אז כן מיצי מבלה את רוב זמנה...

Runaway Train

New member
אז כן מיצי מבלה את רוב זמנה...../images/Emo11.gif

אז מה עושות כאן בנות בעל הורמונים מפורזים חוץ מלהזיל ריר על תמונות עירום של אדוארד היקר...(?) באתי לשאול פה אם אני יכולה את רשימת כ-ל הסרטים שבו שיחק אדוארד נורטון..(?) אין לי כוח לחפש באתרים שלו,תעשו טובה..אני יודעת שאתם רוצים! בן כמה הוא בכלל?ומה הקטע שלו עם קורטני לאב (אהמ בת^$^$ונה) שמעתי שהיא אמרה שהיא רוצה להוריש את כל כספה אחרי שתמות (אמן) לאדוארד נורטון..והיא אמרה שסלמה הייק בכלל לא אוהבת אותו וירדה קלות על המבטא שלה (דפוקה זו...) והיא עדיין אוהבת אותו ובחיים לא תפסיק (מטורפת..תעזבי אותו בשקט) להוריש לו את כל כספה?יש לה בת קטנה בת 12!!!!! (יורשת קורט..)

האמממ האממממ

אני לא יכולה לפרט מה עוד עושות בנות הפורום על תמונות עירום של אדוארד על דפי פורום זה ... אבל רשימת סרטים אני אתן לך: פחד ראשוני לארי פלינט האיש והסקנדל כולם אומרים אני אוהב אותך אמריקאן היסטורי איקס הימור אחרון מועדון קרב לשמור אמונים הפריצה דרקון אדום מוות לסמוצ'י פרידה השעה ה-25 ועוד אחד שאוטוטו מגיע לקולנוע הג'וב האיטלקי....

SoundsOfSilence

New member
אמממ...

לאמריקן היסטורי איקס קוראים בערבית "אמריקה איקס". הוא וקורטני היו פעם ביחד (אין לי מושג מה הוא מצא בה) והוא ניגן עם הלהקה שלה באיזה 2 הופעות. ואכן היא דפוקה ופסיכית ואכן יש לה בת מקורט קוביין הסקסי. למזלה של הבת היא נראית בדיוק כמו קורט ולא כמו האמא המגעילה שלה. שירותי הרווחה צריכים להוציא את הילדה מהבית הזה...

מיצי007

New member
מה לעשות

זה הפורו שלי
את רשימת הסרטים כבר נתנו לך. בנוגע לקורטני-השמועות נכונות,היא באמת אמרה את זה. וכן היא מטורפת.... מה לעשות?

למעלה