אז לא מציפי לבני תבוא הישועה...

dylan

New member
אז לא מציפי לבני תבוא הישועה...

אתמול (ראשון) היא התארחה בתכנית של מני פאר, וחוץ מזה שהיא נשמעה מאוד שמחה מהעובדה שבקרוב היא כבר לא תהיה שרת החקלאות, הוא גם שאל אותה על הצמחונות ו"האם עכשיו שאת שרת החקלאות מגדלי הבקר צריכים לחשוש?". התשובה שלה היתה שצמחונות זאת בחירה אישית שלה ושהיא לא מסיונרית כך שאין להם סיבה לדאוג..

Neta558

New member
חסה וחלילית שלא תקדם משהו חיובי...

מה אישי בצמחונות של ח"כ או שר? זה לא שהיא עושה דיאטה (ואפילו זה לא אישי, תראו כמה כותבים על הדיאטה המטופשת של פואד). האם אידיאולוגיה של ח"כ או שר אינה שייכת לפעילותו הפוליטית? רציתי לחשוב שכן... אני הייתי שמחה לראות מועמד שיציין בקורות החיים שלו שהוא צמחוני, שיתעקש שהנתון הזה יופיע בדף שלו באתר הכנסת, למשל. אבל כנראה שמה הוא היה לפני 60 שנה בצבא, או כמה ילדים יש לו, זה יותר חשוב. סה"כ, צמחונות זו בחירה אישית, אין לזה קשר לדרך פוליטית, לשינויים אמיתיים בעולם...זה סתם, קטע כזה. אם כך רואה זאת השרה לבני, אז אל לנו לראות אותה כמייצגת את הצמחונות בממשלה. שיהיו לה חיים אישיים נפלאים, בכנסת היא כנראה, לא ממש עוזרת לנו.

הו לא! היא לא מיסיונרית! ../images/Emo13.gif

היא נכחה בעצרות למיניהן ואף נאמה בחלקן, ואני מקווה ומאמין שעם קצת לחץ מאיתנו היא גם תפעל במישור החוקי למען בעלי-החיים. מאור

haleth

New member
ציפי לבני היא פוליטיקאית,

היא נאלצת לפעול על פי כללים אחרים. איזה סיכוי יש לה, לדעתכם (סליחה - לדעתכן), אם היא תקום ותאמר "אני אפעל נגד מגדלי הבשר באשר הם"??? כמה אויבים היא תרכוש לה בדרך זו? כמה בוחרים יתרחקו ממנה? אילה גופים בעלי אינטרס כלכלי מנוגד יתנגדו לה ו"בטעות" יתחילו לתרום לאויביה הפוליטיים? בואו נראה איך היא פועלת, לא מה היא אומרת.

חדף

New member
../images/Emo45.gif

כתבתי קודם תגובה מאוד דומה, אבל משום מה היא לא נשלחה ולא היה לי כוח לשחזר. עם זאת, בלי קשר לראיון אני לא בטוח שכדאי לבנות כל כך על ציפי לבני. היא לא ממש נראית לי כמו אחת שתשקיע יותר מדי בשביל זכויות בע"ח... מה שכן, היא עדיין עדיפה על אוכל בשר (ובעיקר על קודמיה).

למעלה