אז לאור אירועי אתמול בערב ובכלל התקופה הזו

ebi83

New member
אז לאור אירועי אתמול בערב ובכלל התקופה הזו

רציתי לשאול עד כמה אירועי ספורט הם חלק מהחיים שלכם?

האם יש לכם תחום ספורטיבי אהוב?

האם יש לכם קבוצות אהודות?

איך מתבטאת האהדה והיה ויש כזו?

וסתם מחשבות שיש לכם על הנושא... תרגישו חופשי

שיהיה יום מעולה

ג רפאל

New member
אין לי שום ענין בתחרויות ספורט ולא צופה בהם.

משעשע אותי דבר אחד - את הקבוצות הישראליות בד"כ מייצגים כושים וזרים. מיעוט של ישראלים, נו באמת ספורט ישראלי? גאווה ישראלית?

הזדמנות לשמוח לאיד

איש אחד שניתקתי איתו את הקשר הוא אוהד הפועל תל-אביב. הייתי שמח לספר לו כמה אני מבסוט שמכבי לקחה את האליפות, אבל אני לא מדבר איתו.

מה היו אירועי אתמול?

רציתי לשאול עד כמה אירועי ספורט הם חלק מהחיים שלכם? - ספורט מעולם לא היה חלק מחיי. אבל, אני אוהב התעמלות על כל סוגיה.

האם יש לכם תחום ספורטיבי אהוב? כתבתי למעלה

האם יש לכם קבוצות אהודות? ממש לא, ודי מצחיק אותי ההשתעבדות מרצון לאיזה סמל חסר משמעות

וסתם מחשבות שיש לכם על הנושא... תרגישו חופשי - אין לי מחשבות על הנושא. מבחינתי עדיף לצווח כמו מטורף מול מסך טלוויזיה ולא להרוס דברים או להכות אנשים.

יש שני סוגים של אירועי ספורט שבאמת מהווים

חלק מהחיים שלי.

אני אוהב מאוד סנוקר ונדיר שאחמיץ טורניר ביורוספורט. העונה נגמרה לפני כמה שבועות ואני מצפה מאוד לתחילת העונה הבאה. תענוג גדול.

אני אוהב מאוד לצפות גם במונדיאל וביורוקאפ. מועדונים מעניינים אותי הרבה פחות ממשחקים בינלאומיים של נבחרות לאומיות: אני אוהב את הדרמות שמתלוות לעימותים האלה, שהרבה פעמים מהדהדים כל מיני יריבויות ישנות על רק היסטורי, תרבותי, דתי או מה שלא יהיה.

כדורסל לא ממש מדבר אלי - צפוף ותזזיתי מדי לטעמי.

nike001

New member
היי..

רציתי לשאול עד כמה אירועי ספורט הם חלק מהחיים שלכם?
אהמ, אני בעניין של ספורט אימון אישי לכושר ולא ספורט של בידור.
האם יש לכם תחום ספורטיבי אהוב?
הליכות.
האם יש לכם קבוצות אהודות?
בכדורגל.. כן.
זה היה בתקופה שהתחלתי להעריץ את הקבוצת כדורגל הזאת, זה היה בגלל שאחד השחקנים שם היה חתיך ומאז הערצתי חח. זה התבטא בכך שבמשחק פיפא הייתי משחק המון בקבוצה הזאת והמשיך שבחיי הבוגרים בפייסבוקים הפיקטיביים שלי הוספתי את הקבוצה בלייק כדי להראות צדדיים גבריים יותר בי.
וסתם מחשבות שיש לכם על הנושא... תרגישו חופשי
עברו מעל 10 שנים והשחקן הזדקן.
מה זה אומר? שחייבים להשתדל לשמור על המראה הצעיר שלנו או להצעיר יותר
כי אחד כמוני בלי סקס אפיל חייב לנסות לדאוג לפחות למראה :)
שיהיה יום מעולה
תודה רבה! :)

nike001

New member
אה ושכחתי להוסיף

זה גם התבטא בכך שבעבודת גמר בבית ספר לאנגלית בחרתי לעשות את העבודה על אותה מדינה שבה הקבוצה נמצאת ועל הדרך הזכרתי את העיר ... ואת הקבוצת כדורגל הזאת... ואולי גם את השחקן . איזה חרמן חחחחח

למעלה