אז כן אפשר להירפא מסוכרת???

Dave1972

New member
אז כן אפשר להירפא מסוכרת???

תראו את הכתבה הזו (מודה שקראתי רק את הכותרת) : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617998,00.html

ובאשר אלי, זה העדכון האחרון: אני ממשיך לרוץ 10 ק"מ שלוש פעמים בשבוע. הלילה רצתי 11.25 ק"מ ב-80 דקות. הקצב שלי משתפר להפליא. ומה שהכי כיף זה שהורדתי כבר 12 ק"ג מה שמביא אותי ל-BMI של 27.8! יש לי אמנם עוד 9-10 ק"ג להוריד בשביל להיות במשקל תקין לפי מחשבון ה-BMI, אבל יש לי מטרה להגיע למשקל 85 ק"ג עד ה-14 בפברואר, שהוא יום ההולדת שלי. כרגע אני 88 ק"ג. נראה אפשרי בהחלט!

אבו זקן

New member
זה לא חדש

ניתוח בריאטרי עושה את זה לעתים, וההטבה מחזיקה מעמד הרבה זמן (אני לא יודע אם לתמיד).
&nbsp
כל הכבוד לך על המהפך. תמשיך כך!

Dave1972

New member
מה זה ניתוח בריאטרי ומה ההבדל בינו לבין ניתוח סטנדרטי?

תודה! הכל בזכותכם, כבר אמרתי?

tulkin

New member
יש מעט מחקר יחסית על זה,

אבל הממצאים חיוביים מאד ומבטיחים. ניתוח בריאטרי (סוג של ניתוח קיצור קיבה) יכול להעלים סוכרת סוג 2. לא בכל המקרים ולא ברור שבכל השלבים, וכמובן יש את עניין העלות/תועלת או במקרה שלנו, סיכון/תועלת. ניתוח קיצור קיבה הוא פרוצדורה לא פשוטה שסיכון לא מבוטל בצידה, וכבר היו מקרים של מוות בעקבות הניתוח.
בינתיים החוקרים לומדים מזה. מנסים להבין למי זה מתאים ולמי זה לא. להבין למה זה עוזר ואיך, והאם זה מחזיק לטווח ארוך.
כאמור - נכון לעכשיו יש ממצאים חיוביים למדי, אך אין מספיק מחקר ומספר המקרים שנבדקו נמוך למדי במונחים מחקריים - עשרות בודדות, למיטב ידיעתי.
&nbsp

למעלה