ורופאת המשפחה שלי דאגה לי לטבעת. היא הזמינה את הטבעת לקופ"ח לשם אני שייכת. בקשר לפסיכיאטר תשאלי בקופח חולים אם מבקר פעם בשבוע פסיכיטר ותבקשי תור אליו, לפני כן תבקשי מהפקידה שתידע אותו שזה בשביל אישור להגבלת טבעת לפעמים הם לא נותנים את האישור בקופ"ח אבל מפנים אותך למקום הנכון וזה יעלה לך בזול יותר .

RomiVais

New member
צפרדעייייייייייייייתתתת!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף!! איזה כיף!!!
אני כל כך שמחה בשבילך, ואני שמחה שהחיוך לא יורד מפרצופך - שימשיך כך!!!
לגבי הפסיכיאטר, אני ניגשתי לקופת החולים בזמנו והפקידה שם הפנתה אותי לפסיכיאטר X ואמרה לי שאני צריכה לשלם על הפגישה ואחר כך להביא את הקבלה על מנת לקבל החזר. מקווה שזה יהיה קל ופשוט גם אצלך... בכל מקרה, אני שמחה מאוד שהכל מסתדר בשבילך. תמשיכי לחייך ולהיות מאושרת, לאהוב אותנו ואת עצמך!!
מאחלת לך המון המון
ושולחת לך המון
רומי
(יש סיבה למסיבה, לא???)

lir42

New member
צפרדעית יקרה

אני כל כך מאושרת בשבילך והמון המון בהצלחה יש פסיכאטרית שאני מכירה אבל היא עובדת בקופת חולים לאומית זה בסדר? מחזיקה לך אצבעות שלך לירי

gal33

New member
שיהיה במזל טוב. לגבי פסיכיאטר, יש

מה שנקרא פסיכיאטר מחוזי, ומקבלים אליו הפניה מרופא משפחה ואז זה בחינם.

רוייקו

New member
כדאי פסיכיאטר פרטי.. הכי מהר והכי

לויאלי עבור הפציינט. היכן את גרה ? אחפש לך אגב, בדיוק כמו שאמרו לך, את זכאית לשני החזרים בשנה בגין התיעצות אצל רופא מומחה שלא מטעם הקופה.

רוייקו

New member
לא נכון!! לפסיכי´ ציבורי מחכים המון

זמן.. אולי חודש אולי חודשיים, עובדה שמחכים ומה גם - לא בטוח שיבין מה רצינו. פסיכי´ פרטי זה מעכשיו לעכשיו כשמדובר בתור מיידי לניתוח ואין זמן לחכות. לקופת חולים כללית אין פסיכי´ בפקופה ולכן המבוטחים שלה צריכים לפנות למיגזר הציבורי, לבתי החולים הפסיכיאטריים וכו וכו.. זה המון זמן התור שם. חבל על הזמן. פרטי מקבלים את הכסף חזרה, 80 אחוז.. אז למה לא ללכת ?? העיקר שתתווכחי איתי, אה ???

מירי,

New member
כשהבנתי שיש תור לא חיכיתי בכלל!!

פניתי למזכירה שם ואמרתי לה שיש לי תור לניתוח בעוד שבוע וחצי ואני חייבת את הפגישה הזו... כמובן שהכל היה בתקיפות , אבל הוזמנתי למחרת (לפגישה של כמה דקות שאחריה הוכרזתי שפויה.. אם היתה ממשיכה לדבר איתי הייתה מאשפזת אותי....)

ורד *

New member
חיכיתי שבוע באזור המרכז

וכשבאתי למנתח וסיפרתי לו שיש לי אפילו תעודת שפיות, הוא התלוצץ ואמר שהוא יכול להמציא לי אישור הפוך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. ורד. אגב אתמול "ניפחו" אותי.

קרן_ס

New member
לולולולולולולולוולולולולולויייייי

(זה אמור להיות סילסול עם הלשון של סבתא מרוקאית
) אני שמחה בשבילך, לא בגלל שאת עושה את הניתוח אלא בגלל שאת משיגה את מה שאת רוצה/שואפת/חולמת. שיהיה בהצלחה בהמשך. נשיקות.

lia*

New member
זוכרת אותי? ניפגשנו בחדר בצ´אט

לפני כמה ימים שאלתי מי את נאמר לי שאת חדשה.. אז גם את? שיהיה בהצלחה!! :)

mikie

New member
כל הכבוד, אני גאה בך על ההחלטה../images/Emo8.gif

אני הלכתי התקשרתי לביה"ח וולפסון ותאמתי עם הרופא המומחה שם פגישה באופן פרטי (תוך יומיים) וקיבלתי מקופ"ח כללית החזר של 80% כמו שנאמר גם לך. אם את מעוניינת בשם הספציפי של הרופא, אשמח להעביר לך אותו מחר (אבדוק בבית כי אני לא זוכרת כרגע). ביי מיקי

ronnymp

New member
אם החיוך שלך שווה מליון דולר ../images/Emo79.gif

צפרדעית - זה יותר פשוט מפשוט ..... גשי לפקידה שם בסניף קפה"ח שלך - שם נעוץ הפיתרון עבורך - שהפקידה תזיז את התחת ... יש להם את חוברת הרופאים המומחים השונים - בכל הארץ -
רק שתושיט את היד למדף המתאים ... רוני

למעלה