אז ככה..

Oוכ7יה

New member
אז ככה..

1. כריסטין הזאת היא ממש אהבלה .. כאילו... מה נסגר איתך כזה? הלווו? כאילו דה?? הבחורה פשוט פוסטמה!!! מה היא לא יודעת לדבר ? לא ביקשנו שפה גבוהה מינימום יכולת דיבור עם הבנה מסויימת ובלי קטיעה של ה"כאילו" בכל רבע משפט שלה.. לפעמים מתחוללת בי המחשבה שאולי אמרו לה להיות כזאת אהבלה בשביל הרייטינג או שפשוט היא סתם מקרה אבוד.. 2. קרן פשוט מעצבנת!!! אבל יש לה גוף אחושרמוטה רק חבל שהיא חשה מעצמה יותר מידי. אנשים כאלו בסוף נופלים חזק. היא יפה אבל מעצבנת. 3. נטלי פשוט מהממתתתתתת איך העיפו אותה ?? נראה לי זה בגלל הגוף כי באמת יש לה קצת מה להוריד. אבל היא מהממת וגם חמודה.. לדעתי הקהל יחזיר אותה. 4. מימי - מתוקה אבל אני לא מבינה מה הקטע עם העדשות? כאילו רואים שזה עדשות האנשים לא טיפשיים. ובתוכנית הזאת הולכים על היופי איך שהוא לא? אם ככה כל מתמודדת הייתה יכולה להשים עדשות וזה לא היה משנה לכולן היו עיניים כחולות או ירוקות וכו'.. מוזר.

קריסטין פוסטמה ונטלי מהממת?

ראיתי את נטלי בצ'ט. בחורה ישראלית, שנולדה בישראל, בניגוד לקריסטין שהעברית שלה עדיין לא מספיק טובה. שואלת האם אומרים "קוראת" או "קורה". אחר כך בראיון היא אומרת שהדיחו אותה כי היא יפה מדי. הקיצר, היא לא יודעת דברים אלמנטריים בשפה שלה, לא מזהה סיטואציות (כל העניין עם "יש מישהי יותר יפה ממני?", "הדיחו אותי כי אני יפה מדי") פשוט מביך. אין מה להחזיר אותה כי היא מפגרת שלא יודעת להתנהג, ויופי כמו שלה יש בכל סניף של סופרפארם.

EvaNofit

New member
אני גם כשראיתי את הווידיאו צ'ט

התעצבנתי עליה
שם התגלה הפרצוף האמיתי שלה
היא יותר מידי חשה לעצמה
מה זה יש מישהי יותר יפה ממני
כן מותק יש הרבה יותר יפות ממך!!! הרבה הרבה יותר!! ולא רק בתוכנית!! איזה שחצנית זאתי......

למעלה