אז כלכלת ישראל במצב טוב בכל זאת מסתבר :-).

Harrington

Well-known member
מנהל
לא שאפשר לסמוך על משהו שגלובס כותב, אבל מאחר ויש כאלה שסומכים ומאחר והטענות לפיהן כלכלת ישראל בריסוק והמדינה מתמוטטת כלכלית ושאר מרעין בישין שחברים ממציאים במסגרת האטרף שלהם להשמיץ את ראש הממשלה בכל מחיר, מעניין לראות שאפילו שם שמו לב סוף סוף ש:

1734975557729.png

שמלת תחרה1

Well-known member
לא שאפשר לסמוך על משהו שגלובס כותב, אבל מאחר ויש כאלה שסומכים ומאחר והטענות לפיהן כלכלת ישראל בריסוק והמדינה מתמוטטת כלכלית ושאר מרעין בישין שחברים ממציאים במסגרת האטרף שלהם להשמיץ את ראש הממשלה בכל מחיר, מעניין לראות שאפילו שם שמו לב סוף סוף ש:

צפה בקובץ המצורף 121683
לדעתו של נתניהו גלובוס עיתון אמין.
לכן מאמינה לתוצאות.

שמלת תחרה1

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 121683
מוסיפה
FB_IMG_1734976290099.jpg

boriska1

Well-known member
לא, כלכלת ישראל לא במצב טוב. צריך גם לקרוא מעבר לכותרת ומעבר למה שאומר בעלה של MA BA היידה שרה. השאירו את דרוג האשראי, אנחנו מדורגים שלש דרגות פחות מלפני המלחמה. אכן BB הצליח, הוריד את דרוג האשראי מA ל BBB. ואכן בעלה של 60.000 שרמוטות לא דיבר אלי. דיבר אליך וכמובן לביביסטים שהם רוב העם וישלטו פה עד חורבן הבית.
בברכת היידה שרה היידה BB

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, כלכלת ישראל לא במצב טוב. צריך גם לקרוא מעבר לכותרת ומעבר למה שאומר בעלה של MA BA היידה שרה. השאירו את דרוג האשראי, אנחנו מדורגים שלש דרגות פחות מלפני המלחמה. אכן BB הצליח, הוריד את דרוג האשראי מA ל BBB. ואכן בעלה של 60.000 שרמוטות לא דיבר אלי. דיבר אליך וכמובן לביביסטים שהם רוב העם וישלטו פה עד חורבן הבית.
בברכת היידה שרה היידה BB
לא רואה קשר הדוק בין שאלת עוצמתה של כלכלת ישראל למכוני דירוג האשראי. לא יודע מי אמור להיות הבעל של עשרות אלפי שרמוטות, אבל כלכלת ישראל פשוט חזקה. קטע של מציאות עובדתית, לא של מי אומר מה או באיזה שם נכנה את מי.

שמלת תחרה1

Well-known member
בברכת היידה שרה היידה BB
היידה שרה, אוהבים אותך🥰

ריקי זו אני

Well-known member
בברכת היידה שרה היידה BB
א. אם אדוני שם יהבו על דרוג האשראי של ישראל בחברות לדרוג האשראי אז שיבושם לאדוני...
ב. אם אדוני צברך את שרה וbb באריכות ימים ובאריכות ימי ישיבתו על כס ראש הממשלה. אני בהחלט תומכת...

boriska1

Well-known member
לא רואה קשר הדוק בין שאלת עוצמתה של כלכלת ישראל למכוני דירוג האשראי
יש בעולם הרבה מיליארדי
א. אם אדוני שם יהבו על דרוג האשראי של ישראל בחברות לדרוג האשראי אז שיבושם לאדוני...
ב. אם אדוני צברך את שרה וbb באריכות ימים ובאריכות ימי ישיבתו על כס ראש הממשלה. אני בהחלט תומכת...
דרוג השראי לא מטריד אותך? זה כפי שאומר חברינו הרינגטון,שלא רואה קשר בין דרוג האשראי לבין מצב המשק?
לגבי ביביזם, זו תורה חדשה, כמו שיש סוציאליזם, קפיטליזם, קומוניזם יש גם ביביזם. יותר מזה, לא יודע מה יקרה בבחירות הקרובות, קרוב לוודאי הביביזם ינצח. אבל מבחירות אחרי זה, אתם תשלטו עד קץ הבית השלישי. למה? הטבלה לא משקרת. הדמוגרפיה.
יהיה מנהל ביביסטי, בתי משפט ביביסטים, כבישים ביביסטים, חינוך ביביסטי, משטרה ביביסטית...הכל BB
תשארו פה הרבה, אבל הטובים
האחרים יקחו את הלפטופ שלהם וינדדו שוב בעולם של הגויים האנטישמים
היידה שרה היידה ביבי

