אז כמה אנשים

Ka13

New member
וידאו לא נעים בכלל

משותף בפייס כאילו הדבר הכי חמוד .. אבל מה שרואים זה אנשים מכוערים שבשבילם חתול זה אוויר , היא לא נראית בכלל והשניים שכביכול כן - הם מעבירים עליה את הכרטיס.
משקף את היחס של ישראלים ממוצעים לחתולי רחוב. מבאס מאוד
והיא כזאת חמודה.. אם הייתי שם הייתה מקבלת מינימום חיבוק ;)
&nbsp

רוןרי

New member
לא כזה מזעזע בעיניי. החתולה.

נראתה רגועה אף אחד לא פגע בה ומי שלא אוהב שלא ילטף. אישית אני הייתי מלטפת אבל החתולה לא נראתה בשום מצוקה ולכן אין משמעות להתעלמות של רוב האנשים ממנה. היא לא בדיוק חיפשה מהם ליטופים.
&nbsp

Ka13

New member
לא נעים - רק מהאספקט הזה

זה נכתב מוגזם יותר ממה שהתכוונתי , ולא השתמשתי במילה מזעזע.
הוידיאו חמוד , החתולה והמבטים שלה הורסים זה ברור. אבל ככ הרבה אנשים עוברים שם עם פנים חתומות , אדישות ולא מסתכלים לעברה.. יש בזה משהו מטריד מבחינתי. זה לא מראה שיגרתי שחתולה יושבת במעבר בתחנת רכבת , לפחות היה בנאדם אחד שהיה מביע איזשהוא רגש כלפי מה שנמצא מולו , ואין את זה. זה מה שלא נעים בוידאו.

Ka13

New member
שופטת את הוידאו כפי שהוצג

ובעיני האדישות בו מטרידה וחוזרת בי ממה שכתבתי על המצולמים , בתגובה ליוקיטה.
( יכול להיות שהווידאו צולם בבוקר וכולם שם מאוד ממהרים , יכול להיות שהם קבועים בתחנה ומכירים את החתולה , רואים אותה כל יום כל יום וגם מאד מיהרו וכו׳ וכו׳ )

Yukita

Active member
מנהל
יפה!

אם כי נותר לתהות עד כמה האיש מכיר חתולים אם הוא מביא צעצועים ולא אוכל...

dimitrygo

Active member
מנהל
הוא הביא משהו, לא יודע אם זה אוכל או חטיפים

גורדיאן

New member
לי זה נראה כמו אוכל.

הוא מניח אותו אחרי הצעצוע.
מה שחשוב הוא שראשי-העיריות מתחילים להבין את חשיבות החתולים לתושבים, או לפחות את אהדת התושבים לחתולים.
בעיר שלי, ראשון-לציון, ראש-העיר קינסטליך (שאני שמח שהצבעתי בשבילו) הוא צעיר ומודע והכריז על כוונה להקים הרבה פינות האכלה לחתולים בעיר, וגם מתן תמיכה רצינית לווטרינר העירוני לגבי עיקור וסירוס חתולים בעיר.
המרכזים העיקריים להזנחה וסבל הם ערים בעלי אוכלוסיה דתית/חרדית, כמו בית-שמש, בית-שאן, טבריה ומקומות דומים, בהם אין מודעות וראשי העיר מעדיפים לבנות עוד בתי-כנסת ומקווים ולמנות עוד עשרות עובדים של המועצות הדתיות במקום להשקיע בפינוי אשפה או בטיפול בחתולים.

למעלה