אז כשיוצאים מהארון...

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
אז כשיוצאים מהארון...

(אני לא יכול להשיג את ליטל בטלפון, תמיד תפוס שם. אז בואו נתחיל דיון פה)... לצאת מהארון בפני אנשים - את זה כבר עשיתי. לא נורא. השאלה היא כזו: אישה שהייתה ידידה מאוד טובה שלי מזמן, אנחנו עדיין מדברים פעם ב. לדעתי, כדאי להגיד לה. *אבל*. הבחורה לא "קהילה". היא סובלנית ומתוקה ולא הומופובית ונהדרת, אבל זו לא מישהי שאפשר פשוט לבוא ולהגיד לה "אני רוצה להיות זכר עכשיו" והיא פשוט *תבין*, לדעתי. עוד לא ניסיתי, אבל זה לא יהיה כזה פשוט. לא שהיא תגיד לי משהו רע או תהיה מניאקית - מדובר בבחורה הכי מתוקה, באמת. אבל אני ממש לא יודע איפה להתחיל אפילו! כלומר, "היי, א* (השם שמור במערכת). תקשיבי, יש לי משהו לומר לך. אהה... אממ..." ואז מה? יצא למישהו לספר לאנשים שזה פשוט לא העולם שלהם? כלומר, לא עולם המושגים או האנשים שהם מכירים או משהו בסגנון... אתם מבינים לאן אני חותר? ארג.

ק ל א ו

New member
יש לי בחילה.

(לא מהנושא. מהשפעת) יש לי ידיד שכעת כשהוא בצבא ואיננו יכולים לנהל מערכת יחסים תקינה, אנו מתכתבים (לא אימיילים, מכתבים כאלה עם בולים ומעטפות וזה. קול). אני מאד מעריך אותו עד הרגע בו הוא שואל שאלות כמו "היי, תגידי, מה הקטע שלך להראות כמו בן??" בניסוח עדין של נהג מונית. אני יודע שאולי גם אני שאלתי כל מיני שאלות מהסוג הזה חברות דייקיות שלי, כשעוד הייתי נער צעיר ופותה. אבל די קשה לי לענות על זה למען האמת. מאיפה מתחילים? אני תמיד נהיה או מגושם נורא, או פלצפן נורא. מזל שזה לא טלפון. "זה לא בעולם המושגים שלה".. לכזה התכוונת? איך מאייתים "ארג" באנגלית? סתם תהיתי.

Lizz

New member
אחד אחד:

א´, החתימה: magniv. ב´, השפעת: אוי, אומללות! {hug} ג´, הנושא: לא נראה לי שהיא אפילו תשאל אותי.. המראה שלי היה משתנה המון בעבר, כך שמשהו חדש לא יגרום לה לשאול. היא *יודעת* מה זה טראנס, ואם לא, ייקח דקה להסביר לה. לא זה העניין. העניין הוא ש... ג´נדר הוא נושא שאני מדבר עליו עם אנשים יום יום, ודיברתי גם לפני שהתחלתי את ה"מעבר". אצל אנשים מסוימים, זה סתם נושא לשיחה. איתה, זה לא. כלומר, זה לא משהו שיעלה, זה לא משהו שנוטים לדבר עליו, זה פשוט non-issue. ולכן אני לא יודע איפה להתחיל לספר לה.

Freeda

New member
האמת הפשוטה

למה להסתבך עם הסברים מורכבים לפני שאתה יודע לאן הרוח נושבת ? אמור את האמת הפשוטה "זה נעים לי ונוח, מוצא חן בעיני כשאני מביט/ה בראי, עושה לי טוב ורגוע". הצד השני לא יישאר חייב ויביע את דעתו - אדישות, פירגון, או עויינות. ואתה תכלכל את צעדיך הבאים על פי זה. אחת הבעיות היא שרובנו חסרי/ות סבלנות לשלבים ממושכים ומתישים :) אפשר למשש את הדופק בעזרת שאלות שובבות, פרובוקטיביות, שנראות לחלוטין לא מציאותיות כמו "היית רוצה שגם אגדל לי בולבול ?" אם לא יתעלף, אפשר יהיה לראות תגובות מעניינות. חיוכים FREEDA

ליטל ו

New member
Playing hard to get ../images/Emo8.gif

האמת שהייתי עסוק בפעילות מרתקת, עמוקה וקינקית בטירוף - שינה. בעניין היציאה מהארון לאנשים שלא מכירים את המינוח - אצלי זה רוב האנשים. רוב האנשים שיצא לי לדבר איתם יודעים שזה קשור לרוקי או לבנות פסיה, ושם זה נגמר. אצלי זה לרוב, נגיד "בזהות שלי, אני גם אישה וגם גבר, וגם עוד כל מני דברים." אז, כשהם ממצמצים לעומתי, אני מסבירה על פי השאלות שלהם עד שנראה לי שהם הבינו. לא באמת משנה אם עושים את זה בחינניות, לדעתי. העיקר שזה יוצא איכשהו.