ריקי זו אני

Well-known member
יש בעולם הרבה מיליארדי

דרוג השראי לא מטריד אותך? זה כפי שאומר חברינו הרינגטון,שלא רואה קשר בין דרוג האשראי לבין מצב המשק?
לגבי ביביזם, זו תורה חדשה, כמו שיש סוציאליזם, קפיטליזם, קומוניזם יש גם ביביזם. יותר מזה, לא יודע מה יקרה בבחירות הקרובות, קרוב לוודאי הביביזם ינצח. אבל מבחירות אחרי זה, אתם תשלטו עד קץ הבית השלישי. למה? הטבלה לא משקרת. הדמוגרפיה.
יהיה מנהל ביביסטי, בתי משפט ביביסטים, כבישים ביביסטים, חינוך ביביסטי, משטרה ביביסטית...הכל BB
תשארו פה הרבה, אבל הטובים
האחרים יקחו את הלפטופ שלהם וינדדו שוב בעולם של הגויים האנטישמים
כמובן שיש לי ויכוח איתך, כנראה על כל עניין... וזה בסדר לגמרי... אבל
א. לא רציני להגיד שהמצב חרא כי דרוג האשראי ירד...
ב. אני לא יודעת מאין אתה מביא את האופטימיות שלך..., אני לשיטתך הייתי מתחילה לארוז. לא! לא סוגרת עדיין את הריצ' רץ' אבל את התחתונים והפדים מניחה במזוודה... ולמה.
ראה איש יקר (מאוד)...
אמא שלי הביאה לעולם 12 צאצאים שזה אומר בערך... 50 נכדים... נינים אללה יוסטור.
הממוצע לידות במשפחתי ירד מ12 לאשה ל-4 לאשה...
האשה הדתית יולדת בממוצע מעל ל-5 צאצאים...
והחרדית 7. נניח שהממוצע הארצי הוא הממוצע שתואם את הרחם של 'הרק לא ביבי'... הבנת... שביום שביבי יפרוש השלטון יעבור לידיים מסורתיות, דתיות חרדיות... באופן מלא מלא... ולא בסוף ימי בית שלישי...
ר"ל שאם תרצה לא ללכת להתפרנס אצל מוסלמים באירופה, כשאתה מבין שהסינים משלמים גרוע... ויפן לא תוכל להשכיר חדרון במלון מלונות... אז מציעה לך ידידותית לעשות את האקט - מה יותר מהר...

boriska1

Well-known member
כמובן שיש לי ויכוח איתך, כנראה על כל עניין... וזה בסדר לגמרי... אבל
א. לא רציני להגיד שהמצב חרא כי דרוג האשראי ירד...
ב. אני לא יודעת מאין אתה מביא את האופטימיות שלך..., אני לשיטתך הייתי מתחילה לארוז. לא! לא סוגרת עדיין את הריצ' רץ' אבל את התחתונים והפדים מניחה במזוודה... ולמה.
ראה איש יקר (מאוד)...
אמא שלי הביאה לעולם 12 צאצאים שזה אומר בערך... 50 נכדים... נינים אללה יוסטור.
הממוצע לידות במשפחתי ירד מ12 לאשה ל-4 לאשה...
האשה הדתית יולדת בממוצע מעל ל-5 צאצאים...
והחרדית 7. נניח שהממוצע הארצי הוא הממוצע שתואם את הרחם של 'הרק לא ביבי'... הבנת... שביום שביבי יפרוש השלטון יעבור לידיים מסורתיות, דתיות חרדיות... באופן מלא מלא... ולא בסוף ימי בית שלישי...
ר"ל שאם תרצה לא ללכת להתפרנס אצל מוסלמים באירופה, כשאתה מבין שהסינים משלמים גרוע... ויפן לא תוכל להשכיר חדרון במלון מלונות... אז מציעה לך ידידותית לעשות את האקט - מה יותר מהר...
עם ישראל נדד 2.000 שנה בסביבה הרבה עויינת ממה שאנחנו מכירים כיום. לא רוצה להכנס למספרים, כי איו צורך בזה. אם היום הביביזם ברוב מוחלט, אז בעתיד קל וחומר. לולא המלחמה , בטוח ב100% הביביזם היה מקבל רוב מוחלט בבחירות הבאות. אולי יש כמה כאלה שלא יצביעו למפלגות ביביזם בבחירות הקרובות, בגלל המלחמה. כאמור, תשארו פה רבים, אבל טובים.
בברכת היידה שרה
בשוליים: הסינים משלמים טוב מכולם למהגרי לפטופ. בהזדמנות.

