1.השם שלי היה בכלל להיות "שני" ולא לירון.. 2.השם משפחה שלי היה אמור להיות "וקנין" 3.עברתי דירה 3 פעמים<שאני זוכרת רק 2 מהם> 4.אני גרה בקומה 13 5.פעם הייתי קוראת סמויה פה
1.השחקן/ית שאני הכי חולה עליה במעורב זו רותם אבוההההההההההב 2.פעם קפצתי מהגג (זה לא היה נסיון להתאבד....) 3.אני חולה על שיער חלק ובכל הזדמנות עושה פן 4.אני מתה על החורף-והקיץ עושה לי רעעע 5.אני בכיתה י' (אולי חלק יודעים את זה אבל כבר אין לי מה לכתוב..חח)
בבית שלי בערד....הבית שלי היה 2 קומות והבית הצמוד-של דוד שלי-היה קומה אחת-אז כל הזמן אני ואח שלי עלינו לגג שיחקנו שם-ובסוף קפצנו.... משפחת סמיט...לך תבין
כן כן תורי 1.אמממ אני מגבירה ספרות מורחב ותנ"ך מורחב(היחידה מכל בית הספר) 2. יש לי חבר חדש כבר מיום שבת(ה1.4) 3. אני צמחונית כבר 11 שנים 4. יש לי אובססיה לבתולות ים 5. יש ל אוסף לקים עם 100 לקים כבר
* אני נמצא בפורום כבר איך שהוא נפתח. * אני מכיר את לירוני המקסימה
כבר המון זמן מלפניכם. * אני נמצא ב'כיתת אומן', שזה כיתה של אומנים ומציירים/מפסלים- כל מה שקשור לאומנות. ושנה הבאה אני ככל הנראה עובר למגמת אומנות. * את מעורב, ראיתי כבר מתחילת העונה הראשונה. * כל שישבת אנל'א נמצא, מכיוון שאני עושה ביביסיטר לאחיינים המתוקים שלי.