אז ככה..

dalitush

New member
אז ככה..

אולי כדאי שכולנו נכיר יותר טוב אחד את השני כל אחד יאמר מאיזו שכונה הוא בו כמה הוא ומה הוא עושה בחיים.. אני שמי: דלית גיל.:14 אני תלמידה ביגאל אלון

katykr

New member
אז ככה....

שמי הוא קטי, אני ממרכז חולון...אני בת 16 וחצי ולומדת בתיכון איילון.

king kazabubu

New member
HI GUYS!!!

היי אני שלומי בן 16.6 ואני גר באמצע חולון ראיתי שיש פה אנשים מהנוה"ל... כבר הספקתם להכנס?? אז שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלוום!!! ממני KING KAZABUBU IV

אז ככה....

שמי הוא עידו טל אני ממרכז חולון ככה ליד כיכר סטרומה... אני בן 14 וחצי ולומד בגולדה אבל עובר לאילון!!

לכולם ולדלית בפרט

עד שאני נהייתי חברה שלי דלית היא הייתה מסתובבת רק עם ערסים אז אל תחשבו שדלית היא ילדה טובה חולון...

dalitush

New member
יעל!!!!! אוף@@

יעל צודקת פעם הייתי די ערסית אבל לא כ"כ עשיו אני בנאדם נורמלית יש חיים אחרי שנהיים ילדים טובים!! וד"א!!!! אני הפצתי הודעת url באיציק לכל תושבי חולון ברשימה שלי ועידו!! אני דלית ואני שלחתי והפצתי את הפורום גם ליעל.. וגם לך!!!! ואני מהשומר הצעיר אנשים וגם יעל!! ותתחילו לכתוב פסח כשר ושקט ד דל דלי דלית

וואו..

דלית מה קרה פתאום את מצדיקה אותי עד עכשיו אמרת שאין לי שאני חסרת חיים מה קרה פתאום???? לדעתי את זאת שצריכה להשיג חיים משלה.. ולהפסיק לחכות ילדים אחרים ותפסיקי לחכות אותי ולחזור כל הזמן על מה שאני אומרת קיבינימט איתך!! אוהבת יעל חברתך הטובה מאוד לשעבר

הייייייייייייייי

הי מורן אני בת 14 ואני גם תלמידה ביגאל אלון ומן הסתם את מכירה אותי ואני בחיים לא אשכח לך על זה שעבדת עלי אבל שטויות הכל ברוח טובה כמו שאומרים

למעלה