אז כמו שאיימתי/הבטחתי
מ פ ג ש

• פותח הנושא POOH*
  • פורסם בתאריך

POOH*

New member
אז כמו שאיימתי/הבטחתי ../images/Emo26.gifמ פ ג ש

המיקום: אצלי בבית בהוד השרון... הסברים מדוייקים במסרים.. מוזמנים/ות: כל בנות הפורום וילדיהם ילדיהן מהאיזור [וכמובן גם כל מישרוצה לבוא מאיזורים אחרים. בנות ה"האיזור הישן" שלי - חצי שעה נסיעה בכביש 6 - וגיא ואני יותר מנשמח לפגוש אתכן...] ועכשיו לשאלות הקשות: מתי? יום שלישי, רביעי או חמישי? -אנא שרשרו מה האפשרות המועדפת עליכן. וכן מה השעה המועדפת עליכן: סביבות 10:00-11:00 או 16:30-17:00? POOH

../images/Emo45.gifכל הכבוד על הכנסת האורחים

ולגבי ההצעה - האם מדובר בשבוע הנוכחי? אם כן, עדיין לא יודעת כי אני מתחילה לעבוד ולא סגורה על הימים והשעות באופן מוחלט. לגבי שעות אחה"צ שהצעת - יכול להיות מצוין לאמהות שעובדות, אבל מבחינתך זה עלול להיות בעייתי. בשעות האלו כבר קריר בחוץ ואני לא יודעת אם יש לך מקום להכיל את כווווווווווולנו בתוך ה
. נחכה לשמוע מה דעת הקהל, ושוב, תודה על ההזמנה וברוכים הבאים לאזור.

Arfilit

New member
נבוא בכיף -

רק לא בימי רביעי, ורק כן אחה"צ (אני עובדת בבקרים)...

נעמולה

New member
כל הכבוד על היוזמה הברוכה.

שלישי זה מצוין ו 17:00 נשמע לי אחלה, מהעבודה והגן ישר למפגש.

POOH*

New member
../images/Emo124.gif טוב אז הוחלט!! ../images/Emo70.gif

יום שלישי החל מ- 16:30-17:00 אצלי בבית. הסבר הגעה מדוייק במסרים. כל מי שמעדיפה בוקר מוזמנת כמובן לבוא גם בשלישי בבוקר מבטיחה שנשמח לארח גם אז... אחרי התפקדויות וכשאדע קצת יותר כמה מגיעים - נחלק מי מביאה מה... POOH

הדר לצ

New member
על אף שהוחלט - לנו אין העדפה ליום

אבל יש העדפה לבוקר (בערבים אני עובדת).

הדר לצ

New member
בכיף. נשמח להפגש

עוד מישהי באה בבוקר (השאלה היא האם כבר יש גם יום למפגש הבוקר)? או שנקבע לנו פגישה אישית...

boringvered

New member
אחה"צ -

בשבוע הבא לא יכולה יום רביעי... ומזל טוב על המעבר!

POOH*

New member
אז טוב שקבענו לשלישי -

ככה אין לך תירוץ למה לא להגיע...

POOH*

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo124.gif

שלחתי מסרים עם הסברי הגעה לכולן... סליחה מראש ממי ששלחתי פעמיים... וסליחה כפולה ממי שפיספסתי - תשלחו לי מסר ואשלח הוראות... לגבי כיבוד - בראוניז, כלים חד פעמיים, קפה וחלב יש לי... כל דבר אחר שאתן רוצות תביאו איתכן...
POOH

boringvered

New member
../images/Emo10.gif לא קבלתי מסר...

שלחתי מסר לקבל... אבל... לא קבלתי מסר למרות... האם התפוז לא בסדר?

POOH*

New member
../images/Emo41.gif מקפיצה לוודא שכולן ראו...

לגבי כיבוד - שכל אחת תביא איתה מה שבא לה... בראוניז, קפה וחלב יש לי... וגם מתקן מים כך שלא צריך מים... POOH

למעלה