אז... לא היו זיתים?

Elfangor

New member
אז... לא היו זיתים?

ככה, הייתי עד היום בטיול שנתי (יאי, היה אחלה, כיפחים) כבר שלוש שנים יש לי ולכמה חברים לשיר את הגרון החוצה כל הנסיעה חזרה הביתה (שש שעות, היה מתיש, יא אני הולך לשיון) בכל מקרה אחרי מוניקה סקס, אינפקציה, שייגעצ, ועוד די הרבה להקות הגענו לאיזה שיר של יציאת חירום (אחלה להקה, מציע לכולם לשמוע אותם) ושם כבר בערך לא היה לי גרון, אבל כמובן שהיו ממתקים! אז התחלתי עם קאבר משעשע לשיר "נהדרת" שלהם ובדיוק קפץ לי השיר של אינפקציה וחשבתי לפתוח בפרוייקט קאברים על מאכלים ע-נ-ק (טוב התחלתי בקט...) ואיפה אני אפתח את הפרוייקט אם לא בפורום אינפקציה עצמו? אז אין לי מושג אם עשו דבר כזה כפר פעם, אם זה חרוש או שזה רעיון חדש, בכל מקרה הנה הגירסא שלי ל"נהדרת" (חובה לשמוע את השיר ברקע, כמובן) צן לי לראות אותך אוכל את הצ'יפס כדי להרגיש את הרגע שבו אתן את הביס תביא לי כבר אוכל!! אניקצת רעב עם הבצל הפריך, נאכל עוד כריך אני מוציא עגבנייה, עגבנייה, עגבניה יאר, טוב זה היה מצחיק באוטובוס =X, קיצר תנו פזמונים משלכם לשירים ^_^ אני אחזור כשאני אתעורר בערך :)

TancH

New member
אוח גוד

נו למה אני מצפה מירושלמניקים!! כלכך ירושלים!! חח נו איתי רק בשבילך אני אנסה להמציע משהו איך תאמרי לו ילדה אמרת אין יותר בורקס הוא לא ידע ואת כמו פרה זוללת נו ניסתי לפחות

למעלה