BDSMorin

New member
לפחות זה בלי דעות קדומות...

הנטיה שלי (כמו שרואים בשם) מתבטאת בעיקר בBDSM, שזה יותר בעיה להסביר. אנשים לא יודעים מה זה, ואז הם חושבים SM, וזה בכלל לא זה, וזה נהיה סיפור... אבל להסביר שאני "אחלה גבר" בדרך כלל עובר בהומור כזה, ואחרי חצי שנה פתאום זה "אה, את/ה לא צוחק/ת". אולי כי זה לא כזה בולט ואני גם משחקת בין הקוים, קצת כזה וקצת כזה, וזה באמת נתפס כמשחק. אתה יכול להראות לה מאמר של נורה... או להעלות את זה בדוגמא אישית, "הרגשת פעם שיש בך גבר?" או משהו. ושלום לכולם :)

אוקה

New member
../images/Emo42.gifסלחו לי על הבורות

אבל מה זהBDSM? אין לי מושג...

Lizz

New member
שלום לך מורין!

BDSM, עד כמה שידוע לי.. bondage, dominance/submission, sadomasochism.. ok, i forgot something אני לא מסוגל לעשות רשימות, אני תמיד שוכח אחד או יותר. בכל מקרה, ברוכה הבאה :)

Lizz

New member
נזכרתי בעוד אחד..

discipline וזהו? או שפספסתי משהו?

BDSMorin

New member
זה בערך זה :)

רק ש... BDSM זה ראשי תיבות של Bondage, Domination, Submissin, Masochism, מחלקים אותו לB&D=Bondage and dicpline, S&M=Sadism and mazochism, D&S=Dominance and submission. אבל למעשה, בדס"מ זה כל סוג של משחקי כוחות שהוא SS&C, כלומר שפוי, בטוח, ובהסכמה הדדית. זה כולל משחקי תפקידים (רופא-חולה, פטיש מדיקל), מורה-תלמיד (וספנקינג), היאבקות, קשירות, ציות, ועוד ועוד, כל מה ששני אנשים נהנים לעשות ביחד ושבו שני אנשים משחקים ונדלקים מינית ממשהו שהוא ייצוג של זרימת כוחות. אם אדם מגדיר את זה BDSM, זה זה, ואם לא, אז גם קשירות באויר זה לא. עובדה שיש כאלה (כמוני) שבשבילם קרוס-דרסינג ומשחקי זהות מינית זה אספקט של בדס"מ.

Lizz

New member
את לא היחידה.

ובאופן כללי BDSM מתקבל בברכה בפורום :) עכשיו, תיאוריית הקונספירציה: לא שלי, אבל אני לא רוצה לתת קרדיט לפני ששאלתי אם מותר. הנה: למה לעזאזל סופרמן לובש תחתונים אדומים מעל מכנסיים כחולים? תשובה רוויית BDSM: הוא שיחק משחקי שליטה עם לקס לות´ור, ולקס הכריח אותו לצאת החוצה עם תחתונים אדומים של אישה (של אדינה, באופן ספציפי) מעל הג´ינס. במקרה, היה צריך להציל מישהו. לקלארק המסכן לא היה בכלל זמן להחליף בגדים! הוא רץ להציל את היקום לבוש ככה, ויצא שמישהו ראה אותו וצילם אותו, וכולם עכשיו חושבים שאלו מדים של סופר-גיבור. כל לילה, כשקלארק יוצא להציל את הפלנטה, הוא מעיף מבט מרושע לעבר לקס וממלמל, "הכול באשמתך".

גיל494

New member
../images/Emo91.gif

למה לספר אם היא במילא לא "תבין". וגם אם כן - היא תקבל את זה? מיותר לספר לדעתי. האם שווה לאבד חבר/ה בגלל שהוא לא "מבין" או מקבל את העניין הזה - לדעתי לא.

Lizz

New member
מצטער, לא מסכים.

עדיף לי "לאבד" חבר שהוא לא מספיק חבר כדי לקבל אותי. זה מין תהליך סינון. ואני בטוח שהיא לא תהייה מרושעת, היא מותק. שווה לי לספר לה כי אני סובל מארונות, הם מפריעים לי. כלומר, אני לא מספר למשפחה, אבל חברים?

למעלה