Harrington

Well-known member
מנהל
עם ישראל נדד 2.000 שנה בסביבה הרבה עויינת ממה שאנחנו מכירים כיום. לא רוצה להכנס למספרים, כי איו צורך בזה. אם היום הביביזם ברוב מוחלט, אז בעתיד קל וחומר. לולא המלחמה , בטוח ב100% הביביזם היה מקבל רוב מוחלט בבחירות הבאות. אולי יש כמה כאלה שלא יצביעו למפלגות ביביזם בבחירות הקרובות, בגלל המלחמה. כאמור, תשארו פה רבים, אבל טובים.
בברכת היידה שרה
בשוליים: הסינים משלמים טוב מכולם למהגרי לפטופ. בהזדמנות.
עושה רושם שפשוט לקחת את המחנה הלאומי והשקפותיו, ערכיו ורעיונותיו, ועברת לקרוא להכל ביביזם :). דע, שעבור רוב חברי המחנה ביבי אמנם המנהיג הנוכחי, אבל מה שמעניין ומדרבן אותם זו הדרך, האמונה בצדקת הדרך וכו'. לא זהות המנהיג. הוא בס"ה הכלי דרכו פועלים בתקופה כזאת או אחרת. הוא לא המטרה והוא לא המהות. יהא שמו אשר יהא.

boriska1

Well-known member
עושה רושם שפשוט לקחת את המחנה הלאומי והשקפותיו, ערכיו ורעיונותיו, ועברת לקרוא להכל ביביזם :). דע, שעבור רוב חברי המחנה ביבי אמנם המנהיג הנוכחי, אבל מה שמעניין ומדרבן אותם זו הדרך, האמונה בצדקת הדרך וכו'. לא זהות המנהיג. הוא בס"ה הכלי דרכו פועלים בתקופה כזאת או אחרת. הוא לא המטרה והוא לא המהות. יהא שמו אשר יהא.
כל שאמרת נכון. רק חיזקת דברי. לזה בדיוק התכוונתי לרעיון הביביזם. אני בטוח שאתה שמח. יהיה פה טוב, תעבור הרפורמה המשפטית, המנהל יהיה ביביסטי, קציני משטרה, מפקדי הצבא... הכל... בעוד דור מלחמה לא בין הצבא לכנופיות ערביות.... יהיו כנופיות יהודיות נגד כנופיות ערביות...
ישרפו הרבה בתים בשביל האווירה.... ולא רוצה לכתוב מה עוד. כמובן יש אינרציה... זה לא יקרה בשנה או שנתיים הקרובות... (הכוונה למלחמת כנופיות). אבל בהכרח זה מה שיהיה.
לפני זמן לא רב, נסעתי באוטו ושמעתי ראיון עם אחד הפצ"רים שקדמו. הנושא היה צווי מעצר. מש שלמדתי, ייתכן שיש עוד צווי מעצר, הם לא מפרסמים, אלא נגד ראש מדינה. הוא לא ידע להעריך אם יש או אין.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
כל שאמרת נכון. רק חיזקת דברי. לזה בדיוק התכוונתי לרעיון הביביזם. אני בטוח שאתה שמח. יהיה פה טוב, תעבור הרפורמה המשפטית, המנהל יהיה ביביסטי, קציני משטרה, מפקדי הצבא... הכל... בעוד דור מלחמה לא בין הצבא לכנופיות ערביות.... יהיו כנופיות יהודיות נגד כנופיות ערביות...
ישרפו הרבה בתים בשביל האווירה.... ולא רוצה לכתוב מה עוד. כמובן יש אינרציה... זה לא יקרה בשנה או שנתיים הקרובות... (הכוונה למלחמת כנופיות). אבל בהכרח זה מה שיהיה.
לפני זמן לא רב, נסעתי באוטו ושמעתי ראיון עם אחד הפצ"רים שקדמו. הנושא היה צווי מעצר. מש שלמדתי, ייתכן שיש עוד צווי מעצר, הם לא מפרסמים, אלא נגד ראש מדינה. הוא לא ידע להעריך אם יש או אין.
אין בי שמחה על עתיד שבניגוד אליך, אינני יודע לנבא. כמובן שכמו כל אדם נורמלי, אם דעותי תתקבלנה על-ידי כלל הציבור והצבעתו בבחירות הכלליות תהיה בהתאם, אברך על כך. אם זה מה שיקרה? אין לי שמץ של מושג.

צווי מעצר בינלאומיים? לטעמי ישראל מפריזה בחשש שלה מהעניין. אולי ייעצרו בעתיד ישראלים על כל מיני דברים שאין להם כל קשר אליהם. אינני יודע. אבל גם עם זה נתמודד. בוודאי שלא נוותר על האידאולוגיה שלנו או מה שנכון לישראל רק מהחשש הזה (שלא הבנתי איך נכנס לדיון הנוכחי בכלל).

boriska1

Well-known member
אין בי שמחה על עתיד שבניגוד אליך, אינני יודע לנבא. כמובן שכמו כל אדם נורמלי, אם דעותי תתקבלנה על-ידי כלל הציבור והצבעתו בבחירות הכלליות תהיה בהתאם, אברך על כך. אם זה מה שיקרה? אין לי שמץ של מושג.

