אז ככה....

o n o f f

New member
אז ככה....

בזמן האחרון התחלתי להתגעגע לתיקים, פיתאום יש לי חשק לראות שוב כל מיני פרקים, ונורא בא לי שיצא סרט...(פחחח ברור!), ופתאום מה שקרה זה שחברה שלי ישבה אצלי בחדר עברה על הדיסקים שלי וקלטה שיש לי חבילה שלמה של דיסקים עם פרקים של תיקים כמובן, התחלנו לדבר, הייתה המון נוסטולגיה כמו שאני אוהבת ומפה לשם החלטנו שברגע שהיא מסיימת פסיכומטרי( עוד שבועיים) אנחנו יושבים למרתון מטורף של העונה הראשונה (שהרי אי אפשר להתחיל מהאמצע...) אז התחלתי לעבוד על זה בשקיקה, למי שמבין על מה אני מדברת...... אז סתם רציתי לשתף, ולדעת אם יש חדש לבי הסרט השני. וחוץ מזה לא מזמן קניתי מכשיר MP4 שאומנם המסך שלו קטן, אבל לפני שבוע הייתה לי הארה שאני בעצם יכולה לשים עליו גם סרטים. אתמול בלילה העלתי עליו פרק מהעונה ה1 ואין כמו לראות תיקים בדרך לעבודה. (גם אם אי אפשר לנשום או לזוז ברכבת...) אז השאלה שלי היא איזה פרק כדאי לי לשים לימים הבאים, (לא מהעונה ה4 כי אין לי אותה......)?

אם הייתי במקומך

את "נשימה אחת" ו"אנשים ירוקים קטנים" אני גם הייתי מריצה את זה בלופ אינסופי...

eve6

New member
ואאייייייייי נתנת לי רעיון עכשיו

כל הדיסקים שלי של תיקים (אמנם רק עם פרקים מהשנים האחרונות לצערי), שהיו בד"כ להשלכה, נראה לי שאני אמיר אותם לפורמט של האייפוד שלי...

orityemini

New member
יש לך אייפוד?

בזמנים כאלה, הייתי רוצה שלאייפוד שלי יהיה מסך

1Shir

New member
מצטרפת להמלצות של עינת ומוסיפה

אחרי ליטל גרין מן יש את הפרק השני בעונה 2 ששכחתי כרגע את שמו וגם את פרק מספר 4 סליפלס ותראי גם את אסנשן (ההמשך של דוויין בארי) ואז תקנחי ב"נשימה אחת" נראה לי שאני בקרוב אאמץ את ההמלצה של עצמי לגבי 5 הפרקים הנפלאים האלה... תהני!

FeLL67

New member
hehe גם אני רואה את העונה הראשונה:)

סיימתי לראות את Lazarus בדיוק לפני חצי שעה :) וד''א תקטיני את הרזולוציה של הקובץ כדי שיתפוס לך פחות מקום בנגן

FeLL67

New member
נכון :|

It means … It means whatever you want it to mean. אוו מאלדר

FeLL67

New member
הייתה לי פעם תוכנה

אבל למען האמת אני לא מבינה בגרוש בדברים האלה ]שוט הורדתי פעם סרט בגודל מסך פיצקי כדי לחסוך במקום :] חייב להיות פה איזה פורום בתפוז שבו את יכולה לשאול בתפוז יש הכל :D

Gilliana

New member
למה את שולחת אותה כ"כ רחוק? ../images/Emo8.gif

אני מנהלת בדיוק פורום כזה ב-NRG. שמו בישראל "המחשב השתגע".
ובהחלט יש תוכנות שעושות את העבודה, הצרה היא שרובן תוכנות בתשלום. ואפשר גם... אהמממ... אהמממ... טוב - זה כבר רק במסרים.
.

FeLL67

New member
בתפוז יש הכל , בין השאר אנשים

שמבינים משהו מהחיים שלהם

o n o f f

New member
וואו כל כך הרבה אפשרויות....

אני אודיע לכם מחר מה בחרתי....:) לילה טוב לכוווווווווווולם!

1Shir

New member
ראיתי אתמול פרקים מדהימים בוידאו

מימשתי את ההמלצה של עצמי וראיתי את THE HOST ותחילת SLEEPLESS - ממש לא היו לי מילים מרוב שאלה היו פרקים מדהימים! בלי כל קשר לכך שאני כבר אמורה להכיר אותם... אני לא יודעת מהיכן להתחיל: * בתחילת THE HOST - תגידו, כמה פעמים קרה למאלדר שהוא הפריע לסקינר באמצע ישיבה ועשה לעצמו פדיחות? זה קרה לו גם כאן וגם בפרק עם הג'יני בסוף עונה 7... * זה מצחיק שבדיוק דיברנו על ההעפה מתיקי ה-X בתחילת עונה 6, והנה בתחילת עונה 2 נמצאים בדיוק באותו מצב, אפילו גרוע יותר, כי המחלקה נסגרה לגמרי... מאלדר שוקל בחיוב לעזוב את ה-FBI. הוא אומר לסקאלי שהיא הדבר היחיד שישאיר אותו שם. סקאלי מוטרדת מרצונו לעזוב, מבקשת ממנו לא לעשות זאת, ומציינת בפניו שאם יעזוב זאת תהיה עבורה אבידה יותר ממקצועית. * הדמות של סקינר כבר כאן מוצגת על מלוא האמביוולנטיות שלה, מצד אחד הוא נתפס כבוס מצר הצעדים, ומצד שני הוא מציין בפני מאלדר שגם הוא חייב לציית לפקודות. * מיסטר איקס נגלה לנו בפרק הזה!!! הוא זה שגרם לכך שמאלדר יקבל את התיק הזה? מה בכלל המניעים שלו?

באיחור אפנתי משהו

קודם כל, פרקים מדהימייייייים. נתנו לנו את כמות השיפיות שנדרשה לנו באותה תקופה. THE HOST- פרק מגניב ביותר, בעיקר הקטעים שהזכרת עם סקינר וגם הווידוי של סקאלי . מאלדר עבר הרבה משברים וכמעט רצון לעזוב את האף בי איי במיוחד כאשר סקאלי נחטפה . אני חושבת שמאוד קשה לו להפריד בין מה שקורה חיצונית למסע שלו, כלומר הוא ישר שובר את הכלים אם משהו לא מתנהל כפי שרצה, הוא טיפוס ביסודו מאוד עקשן אבל יש לו רגעים שהוא פשוט מתייאש מהר מדי אולי זה קשור למנלכוליות שלו, לרצון שלו לפעמים לוותר... למרות שבסרט היוצרים התהפכו ומאלדר הוא זה שניסה לשכנע את סקאלי להשאר. וסקינר? סקינר מקסים, כבר מההתחלה רואים עד כמה הוא בקונפילקט עם עצמו (פרויד?!?) ושוקל באיזו דרך ללכת..

1Shir

New member
כן זה מה שיפה אצל מאלדר

הוא לא מתפשר מצד שני הוא משלם על זה השאלה אם עדיף להיות כמוהו או כמו סקאלי או בכלל כמו סקינר? שלא לדבר על קרייצ'ק?..

למעלה