אז ככה...

אז ככה...

שי גבסו הוא מלך בשירה, לפחות ככה אני חושבת. אני אוהבת לדבר עליו עם אנשים אחרים אבל יש כאלו שלא מסכימים (כמעט כולם ). אף פעם לא הייתי בהופעה שלו למרות שיש לי את כל המידע עליו, אני מכירה את כל המילים לשירים, אבל... אף פעם לא הייתי בהופעה. למה?!? אפילו אני לא יודעת... מישהו כן היה? תעבירו חוויות.

מסכים אם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

את חושבת מחשבות נכונות :) והייתי בהופעות שלו אין כל כך הרבה מה לספר הוא נותן הופעות ממש טובות כייף ללכת להופעות שלו אני ממליץ
וברוכה הבאה

עכשייו ברצינות..

בתור אחת שנוהגת ללכת להופעות של שי שיש לי את האפשרות, אני יגיד עכשיו ברצינות.. אין דבר יותר טוב ויותר מהנה ויותר מדהים מהופעה של שי.. אני רצינית לגמרי.. כמה שהוא שר מדהים בדיסקים ובאמת אין מה להגיד.. אבל הופעה זה אחר.. זה האנרגיות, זה העיבודים השונים, זה שי שעומד מולך ואתה רואה את האושר בעיניים שאתה שר ת'מילים, אין אין זה משהו אחר.. באמת שאין משהו שאני ממליצה עליו יותר מהופעה של שי
מניסיון אחרי הופעה אחת, זה כמו סם לורידים
דיסקים זה אחלה אבל אין מצב בחיים שזה ישתווה להופעה

חחח הנה אחת שלא מספספת...../images/Emo105.gif

אף הופעה אם את רוצה באמת לדעת מה הולך בהופעות תשאלי רק את רעות. והיא צודקת הכל שונה בהופעות למשל "תגידי לי את" הוא שינה את כולו עשה את זה מין רוק פצצה של ביצוע. אז מה שנשאר שאני ממליץ ללכת!

חחחחחח הלוואי והייתי בכל ההופעות

כל השבוע היה טונה הופעות ולא הייתה לי אפשרות ללכת לאף אחת:( אבל במוצ"ש בע"ה 2 הופעות פיצוי:D אין אין הופעות זה ה-דבר.. האנרגיות, הביצועים בררר $#@%@$!$@

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif

לא הייתי רוצה אותי בשלטוןXD המצב לא יהיה טוב חחחחחחחחחחחחחחח

תודה לך רעות...

אבל כמו שכתבתי ב-"..." אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה ללכת להופעה שלו אבל אני לא יודעת מתי יש! תוכלו להודיע לי אם תהיה הופעה של שי באזור חיפה?

ווו'אי חבל ..

היו המון הופעות בצפון לאחרונה.. כרגע ידוע רק על הופעה בבת ים ובת"א במוצ"ש.. ועל הופעה בחצור עוד שבוע וחצי שבועיים.. מתי שיהיו עוד הופעות בצפון/חיפה וכאלה ואני גם יידע אני יכתוב:p

sappa3

New member
חצור זה בצפון...

ההופעה בחצור הגלילית ב-22.10, זה יוצא יום ראשון.תהיינה שם פעילויות וכאלה, זה מתחיל ב-16:30.

למעלה