צווי מעצר בינלאומיים? לטעמי ישראל מפריזה בחשש שלה מהעניין. אולי ייעצרו בעתיד ישראלים על כל מיני דברים שאין להם כל קשר אליהם. אינני יודע. אבל גם עם זה נתמודד. בוודאי שלא נוותר על האידאולוגיה שלנו או מה שנכון לישראל רק מהחשש הזה (שלא הבנתי איך נכנס לדיון הנוכחי בכלל).
אני מקווה שלא הכנסת אותי לקטגוריית הנביאים :) . כל מה שאני יודע לקרוא טבלאות, לפעמים אפילו לייצר אותן. מה מפריזה? אתה מכיר הרבה מדינות שראשיהן מבוקשים ע"י בית הדין הבינלאומי? אתה חושב שמדינת ישראל יכולה לעמוד בחרם כלכלי. אחדש לך, כבר יש חרמות על ישראל בכל מני תחומים. אתה חושב שכאשר כמה חיילים יעצרו בחו"ל , זה לא ימוטת את צבא המילואים? אתה חושב שבמדינת ישראל במאה ה21 אוכלוסיות שלמות לא תתגייסנה גם אם הם בטלנים (לא אני אמרתי) לא ישפיע על גיוס של אחרים?
הרפורמה המשפטית תעבור, ייקח חודש, חודשיים - שלש. ואז כל מני בתי דין יעלו עלינו ביתר שאת. כי גם הם יודעים שחוקי ביבי לא יכול להתקיים משפט העומד בסטנדרטים בינלאומיים.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מקווה שלא הכנסת אותי לקטגוריית הנביאים :) .
תנוח דעתך. אני לא חסיד גדול של הכנסת אנשים למשבצות.
מה מפריזה? אתה מכיר הרבה מדינות שראשיהן מבוקשים ע"י בית הדין הבינלאומי?
לא התעמקתי בזה כך שאינני יודע. אבל מה זה משנה לענייננו? אז עסקינן בערכאה שיפוטית אנטי-ישראלית פר הגדרה. שוין. לא מזה אלמד אם להילחץ או לא.
אתה חושב שמדינת ישראל יכולה לעמוד בחרם כלכלי. אחדש לך, כבר יש חרמות על ישראל בכל מני תחומים. אתה חושב שכאשר כמה חיילים יעצרו בחו"ל , זה לא ימוטת את צבא המילואים?
אתה קופץ מנושא לנושא ומכניס עוד עניין בכל חצי משפט. קשה לעקוב.

כן, אני חושב שישראל יכולה לעמוד בחרם כלכלי.
לא, אני לא חושב שישראל עומדת בפני חרם כלכלי. אני עוד פחות חושב ששאלה זו קשורה לביה"ד הבינ"ל בהאג.
כמה חיילים שייעצרו בחו"ל לא ימוטט את צבא המילואים של צה"ל.
אתה חושב שבמדינת ישראל במאה ה21 אוכלוסיות שלמות לא תתגייסנה גם אם הם בטלנים (לא אני אמרתי) לא ישפיע על גיוס של אחרים?
אכן, אני מכיר במציאות לפיה לטוב ולמוטב, 'במדינת ישראל במאה ה 21 אוכלוסיות שלמות לא מתגייסות (נניח לצורך הדיון) וזה לא באמת משפיע על גיוס של אחרים'.
הרפורמה המשפטית תעבור
מקווה מאוד. מקווה עוד יותר שהיא תורחב ותועמק בין אם בשלב ראשון ובין אם מיד לאחר מכן.
אז כל מני בתי דין יעלו עלינו ביתר שאת.
לא באמת. אחדש לך משהו שלא מספרים לך בתקשורת הישראלית: אין שום קשר בין אף לא אחד מסעיפי הרפורמה לעמדת הערכאות הבינלאומיות כלפי ישראל. זאת המצאה של משפטנים רל"ביים, לרבות בעלי תפקידים רשמיים, שפשוט לא כל כך מבינים את המטריה בה הם עוסקים.
כי גם הם יודעים שחוקי ביבי לא יכול להתקיים משפט העומד בסטנדרטים בינלאומיים.
לא הבנתי את המשפט הזה. אתה חושב שביה"ד הבינ"ל מתעניין במשפט נתניהו?
היידה שרה
היידה כל עם ישראל.

למעלה