שלא תגידו שרק הטובים מפרסמים פה...
בס"ד 74. לפני קבלת הציונים רק בקשתי לא להכשל וכן לקבל ציון כזה. אבל לאור מה שהולך כאן, ברור שזה כשלון מהדהד כמו שצפיתי מראש. אז הנה מסר לכל מי שתפס ממני איזה מבין בחומר: אני לא טוב במבוא לפסיכולוגיה! גם אם אני אוציא 95 במועד ב' אני אומר את זה! אם זה היה הציון שלי במבוא, איך אני אשרוד את קרסו והתפתחותית? ואלה עוד קורסים שנתיים... שאף אחד לא ינסה לנחם, ובטח שלא לנתח אותי אחרי הנאום הפסימי הזה... אני מאוד מאוד ריאלי. עוד לפני שהגעתי לתואר הזה, היה ברור שאני לא יגיע לתואר שני. השם יתברך היטיב עמי ואותת לי על זה כבר מעכשיו, הוא לא חיכה לא לקיץ ולא לשנה ב', וברוך השם שלא לועדת קבלה בסוף תואר ראשון. לצערי, אני נשאר במחלקה לא מהסיבות הנכונות, והן ידועות לכמה מהמחלקה. בזמן שכל החכמים (ברצינות) שהוציאו 90 ומעלה יבלו בכיף/ישנו ביום שישי ה-29.2 בשעה 8 וחצי, אני ועוד כמה אומללים נהיה במתח שיא, כי במועד ב' אין אפשרות לתקן כבר... הכל חייב לדפוק פיקס! אה, ושלא יגידו לי עכשיו דברים כמו: "זה רק מבחן ראשון" (תכלס שני שלי באונ', אבל גם ככה זה תירוץ עלוב של מתחילים), "עוד לא הסתגלנו ללימודים האקדמאים" (בעיה שלכם, האוניברסיטה זה לא בית הבראה וגם ככה קיבלנו עזרה מעל ומעבר) "המבחן לא היה הוגן" (זה פשוט את/ה שלא היית מספיק חכם/ה, אל תאשים את המבחן) ובטח לא "אל תשקע ברחמים עצמיים ותלמד טוב למועד ב'" (כי ברור לי שזה מה שאעשה, כלומר אלמד טוב, אבל זה עדיין לא מבטיח לי כלום). ואני מקווה מאוד, בלי נדר, שאפרסם כל ציון לא טוב שלי בפורום. לא חוכמה להראות שהצלחת. אני התביישתי להגיד את הציון שלי בסוציולוגיה, כדי שלא תהיה גאווה, ח"ו. אתם תראו- מה שאני אומר עתיד להתקיים (וזה עדיין לא אומר שאני לא אלמד טוב לכל מבחן כדי להוציא בו 100, למקרה שאנשים יגידו שאיך שאני חושב ישפיע על ההצלחה שלי). יום טוב לכל המצליחנים!