אז כל מי שחושב שיעל צודקת,

אז כל מי שחושב שיעל צודקת,

שיצביע בסקר הנוכחי בעד הפרדת הסימולטורים מכאן

חבר´ה הגזמתם

כולה 4 הודעות[הנתון נספר] ב4 דפים האחרונים שקשורות לסימולטור טיסה אז על זה לפתוח סקר??? , בחיי ניפחתם את כל העניין מעבר לכל פופורציות

אז אתה לא שמח....../images/Emo39.gif

שתוכל לכתוב יותר מ- 4 [נתון שלא נספר] הודעות ?? תוכל לכתוב 10,20, בעצם כל היום לדבר על הדבר האהוב עליך ביותר, לפי דעתי זה פתרון מדליק וטוב מאד שזה עלה.

הדבר האהוב עליי ביותר

הוא הטיסה שזה כולל קודם כל טיסה במטוסים קלים ובכלי תעופה וכלה בהטסת טיסנים , בנייה וסימלטורים. אתה לא מכירה אותי אז אנא אל תכתבי על הדבר האהוב עליי בבקשה. הפורום "תעופה קלה" כשמו כן הוא מיועד לפי דעתי לכל הנושאים הקשורים בתעופה וזה כולל בתוכו הרבה דברים , אם זה מתחיל כך אז מחר מישהו פה לא ירצה לראות הודעות שקשורות במכירת פריטים [הרי זה קשור לפורום מכירה וקנייה לא?] או שהוא לא ירצה לראות את הדיון על המזגן בסצנה 172 [זה קשור לפורום מזגנים וקירור לא?] וכד´ אני בטוח שלהודעה הזאת יהיו תגובות , חלקם מזלזלות ורובן בגלל הניסיון המעט שיש לי בהטסה[הרי מה הוא מבין הילד הזה?] אני בטוח שיהיו תגובות אחרות אם בכרטיס האישי שלי היה רשום "טייס אף 15 במיל´ או משהו דומה לפי דעתי כל הוויכוח הזה בכלל מיותר מהתחלתו ולא היה בכלל להתקיים מה אתם חושבים שכל הנושאים שקשורים בתעופה שנכתבים בפורום מעניינים אותי? לא, אבל אני שותק אם זה לא מעניין אותי אני פשוט לא קורא אותן. אולי תאמצי את המנהג הזה?

רן בג

New member
אולי אתה בן 15 בלבד..

אולם אתה שוטח את טענותיך ומסביר את עצמך בצורה הרבה יותר בוגרת מהרבה אנשים כאן בפורם..והכי מרענן, ללא שגיאות כתיב. אני לא חושב שצריך כאן איזה סקר , לי בכל מקרה זה לא מפריע.

סקר חדש, האם לעשות סקר או לא...

ניסן, אל תתרגש. בוא לטוס איתי, ואז תשתף אותם בחוויות טיסה אמיתיות...

יש לי זכות...

להביע את דעתי , וכך עשיתי (למרות שיש לי שגיאות כתיב מר רן בג הזועף), יש המסכימים איתי ויש שלא. זה לא משהו נגדך אישית, לשמחתי הרבה אנשים חושבים כמוני וזה אומר דרשני. אתה יכול לשים פס ולהמשיך עם ה- F5 וה-SHIFT ומצידי תעשה מה שאתה רוצה.

ramiby

New member
צריך לחפש את המאחד ולא את המפריד

יש נטייה לאנשים להתקבץ בקבוצות סגורות שמוציאות החוצה כל דבר שהוא מעט שונה (על בסיס גזע, מין, צבע עור, שיוך פוליטי או רשיון טייס). סופם של אנשים אלו שהם יישארו עם הקבוצה הטובה ביותר עבורם - הם בעצמם! (וגם עם עצמם הם יתחילו בודאי לריב מהר מאוד). כדי להנות מנסיונם של אחרים ולהרחיב אופקים, כדאי מאוד לכלול כל מי שהוא בעל עניין משותף לנושא "תעופה קלה" בפורום הזה - גם במחיר של מספר הודעות שאולי לא יעניינו את כולם. בדרך השלילה - האלטרנטיבה היא לפתוח פורום נפרד בשם "מוישה" או "דפנה" (שמות בדויים) ושם יוצגו רק נושאים המעניינים את מוישה ודפנה :)

למעלה