אז כמו שכבר סיפרתי - אנחנו נוסעים

מאי26

New member
אז כמו שכבר סיפרתי - אנחנו נוסעים

לארבעה ימים לאילת בשבוע הבא
איזה כיף, הגיע הזמן לקצת חופש... וכמו כמה מהבנות שכתבו פה גם אני לא הייתי באילת איזה 200 שנה. אז אני אשמח לקבל המלצות לגבי העיר ממי שקצת יותר מכירה: לא המלצות למסעדות (כי יש לנו חצי פנסיון ונראה לי שאנחנו נמות מרוב אוכל וגם נעלה כמה קילו
) אבל המלצות לפאבים שווים (הטרי מנקיס העתיק עוד פועל? והיאכט קלאב?) ולפעילויות שונות בשעות היום באילת ובסביבה. כמובן, נראה לי שהפעילות החביבה עלינו תהיה רביצה בבריכה אבל.. just in case. אז למי שיודעת - אני אשמח לקבל טיפים!

תעשי חיים

והמלצה קטנה באילת לא רחוק מהמלומות משהו כמו רבע שעה במכונית רייף הדולפינים , אני לא יודעת אם הוא פתוח עכשיו אבל אם כן שווה ביקור כמו כן הצוללת הצהובה - מאוד נחמדה תהני ותעשי חיים

שמופית

New member
אנחנו היינו בסביבות פברואר....

לדעתי, בכל מלון שמכבד את עצמו באילת, יש רשימה של פעילויות וברוב המלונות יש שם בנאדם שעומד בלובי וניגשים אליו ומזמינים איזו פעילות שרוצים. ואם אין לכם אחד כזה במלון, תיגשו לקניון שליד הים - בקומה העליונה יש שם אחד כזה עם מלא פעילויות
אנחנו עשינו טיול גמלים של איזה 4 שעות והיה ממש כיף !!! בהתחלה הולכים עם הגמלים קשורים אבל אחר כך מתירים את הקשרים ונותנים לכל אחד את המושכות של הגמל שלו. עושים טיול בהרים ולקראת הסוף עוצרים ומכינים תה צמחים טעים ופיתות על הטאבון. ממש מומלץ ! חוץ מזה עשינו גם טיול טרקטורונים אבל לא נהניתי כל כך כי היו לנו כמה ערסים שסיכנו את כולם וניסו כל הזמן לעקוף ולפתוח רייסים
בקשר לפאבים - אני ממש לא מכירה. כשאנחנו היינו היה שקט לאללה והפאבים היו ריקים... ככה זה כשאין תיירות.... אמנם היתה איזו הופעה במלון של הצוות בידור, אבל זה ממש לא בשבילנו... בכל מקרה - מקווה שתנוחו ותהנו ותעשו כיף

יעלי2

New member
למאי26

1) שלחתי לך מסר. 2) המלצה לאילת: WOW המחזמר של ישרוטל. לאורחי ישרוטל העלות מופחתת בהרבה. אני עוד לא ראיתי אבל גיסי, חצי וחמותי וחברים ראו ואמרו שההפקה ברמה בינלאומית. שואו אמיתי.

ayush

New member
../images/Emo24.gifמאיה! דבר ראשון תנוחו ותהנו

לגבי הטרי מנקיס - הוא עדיין פועל ויש שם הופעות די נחמדות ! היאכט פאב - ממש לא ... אני מצטרפת להמלצה של יעלי למופע WOW של ישרוטל - ממש נחמד ( אני אפילו השתתפתי בו
כשחנוך רוזן העלה אותי לבמה....) חוצמזה תהנו במלון, בשופינג (יש בקניון סניף מעולה של זארה! ) ותעשו חיים !

אתי@

New member
יש איזה מופע חדש בבימויו של חנוך

רוזן והבנתי שהוא פשוט מעולה, ברמה בינלאומית, ואסור להפסיד. (ההורים שלי ראו). אני חושבת שאפשר לקנות כרטיסים במלון הרויאל ביץ´, ואם אני טועה, אז אני מניחה שבמלון ידעו לכוון אתכם איפה קונים כרטיסים. תהנו.

fila

New member
ההורים שלי גם ראו את המופע הזה

באילת הכרטיסים הוצעו למכירה בקבלה של המלון והם נהנו מכל רגע!

kisses

New member
היי מאי ../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif

אני הייתי באילת לפני חודש ואת האמת שעכשיו שזה סוף עונת התיירות שם אין כל כך אקשן. לכן מה שאני יכולה להמליץ לך זה 1. מסעדת גריל בר על הטיילת יש שם דיל אכול ככל יכולתך ב - 50 ש"ח לאדם. 2. ממליצה לשבת יום שלם בים ולקחת מזרון פשוט תענוג לא לשכוח לקחת 20 ש"ח עבור כסאות. 3. היאכט פאב והמנקיס עדיין קיימים אבל ניראה לי שפעילות כלשהיא מתחילה רק אחרי השעה 23:00. 4. ממליצה בחום לקחת שיט ל - 4 שעות ממש כיף וזה חוויה.

ברגע האחרון

מקום נחמד (לא מדהים אבל נראה יותר נחמד מה-three monkeys) - הפאנץ´ ליין עם המלצרים המזמרים. בין השירים שהם שרים יש מוזיקה לריקודים וזה נחמד.

למעלה